Şimdi Ara

Microsoft Store Forza Horizon Standart E. 130 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft store'da 260 liradan 130 liraya düşmüş. Ben bir kaç aydır bakıyorum, en uygun rakam bu gibi.

• 6 liraya üyeliği var adı aklıma gelmedi şimdi microsoftun onu aldığın zaman ücretsiz standart paketi. Dün satın aldım, deneme amaçlı 6 liraya edinmiş oldum.

Oyun güzel ama klavye ile oynanmıyor. Trafik akışını değiştiremiyorsunuz o yüzden oynamak istemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla üyelik bitince oynayamıyorsunuz. Game pass te oynayacağım tek oyun olacağı için oyunu almayı düşünüyorum. Ama 6 lira verip oyunu tutabiliyorsak tabi ki değişir.
  • 130 liraya 21 ay gamepass sahibi olabiliyorsunuz, çok fazla AAA oyun var gamepassde, satın almak o yüzden çok mantıklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 liradan 21 ay alamayız bence. O ilk ay kampanyalı fiyatı.
  • Horizon 4 torrenten indirdim oynuyorum online kısmı yok sadece . Güzel oyun çok fazla mod var

• Erg0606 kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır uzaktım AAA oyunlarından, yeni bilgisayar aldım bir bakayım dedim bu sene çıkan hiçbir adam akıllı oyun cracklenmemiş gibi duruyor RDR2 olsun Deroit Become Human olsun. Artık indirim kovalayacağız herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldım güzel oldu

• Avukatımsı kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen bütün oyunlar var gta v whitcer residen evil 7 crackta yok setupu kuruyorsun oyun direk açılıyor :)

• Böyleyse ben de alayım gamepass

• quote:

Orijinalden alıntı: muhaskal

130 liraya 21 ay gamepass sahibi olabiliyorsunuz, çok fazla AAA oyun var gamepassde, satın almak o yüzden çok mantıklı değil
    Nasıl alınıyor 130 liraya 21 ay PC Gamepass Ultimate?
  • O paraya gamepass üyeliği almak daha mantıklı.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    130 liraya kaç ay alabiliriz? Ben sadece bu oyunu istiyorum. Daha ucuza sahip olmanın yolu var mı ?

• İLK AY 6 TL sonrası 44,99 ₺....
  • Steam'e getirseler şu oyunu keşke.
  • ben microsofa abone oldum ya ama inmiyor lanet oyun orası da ayrı bir dert.
  • Arkadaşlar 180 liraya 12 ay live Gold(online oynama) alıp daha sonra arkadaşın bahsettiği 5.90tl olan 1 aylık gamepass ultimate alırsanız, live Gold la birleşiyor ve 186 liraya ultimate gamepass sahibi oluyorsunuz yani hem online oynama hem de oyunları indirip oynama hakkı , tabi gamepass da hangi oyunlar var önce onları araştırın bir sürü güzel oyun var bu arada pes 2020, forza horizon 4 , Tekken , mortal kombat xl , witcher, GTA V aklıma gelenler.

Dip not ; 3 yıla kadar alabiliyorsunuz , bunun için önce 3 yıl live Gold alıp , üzerine 5.90 TL gamepass ultimate almalısınız.

Dip not 2 ; 5.90 TL olan ultimate yeni hesaplara çıkıyor daha önceden kulladiysaniz , yeni hesap alıp dediklerimi yapınız .

Dip not 3 ; oyunlar sizin olmaz süreniz boyunca kiralamış oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 8 Nisan 2020; 21:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

Arkadaşlar 180 liraya 12 ay live Gold(online oynama) alıp daha sonra arkadaşın bahsettiği 5.90tl olan 1 aylık gamepass ultimate alırsanız, live Gold la birleşiyor ve 186 liraya ultimate gamepass sahibi oluyorsunuz yani hem online oynama hem de oyunları indirip oynama hakkı , tabi gamepass da hangi oyunlar var önce onları araştırın bir sürü güzel oyun var bu arada pes 2020, forza horizon 4 , Tekken , mortal kombat xl , witcher, GTA V aklıma gelenler.

Dip not ; 3 yıla kadar alabiliyorsunuz , bunun için önce 3 yıl live Gold alıp , üzerine 5.90 TL gamepass ultimate almalısınız.

Dip not 2 ; 5.90 TL olan ultimate yeni hesaplara çıkıyor daha önceden kulladiysaniz , yeni hesap alıp dediklerimi yapınız .

Dip not 3 ; oyunlar sizin olmaz süreniz boyunca kiralamış oluyorsunuz.
    Hocam 180 liraya 12 ay live Gold(online oynama) aldıktan sonra 5.90tl olan 1 aylık gamepass alırsak, live Gold la birleşiyor ve 186 liraya ultimate gamepass sahibi oluyorsunuz demişsiniz. Benim burada anlamadığım şu; artık 1 sene boyunca game pass almama gerek kalmayacak ve oyunları hem online hem de game pass sisteninde ne varsa oynabilecek miyim?

Doğru anlamışsınız.

Arkadaşlar ayrıca Xbox sahibi birisiyle hesabı paylaşıp 13 ayı 90 liraya getirebilirsiniz. (forumda hesap paylaşım konusu mevcut rahatça bulabilirsiniz) Aylık 7 liraya bi ton oyun gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 10 Nisan 2020; 10:28:16 >
    Aynen öyle, muhteşem bir nimet Xbox one x kullanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.