Şimdi Ara

Microsoft, Surface serisini yamaladı ancak büyük sorunları gideremedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Surface serisini yamaladı ancak büyük sorunları gideremedi

Microsoft'un Surface serisi satış cephesinde iyi bir çıkış yakalasa da cihazlaradaki sorunlar iç karartıcı şekilde uzun bir liste oluşturmuş durumda. Redmond merkezli şirket bunların çoğunu ortadan kaldırmayı hedefleyen büyük bir firmware güncellemesi yayınladı ancak ne yazık ki yayınlanan güncellemenin Surface Book ve Surface Pro cihazlardaki önemli sorunları gideremediği belirtiliyor.

En saygın Microsoft blog yazarlarından biri olan Paul Thurrot, yeni firmware güncellemesinin Skylake işlemcilerle ilgili güç yönetimi sorunlarını düzeltmeyi başaramadığını ve bu büyük hataların hala devam ettiğini söylüyor. Ocak 2016 güncellemesi batarya şarjı, termal ayarlama, kablosuz erişim noktası uyumluluğu ve Wi-Fi iyileştirmeleri sunuyor. Surface Book için klavye algılama sorunlar da giderilmiş ve özel Nvidia ekran kartı modellerinin daha kararlı çalışması sağlanmış durumda. Paket ayrıca Surface Pro 4'de yer alan parmak izi sensörünün doğruluğunu geliştirmek için bir sürücü güncellemesi de sunuyor.

Ne yazık ki firmware güncellemesi cihazların pil tüketimine neden olan uyku modu konusundaki hatayı da gidermiş değil. Thurrot bunu "kısmi" bir güncelleme olarak gördüğünü ve Skylake güç yönetim durumu ile ilgili tek büyük sorunu ortadan kaldırmayı başaramadığını belirtiyor. Ocak firmware güncellemesi Windows Update aracılığıyla otomatik olarak indirilebilir durumda. Kullanıcılar uyku sorununun çözümü için en azından önümüzdeki aya kadar beklemek zorunda kalacak gibi görünüyor.

• quote:

Microsoft'un Surface serisi satış cephesinde iyi bir çıkış yakalasa da cihazlaradaki sorunlar iç karartıcı şekilde uzun bir liste oluşturmuş durumda. Redmond merkezli şirket bunların çoğunu ortadan kaldırmayı hedefleyen büyük bir firmware güncellemesi yayınladı. Ancak ne yazık ki Surface Book ve Surface Pro cihazlardaki sorunları düzeltmeye yönelik yayınlanan güncellemenin başarısız olduğu belirtiliyor.

>> Toyota, 2015 dahil 4 senedir birinciliği kimseye bırakmıyor

En saygın Microsoft blog yazarlarından biri olan Paul Thurrot, yeni firmware güncellemesinin

Hepsini geçtim de, Toyota ne alaka Microsoft haberinde ?
  • 2-3 sene daha geçsede surface pro3 satmaya devam edebilecek bir ürün.

• hiç yoksa telefonlarında daha iyi cihaz

• Microsoft yine olmadı :D

• milletin de kuyruk acısı varmış Microsoft ile. kötü haber çıkınca ms hakkında hemen donanımhaber de yayınlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Microsoft'un Surface serisi satış cephesinde iyi bir çıkış yakalasa da cihazlaradaki sorunlar iç karartıcı şekilde uzun bir liste oluşturmuş durumda. Redmond merkezli şirket bunların çoğunu ortadan kaldırmayı hedefleyen büyük bir firmware güncellemesi yayınladı. Ancak ne yazık ki Surface Book ve Surface Pro cihazlardaki sorunları düzeltmeye yönelik yayınlanan güncellemenin başarısız olduğu belirtiliyor.

En saygın Microsoft blog yazarlarından biri olan Paul Thurrot, yeni firmware güncellemesinin

Site iyice mynete döndü. Haber arasına haber reklamları koymaya da başladılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı çok uçuk bir ürün. fiyatı daha da makul seviyede olmalıydı. neyse biraz daha bekleyelim bunlar da ultrabook gibi düşer fiyatı 2 seneye kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Biyturs_OnSr

quote:

Microsoft'un Surface serisi satis cephesinde iyi bir çikis yakalasa da cihazlaradaki sorunlar iç karartici sekilde uzun bir liste olusturmus durumda. Redmond merkezli sirket bunlarin çogunu ortadan kaldirmayi hedefleyen büyük bir firmware güncellemesi yayinladi. Ancak ne yazik ki Surface Book ve Surface Pro cihazlardaki sorunlari düzeltmeye yönelik yayinlanan güncellemenin basarisiz oldugu belirtiliyor.

>> Toyota, 2015 dahil 4 senedir birinciligi kimseye birakmiyor

En saygin Microsoft blog yazarlarindan biri olan Paul Thurrot, yeni firmware güncellemesinin

Cidden 3. synyf haber sitesi imajy veriyor, 2-3 fazla tyk için yapmayyn bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

Fiyatı çok uçuk bir ürün. fiyatı daha da makul seviyede olmalıydı. neyse biraz daha bekleyelim bunlar da ultrabook gibi düşer fiyatı 2 seneye kadar :)

Diğer firmalarda Atom işlemcili ucuz alternatifler var. Microsoft'ta da Surface 3 var, pro olmayan.
    i5, i7 işlemcili pro serisinin fiyatı düşmez çünkü donanım maliyeti fazla. İntel i xxxxU(ultrabook) serisi işlemciler ve board yüksek fiyata veriliyor.
    Bu konuda elleri biraz intele bağlı. Ekran olarak da profesyoneller için en iyi teknolojiyi kullanıyor, profesyonel monitörlerdeki PLS tipi modülleri kullanıyor. Bunları da 9mm inceliğe sıkıştırmak haliyle fiyatı artırıyor. Kulvarında(pro tablet segmenti) en iyisi aslında şu anda.
  • microsoft haberinde Toyota ne alaka DH ?.... iyice değiştiniz ya hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

Fiyatı çok uçuk bir ürün. fiyatı daha da makul seviyede olmalıydı. neyse biraz daha bekleyelim bunlar da ultrabook gibi düşer fiyatı 2 seneye kadar :)

Diğer firmalarda Atom işlemcili ucuz alternatifler var. Microsoft'ta da Surface 3 var, pro olmayan.
    i5, i7 işlemcili pro serisinin fiyatı düşmez çünkü donanım maliyeti fazla. İntel i xxxxU(ultrabook) serisi işlemciler ve board yüksek fiyata veriliyor.
    Bu konuda elleri biraz intele bağlı. Ekran olarak da profesyoneller için en iyi teknolojiyi kullanıyor, profesyonel monitörlerdeki PLS tipi modülleri kullanıyor. Bunları da 9mm inceliğe sıkıştırmak haliyle fiyatı artırıyor. Kulvarında(pro tablet segmenti) en iyisi aslında şu anda.

hocam ne olursa olsun 4000-6.000TL bu modeller için oldukça uçuk bir fiyat. sırf mobilitesi yüksek diye bu kadar para etmemeli. aynı eleştiriyi cep telefonları için de yapıyorum ancak cep telefonlarının alternatifi yok. bunların alternatifi var. mesela note3'den note 5'e geçtim. neden geçtim diye sorarsanız geçmek zorundaydım. ancak surface almak zorunda değilim. alsam işime çok yarar. Öğretmenim ve ders anlatırken surface tabletimi tahta ile eşleştirip harika sunumlar yapabilirim ancak ben bunun alternatifini cep telefonumdan biraz daha kısıtlı olsa da yapabiliyorum. onu geçtim aynı şeyi 1000TL'ye alacağım ipad mini 2 ile de yapabilirim.

Yalnız şunu eklemeden edemeyeceğim cihaza resmen içim gitti :) ama sadece fiyatını öğrendikten sonra cebimin gitmesini istemem :)

• mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi uygun fiyatlı alternatiflere yönelebilirsiniz, atom işlemci bahsettiğiniz işler için yeterli olacaktır. Asus'un T serisini de bir gözden geçirin derim.
  • Surface book kullanıyorum Kesinlikle fiyatın karşılığını veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.