MS gücünü sadece Bill Gates'den mi alıyor? Senin yorumunda ufak tefek doğru paylar olsa da esas payda olan MS'in Bill Gates'den ibaret olmadığını atlama istersen....
MS'in başında olmayacak belki ama MS'in hala sahibi olacak bilmem anlatabiliyor muyum?
Arkadaşlar belirtmiş ben de fikrimi söylemeden komplo teorisi diye, nitekim gerçekten öyle,
Komplo teorisi kanıt olmadan ortaya koyulan iddiadır. Eğer değil diyorsan Bill'in ayrılması dışında dön yazdıklarına ve en ufak bir kanıt göster bize... Yok firmalar ortada kalacak, yok XBOX batacak falan... Komik düşünceler bunlar ve tam anlamıyla komplo teorisi gerçekten...
XBOX ilk çıktığında da inanlar batacak diyordu, hala batacak düşünceleri var. Kim nereye nasıl batıyor bir açıklar mısın? 25 milyon $ seviyelerinde yıllık getirisi olan bir "Live Entertainment" kavramından bahsedilirken sen neyi nasıl savunuyorsun?
XBOX da MS'i batıracak mı peki sence? Söylediklerinin bir adım ötesi de o...
Belki 2007 de PS3 galip gelir, (o gün weycell kardeş evinde parti verecektir eminim ) bu bile tartışılabilir bir kavramken bence lütfen komik olmayalım, gerçeklere, delillere bakıp atıp tutmadan konuşup tartışalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
xbox çıktığında resistance dan daha iyi bir çıkış oyunu olmuşmuydu?grafik bakımından?bilmediğimden soruyorum merak ediyorum
Perfect dark zero, Pgr3 ve Kameo gibi cok kaliteli 3 oyun, x360 in cikisinda hazir durumdaydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme