Şimdi Ara

Microsoft Sony'den Bir Adım Önde -HALA- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlar kupayı ps3 yada x360 alınca size ne gelicek ben onu anlamadım.
    bu kadar coşkuyla ve sadakat ile savunduğunuz makineler sadece insanları eğlendirmek için yapılmış cihazlar. ps3 olan az oyun oynar x360ı olan çok oynar ama sonuç itibariyle başkasının sahip olduğu bir cihazı kötülemek yada laf söylemek bence onu çekememektir. bende x360 sahibiyim ama ps3 de çok hoşuma gidiyor. her ps3 vs. xbox360 karşılaştırmasına allah allah nidalarıyla gitmek benceçok saçma. saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

yaw arkadaşlar kupayı ps3 yada x360 alınca size ne gelicek ben onu anlamadım.
    bu kadar coşkuyla ve sadakat ile savunduğunuz makineler sadece insanları eğlendirmek için yapılmış cihazlar. ps3 olan az oyun oynar x360ı olan çok oynar ama sonuç itibariyle başkasının sahip olduğu bir cihazı kötülemek yada laf söylemek bence onu çekememektir. bende x360 sahibiyim ama ps3 de çok hoşuma gidiyor. her ps3 vs. xbox360 karşılaştırmasına allah allah nidalarıyla gitmek benceçok saçma. saygılar....

+10!

kimse alınmasın ama sevgili PS3'cü arkadaşlar XBOX forumunda çeşitli laflarla ortalığı kızıştırırsa bazı arkadaşlarımızın da tepki vermesini ben doğal karşılıyorum.

Her konsolun fan'ı vardır ve olmaya devam edecektir... Ama çoğu PS3 cü arkadaşlar ne yazık ki olumlu eleştiri yapmaktan uzaklar (birkaç arkadaş hariç - onları zaten herkes farkediyor! )

• üzülüyoruma rtık foruma bıle gırmez oldum... nedenı ortada
  • Ps3 e yüzlerce oyun yapılıyor. Birdenbire çıkacak. Neye uğradığımızı şaşıracağız bence. Öte yandan 360 için şahsi fikrim: Meydanı boş bulup liderlik taslamak kolaydır, rakibin daha ısınma turlarını atarken...

O yüzden büyük konuşmamak gerekir diye düşünüyorum. 1,5 yıl fark var neredeyse iki konsolun çıkışında aralarında. Bazı arkadaşlarımız sanırım Cell in oyun şirketlerine 1 yıl önce verildiğini bilmeyip, Ps3 ten çıkar çıkmaz lider olmasını bekliyorlardı. Bir yılda oyun mu yapılır?

Bazı arkadaşlarımızda Cell' mi? Peh! Hala gücünü göremedik diyene kadar lütfedip oyunların çıkış tarihlerine baksalar fena olmaz. Ne zannediyorlardı? Konsolun çıkışıyla oyun bolluğunun yaşanmasını mı?

Bu arada 360 da olan oyunların %80 i Ps3 içinde yapılıyor. Ps3 te ki ( Özellikle Cell isteyen ) exclusive' leri 360 ın verebileceğini sananlar feci afallayacak, bilginize...

Yani 360 lider, Buhihi! Muhaha! yapanlar azıcık geleceği hesaba katarak yapsınlar bence o buhihi! Muhaha! ları, çünkü feci halde hezimete uğrayacaklar...

Ha dediklerime alınan varsa belirtsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüklüyor -- 1 Mayıs 2007; 15:05:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS

.Olmadı soni efendi microsoft'ün golüne şimdiye kadar karşılık vermek bir yana pozisyona bile girmedin.

Bak 2006 yılı şampiyonu xbox 360.

2007 yılı ps 3 çıktı ama. Açık ara tüm kupalar xbox 360 ın. Şampiyon xbox 360.

2008 de ps 3 ün dünyaca ünlü pes ve GT forvetleri bekleniyor. Eğer eski takımlarındaki gibi başarı sağlarlarsa 2008 ps 3 için iyi sezon olabilir.

2006 ve 2007 şampiyonu xbox360..2008 içinse yorum yapmak erken olur,ama piyasanın iyice kızışacağı kesin

2007'nin şampiyonu belli değil Erhan, daha 5. aydayız.

• Microsoft neredeyse 2 yıllık konsol olduğu için ve gereksiz yere piyasaya çıktığı için oyunlar açısından önde sadece. Ama donanım sorunları hala devam ediyor. Ülkemizde yok. Live paralı. Gerçek nextgen oyunlar ( MGS4, FF13 ve Killzone2 vs... ) gibi exc.' lere sahip değil. Bu nedenle de daha ucuz. Ayrıca konsol daha güçsüz. İleride tüm 360 oyunlarını Ps3 oynatabilecek. Ama tüm Ps3 oyunlarını 360 oynatamayacak. İsterse xbox720 değil, 1440 çıksın... Demek istediğim geleceği düşünmek gerekir 100, 200 dolar farkı gözetmeden..

Microsoft' un başında Bill Gates olmayacak yıl sonundan itibaren. Dolayısıyla Bill Gates' in gazıyla ve adıyla bu konsola şimdi oyun yapan şirketlerin ortada kalacağını düşünüyorum. bunun sonucunda da oyun yapımcıları tercihlerini Cell' in iyice çözülmeye başladığı bir dönemde, şu anda ki PC&360 kardeşliğinden ziyade, PC&Ps3 kardeşliğine çevirecektir.

Ve 360 sahipleri şuanda Ps3 sahiplerinin yaşadığı durumun zannediyorum ki 4,5 katını bundan bir yıl sonra yaşayacaklar...

bu drumda meydanı boş bulan bir sürü amatör firma çıkacak piyasaya ve kendilerince birşeyleryapmaya çalışırken işi yüzüne gözüne bulaştıracaklar. İnsanlar onların oyunlarını almayacak. Ve o firmalar da batıp, beraberinde Xbox360 ı batıracaklar...

Öte yandan Ps3 Ps4 için emin adımlarla yoluna devam edecek. Ve dünya' nın en büyük video oyun pazar payı hakimiyetini sürdürecek nokta

Demek istediğim geleceği düşünmek gerekir 100, 200 dolar farkı gözetmeden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3 boyutlu üye -- 1 Mayıs 2007; 21:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 3 boyutlu üye

Microsoft neredeyse 2 yıllık konsol olduğu için ve gereksiz yere piyasaya çıktığı için oyunlar açısından önde sadece. Ama donanım sorunları hala devam ediyor. Ülkemizde yok. Live paralı. Gerçek nextgen oyunlar ( MGS4, FF13 ve Killzone2 vs... ) gibi exc.' lere sahip değil. Bu nedenle de daha ucuz. Ayrıca konsol daha güçsüz. İleride tüm 360 oyunlarını Ps3 oynatabilecek. Ama tüm Ps3 oyunlarını 360 oynatamayacak. İsterse xbox720 değil, 1440 çıksın... Demek istediğim geleceği düşünmek gerekir 100, 200 dolar farkı gözetmeden..

Microsoft' un başında Bill Gates olmayacak yıl sonundan itibaren. Dolayısıyla Bill Gates' in gazıyla ve adıyla bu konsola şimdi oyun yapan şirketlerin ortada kalacağını düşünüyorum. bunun sonucunda da oyun yapımcıları tercihlerini Cell' in iyice çözülmeye başladığı bir dönemde, şu anda ki PC&360 kardeşliğinden ziyade, PC&Ps3 kardeşliğine çevirecektir.

Ve 360 sahipleri şuanda Ps3 sahiplerinin yaşadığı durumun zannediyorum ki 4,5 katını bundan bir yıl sonra yaşayacaklar...

bu drumda meydanı boş bulan bir sürü amatör firma çıkacak piyasaya ve kendilerince birşeyleryapmaya çalışırken işi yüzüne gözüne bulaştıracaklar. İnsanlar onların oyunlarını almayacak. Ve o firmalar da batıp, beraberinde Xbox360 ı batıracaklar...

Öte yandan Ps3 Ps4 için emin adımlarla yoluna devam edecek. Ve dünya' nın en büyük video oyun pazar payı hakimiyetini sürdürecek nokta

Ne Komik Birisiymiş Bu Arkadaş !! Xbox 360 İçin Kafasından Komplo Teorisi Üretip Ciddi Ciddi Yazmış
    Sanırım Kendiside İnanmıyor Bu Yazdıklarına

• Kendikendine gülüyorsun, tebrikler...

İyi misin?
  • ya sanıyorum bu arkadaş sürekli başka bir isimle kayıt oluyor
    söğledi şey hep aynı 100-200 dolar için xbox360 için değmez lafları
    gears of war,lost planet next-gen değil asıl next-gen ler ffXII mgs4
    artık belli ediyorsun kendini
  • quote:

Microsoft neredeyse 2 yıllık konsol olduğu için ve gereksiz yere piyasaya çıktığı için oyunlar açısından önde sadece. Ama donanım sorunları hala devam ediyor. Ülkemizde yok. Live paralı. Gerçek nextgen oyunlar ( MGS4, FF13 ve Killzone2 vs... ) gibi exc.' lere sahip değil. Bu nedenle de daha ucuz. Ayrıca konsol daha güçsüz. İleride tüm 360 oyunlarını Ps3 oynatabilecek. Ama tüm Ps3 oyunlarını 360 oynatamayacak. İsterse xbox720 değil, 1440 çıksın... Demek istediğim geleceği düşünmek gerekir 100, 200 dolar farkı gözetmeden..

Çok haklısın

• quote:

Kendikendine gülüyorsun, tebrikler...

İyi misin?

Kendikendime Değil , Senin Kendikendine Uydurduklarına Gülüyorum Farkındamısın ? Bu Arada Ben Gayet İyiyim , Sen ?????
  • Ahh! Ah! Neyse...
  • quote:

Ahh! Ah! Neyse...

sen kesin yüklüyor"sundeğil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 1 Mayıs 2007; 23:22:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

Ahh! Ah! Neyse...

sen kesin yüklüyor"sundeğil mi?

Kim? Ben mi? Yoo..
  • bu sefer dersini almışsınbenim demiyorsun
  • Canımı sıkmaya başladın farkındasındır umarım...

Yemin ederim ki neden bahsettiğini cidden bilmiyorum.
  • Fake şov devam ediyor.
  • tanımadığım bir insanın yeminine neden inanayım..neyse konu dağılmasın
  • beyler yapmayın ya her yeni üyeye de ''sen o 'sun'' demeyin lütfen...
  • neydi bu elemanın adı bfyqksyaksyg hehehe
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.