Şimdi Ara

Microsoft Sony'den Bir Adım Önde -HALA-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakibinden 1 yıl evvel konsol çıkarmasına rağmen XBOX 360 hala oyun zevki olarak ondan çok ileride ve PS3 hakkında hala CELL diye bir işlemciden bahsediliyor (yok CELL süper, felaket, canavar gibi) ama sadece bahsediliyor ne gördük hala koca bir hiç, hayalkırıklığı sadece
    Diyorlarki oyunlar geç çıkacak. Hadi canım sizde, bu konsolun çıkış tarihi belli değil mi oyun firmaları bunu gözetemeyecek kadar aptal mı? Hiç sanmıyorum...Bu deli gönül istemez mi ultra grafiklerle dolu, gerçek bir aşk öyküsü olan ultra ötesi olan SOC2 yi oynamak yanında ekstradan SH5, RE5 oynamak.Olmadı soni efendi microsoft'ün golüne şimdiye kadar karşılık vermek bir yana pozisyona bile girmedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 30 Nisan 2007; 21:47:09 >

• arkadaşlar bir gerçek var cell hakikaten çok güçlü. oyun için bir işlemcimi orasını bilemem.bakalım ilerde ne gösterir
  • Burada microsoft'un başarısından söz edemeyiz,sadece sony'in yarattığı hayal kırıklığından bahsedebiliriz..Microsoft sadece normal olanı yapıyor,anlaşılabilir normal bir donanımla çıktılar ve maceraya atılmadılar.İşlerde tam onların istediği gibi gidiyor haliyle..
    İşlerin yolunda gitmesinde sony'in microsoft'a çok büyük kıyağı oldu.Yoksa kimse microsoft'un bu denli rahat olabileceğini düşünmüyordu.Yoğun oyun desteğiyle microsoft rakibine yenilmeyecek gibi,ama bunu da dediğim gibi rakibinin saçma sapan işleri sayesinde başarıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS
    Olmadı soni efendi microsoft'ün golüne şimdiye kadar karşılık vermek bir yana pozisyona bile girmedin.

• İşin ilginç diğer bir yönü var.MS sağlam ve çok gelişmiş bir konsolu 2011 senesinde çıkarabilir.O zaman tutupda sony daha karmaşık bir işlemciyle gelirse vay halimize.Cellin gücü malum ama insanlar oyunlarda görmek istiyor.
  • Canı sıkılan başlık açmaya başladı. Dellas bu söylediklerin zaten her başlıkta az çok konuşuluyor ama neyse ben sıkıldım artık devamlı aynı konu, başlıkları bilgilendirme amaçlı açarsak daha isabetli olur.
  • abi her hafta böyle biri çıkıyo anlamıyorum ki gaye ne amaç ne bakın oyununuza işte
  • bu aralar oyunsuzluktan forum sakinleri olumsuz etkilendi haziran'ı beklicez xbox360'a yağmur gibi oyun geliyor
  • PS3 sahipleri Resistance ı oynamaya devam
  • cell işlemci bir devrimdir..zamanının çok ilerisindedir...şu anda ona yetişecek donanım yok...

daha da geliştirilecek ve sadece konsol değil bilgisayarlarda da göreceksiniz....
  • X360 iyi güzel ama affedilmez bir donanım hatası ve affedilmez bir resmi çıkmayışı var. Ps3 kendini bu sene toplasa iyi eder bir de türkiye psn açılmamış nereye kadar. Orjinal oyunlarda yaptığı ayıplarda çabası her iki konsolda sorunlu ve şu an alınmaz. Ama şahsımca mgs4 çıkar ps3 alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Canı sıkılan başlık açmaya başladı. Dellas bu söylediklerin zaten her başlıkta az çok konuşuluyor ama neyse ben sıkıldım artık devamlı aynı konu, başlıkları bilgilendirme amaçlı açarsak daha isabetli olur.

işte anlatmak istediğim de bu weycell61; canı sıkılan başlık açıyor ....esasında buna tepki olarak diğer başlıklarla benzer parellik gösteren ve de diğerleri gibi prim yapacak bir başlığı seçtim...

-var mısın soni ipi göğüsleyecek
    -hödö oyunu beklediğim gibi çıkmadı
    -360 mı PS3 mü daha iyi
    360 mı alayım PS3 mü

ya tartışma yaratacak konu ortaya atıpta benim konum üstte egosuna kapılanlara bir tepki benimkisi.umarım site yönetimi bu serzenişi görürde bu konuda gerekli hassasiyeti gösterir

• xbox çıktığında resistance dan daha iyi bir çıkış oyunu olmuşmuydu?grafik bakımından?bilmediğimden soruyorum merak ediyorum
  • arkadaşın açtığı başlık aslında doğru ama nereye kadar bu devam eder o bilinmez..benim şahsi fikrim bunun bu jenerasyonun sonuna kadar devam edeceğidir...ama bir sonraki nesilde kim kazanır orası ayrı bir durum....fakat tek bir şey söyleyebilirim;online a önem veren bu savaşı hep kazanır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

İşin ilginç diğer bir yönü var.MS sağlam ve çok gelişmiş bir konsolu 2011 senesinde çıkarabilir.O zaman tutupda sony daha karmaşık bir işlemciyle gelirse vay halimize.Cellin gücü malum ama insanlar oyunlarda görmek istiyor.

+1
  • quote:

.Olmadı soni efendi microsoft'ün golüne şimdiye kadar karşılık vermek bir yana pozisyona bile girmedin.

Bak 2006 yılı şampiyonu xbox 360.

2007 yılı ps 3 çıktı ama. Açık ara tüm kupalar xbox 360 ın. Şampiyon xbox 360.

2008 de ps 3 ün dünyaca ünlü pes ve GT forvetleri bekleniyor. Eğer eski takımlarındaki gibi başarı sağlarlarsa 2008 ps 3 için iyi sezon olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

.Olmadı soni efendi microsoft'ün golüne şimdiye kadar karşılık vermek bir yana pozisyona bile girmedin.

2008 de ps 3 ün dünyaca ünlü pes ve GT forvetleri bekleniyor. Eğer eski takımlarındaki gibi başarı sağlarlarsa 2008 ps 3 için iyi sezon olabilir.

2006 ve 2007 şampiyonu xbox360..2008 içinse yorum yapmak erken olur,ama piyasanın iyice kızışacağı kesin

• tamam...
  • Ayıp ediyorsunuz arkadaşlar Sony PS3 ile tıp alanında ve organizasyonlarda birinci sırada hakkını yemeyelim yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

o forvetlerın arkasınada mgs4 geldımı tamamdır cok gol atarlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.