herkese iyi günler.ödevim için gerekli olan sql server ı geçen günlerde kullanacaktım fakat böyle bir hata ile karşılaştım.dedim silip tekrar yükleyeyim dedim oldu ancak gecenin bir vaktinde yaptığımdan yarın halledirim diye karar verdim.Asıl sorun ertesi gün aynı hatayı tekrardan almam oldu.aklımdaki soru geçen gün öylesine bir veritabanı açıp onu kapatınca acaba o veritabanı kullanılamaz hale mi geldi ? yoksa başka bir sorun mu var acaba ? Lütfen yardım edin kafayı yedim.(not:servername ismi otomatik geliyor sıkıntı yok.)
serveri kurarken windows dogrulamayı seçti isen server ismi ile girersin sql express ise expres oldugunu belirtmen lazım yada yıldız dene server ismine windows dogrulama yoksa verdigin şifre ile girersin
dostum normalde bize hoca code first mantığıyla da öğretti,mvc den girdileri.fakat ben ne olur ne olmaz diye 1-2 video izleyip yapmak istiyordum ama sağlık olsun.bu sorunu komple silip bir daha yüklemeye çalışacağım.yardım için teşekkür ederim.bu arada dediğin olmadı.
aynı sorun bendede var 2 gündür uğraşıyorum.silip yüklemek fayda etmiyor.bir sitede okudum SQL Server Configuration Managemet programını açıp SQL Server Services -> SQL Server (MSSQLSERVER) 'i başlatarak çözülüyormuş ama ben Configuration Managemet programını açıp SQL Server Services'e girdiğimde birşey çıkmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?