Şimdi Ara

Microsoft, Surface markasını sonlandırmayı düşünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Surface ailesi her yeni modelle birlikte büyümeye devam ediyor anca bu yükselişe rağmen yazılım devinin Surface markasını er ya da geç sonlandıracağını düşünen analistler var. Hatta içlerinden biri bunun 2019'da gerçekleşeceğini öne sürerek Microsoft’un Office ve bulut hizmetlerine odaklanma yolunda ilerleyeceğini iddia etti.

Ayrıca Bkz.Elon Musk'tan orta okul öğrencilerine 423 bin dolarlık laptop kıyağı
    Fakat Panos Panay'a göre Surface markası varlığını sürdürmeye devam edecek. Microsoft'un ürün müdürü Independent ile yaptığı röportajda Surface'ın şu anda Microsoft’un stratejisinin temel bir parçası olduğunu ve bu marka altında piyasaya sürülen cihazların uzun vadede kilit bir rol oynadığını söyledi.

Andromeda ne zaman çıkacak?

Panay ayrıca yeni ürün kategorilerini ima ederek Microsoft'un her müşterinin iş ve kişisel yaşamını bir araya getirmek için çalıştığını belirtti. Şirketin, önümüzdeki yıl gün ışığı görmesi beklenen Andromeda adlı bir mobil cihaz üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Ancak yazılım devi bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadığı için projenin planlandığı gibi ilerlememesi durumunda Andromeda’yı çıkarmaktan vazgeçme ihtimali her zaman için var. Microsoft'un önümüzdeki aylarda sessizliğini bozarak bu konuya ışık tutacak açıklamalar yapması bekleniyor.

• Şu an kullandığım bir ürün. Muazzam bir kalite ve kullanıcı deneyimi sunuyor. Türkiye'de yok ama alım gücü yüksek gelişmiş ülkelerde tutmuş bir konsept bu. "Neden sonlandırılsın ki" diyeceğim bu ama "Microsoft bu belli olmaz" diyorum. Rakiplerinde olmayan olmuş ve tutmuş projeleri pazarlama becerisinden yoksun, herkesin deli gibi kullandığı ürünleri sonlandırıp kendini baltalamakta üzerine tanımadığım bir firma. Microsoft'un fişini çektiği Msn Messenger'da 10-15 yıl önce yapabildiklerimizi Whatsapp'ta yapamıyoruz hâlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 25 Aralık 2018; 22:10:33 >
  • Yillardir Surface urunlerini kullanirim suanki Surface Pro 4 uzerine her ne kadar esasli yenilikci bir modeli cikmasada Microsoft un vazgecmemesi tuketiciler icin dolayli da olsa baska marka alacaklarina da etkilemektedir. Microsoft sayesinde yenilikci kaliteli urunler gormekteyiz bircok firmaya da esin ( araklama ) kaynagi olsa da dogru yoldadir.

Thunderbolt 3 ( sadece usb tye-c 3.1 gen filan dan ibaret degildir ) ile gelseydi ...

Surface Studio 2 de efsane . Surface Hub 2 de keza oyle ...

• “Microsoft, windows markasını sonlandırmayı düşünmüyor”

Biraz eleyerek haber yapın, tamam yazdığın haber başına para alıyorsunuz ama işinize saygınız olsun ki size saygı duyulsun, yoksa benim gibi böyle konuşup duran çok olur.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Microsoft konusunda yorumlarınıza katılıyorum ama Whatsapp ve MSN karşılaştırmasına katılamadım pek. Whatsapp'ın bu kadar tutmasının sebebi basit ve herkesin kullanabileceği kimi, özellik bombardımanına tutulmaması. Yoksa bu zamana kadar birçok şey eklenebilirdi ama amaçları basit tutmak.

• Surface pro 3 kullanıyorum yıllardır.

İnanılmaz memnunum. Surface MS için çok iyi bir seri oldu.
  • Daha uygun fiyatli urunler cikarmalilar. Yurtdisi standartlarina gore bile yuksek maliyetleri var urunlerinin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Surface pro 3 vardı, şimdi surface pro kullanıyorum. Verdiğim her kuruşu hakkediyor.

• Sadece ismi bile yüzlerce milyar dolar eden "Microsoft" kendi adını heryerde kullanıp adının prestijinden faydalanacağına yok edge'di yok skype'dı g.tlerinden uydurdukları isimlerle piyasada tutunmaya çalışıyorlar.. bill Gates şirkettten ayrıldı Microsoft duraklama dönemine girdi.. adamın zamanında önlerine bakıp işlerini yapıyorlardı teknolojiye yön veriyorlardı , şimdi sağa sola bakıp kim ne yapıyorsa ona göre geminin rotasını değiştiriyorlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de sizin düşüncenize katılamadım. Whatsapp'ın ilk zamanlarını hatırlayın. Sadece metin mesajı iletiliyordu, adamlar sürekli bir şeyler ekliyorlar, sesli arama, görüntülü arama, story ekleme, emojiler, dosya transferi, grup chat daha bir sürü özellik sonradan geldi ve gelmeye devam ediyor. Gazetelerin teknoloji sayfalarında "Whatsapp'a öyle bir özellik geldi ki" gibi haberleri gözünüzün önüne getirin. Adamlar özellik ekleye ekleye 15 yıl önceki Messenger'ın tüm özelliklerine sahip olma yolundalar hâlâ :)) Microsoft'un yapması gereken Skype'ı dayatmak için Msn Messenger'in fişini çekmek yerine Messenger'ı telefon numaralarıyla ilişkilendirip düzgün bir mobil arayüze uyarlamaktı. Bunlar piyasadan çekilince boşluğu Viber, Whatsapp, Telegram gibi uygulamalar doldurmaya çalıştı.
  • Özellikle surface pro serisi alanında çok başarılı bir seri, bu markayı yoketmeleri saçma olurdu.
    Çok haklısınız hocam. Microsoft MSN’yi telefonlara uyarlayıp düzgün ve sade bir arayüz ile şu an piyasanın kralı olabilirdi. Ama klasik Microsoft tutan şeyleri iptal edip yerine saçma sapan şeyler getiriyor. Skype satın alınmadan önce mükemmel bir programdı. Microsoft satın alınca Skype berbatlaştı. Mobil uygulaması zaten ayrı bir facia sürekli kasan, donan bir uygulama. Microsoft mesela “Windows Longhorn” adında bir
    işletim sistemi çıkaracaktı 2005 yılında ve yayınlanan konsept videoları çok iştah açıcıydı. Özellikle bu işletim sistemi MSN ile tam zamanlı entegre bir şekilde çalışıyordu. Longhorn ile MSN çağ atlayacaktı ama Microsoft yine iptal edip yerine “Vista” rezaletini çıkardı. Klasik Microsoft aga kendi topuğuna sıkmaya devam ediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    komik bir yorum olmuş. windows 10 nasıl kaliteli bir kullanıcıyı deneyimi sunuyor merak ettim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.