Şimdi Ara

Microsoft’tan şok satın alma: 26.2 Milyar Dolar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tam olarak dediğin gibi değil...
    Aslında Nokia lumia serisinde tutunmuştu çünkü gerçekten mutlu kullanıcıları vardı takii ms yazılımla liçine edene kadar... Adamlar delirdi çook kaliteli kamerası olan telefonun kamera uygulaması çalışmıyor daha ne olsun...

Ms şimdi nokia altyapısını kullanarak surface phone hikayesine başlıyor. Şişirerek sunduğu W10 mobile gibi patlayabilir. Yazık insanlığa, yazık uğraşana üretene kullana gerçekten kronik dert kombolojisi ms

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robot Doktoru

Dünyanın organizasyonunu ve referansları dönüyor o sitenin içinde. Tabii tüketim toplumumuz için pek değerli değil anlıyorum seni

dunyanın organizasyonu facebookda donuyor kardesim linkedin nedir ya sacma salak bisey toplasan 1 milyon uyesi bile yoktur
  • hakanxml H kullanıcısına yanıt
    Özet için sağ ol çok iyi geldi :)

MS nin böyle bir siteyi yapmayıp satın almasının 2 temel sebebi olabileceği görülüyor;
    1. MS üretici-yapıcı değil yıkıcı bir firma
    2. Bu site Devasa derecede iş organizasyon vb. işlevsel değeri olan bilgi içeriyor. Yani içerik dün şu ülkedeyi gezdim yarın şurayı gezecem değil, fanuc robotics in iş organizasyon ağından, personal seçim istatisklerinden, müşteri tip istatiskleri gibi şeyler.

Yani ms akıllı ise satın aldıkdan 1 gün sonra siteyi kapatıyoruz dese dahi zarar etmez. Büyük olasılıkla insanlar soğuyana kadar köşede bırakır arada da parasını kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 15 Haziran 2016; 7:08:54 >
  • blizzard3 kullanıcısına yanıt
    Ms kız arkadşınla buluşmuş olmanı bilse ne olur? Bir üstteki mesajımı oku nedemek istediğimi anlarsın

Ayrıca 2013den 15 e 330milyon yeni üye ile devam etti şuan 400milyondan fazla gidişatı sen düşün. Ama önce araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 15 Haziran 2016; 7:14:56 >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Google almalıydı şimdi dizlerine vuruyordur.

Linkedin amacı tam olarak sosyal medya olduğu söylenemez. İş ve iş organizasyonu gibi ciddi konulara yönelik.
    Elbette facebook gibi kullanan kullanır ama iş refaransın niteliğinde olan bir portalda köpeğini veterine götürdüğünün yazması sırıtmaz mı?

• Microsoft bunun yerine Dünyanın doğusunda VK veya diğer Asya feysbukları diye tabir ettiğimiz sosyal ağları satın alsa, Doğu da zaten popüler olan bu siteleri sahip olduğu güçle Amerika ve Avrupa'da da yayıp feysbukla ve google+ ile rekabete girse(ki google+ sıfırdan bir sosyal ağ yaratma çabası işe yaramadı) daha mantıklı olmaz mıydı?

Tabi ki Microsoft daha iş dünyasına yönelik bir şey düşünüyordur, office 360 benzeri gibi. Belki de bunu da yammer(işletmeler için feysbuk) adlı sosyal ağ ile birleştirecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
    whatsup adında başka bir uygulama mevcut, çinle Çin farkı değil yani

skype ın çalışmasından bir fark yok, hala aynı şekilde çalışıyor, telefondan bile silmiş olman uygulamada bir değişiklik yapıldığını göstermiyor olumsuz olarak, ha geliştirme yapılmadı dersen ona lafım yok, microsoft kendi mobil sisteminde bile skype ı doğru düzgün ilerletmedi

HDM global firması dediğin firmanın da nokia tarafından finlandiyada kurulan, kadrosunun eski nokia çalışanları olduğunu ve foxconn a cihaz ürettirecek bir firma olduğunu bilmiyorsun anlaşılan, üstelik bu firmada nokia da yönetimde ve marka patent kullanım haklarını sağlıyor marka adı kendisinde olduğu için

nokia nın da adının satılmadığını yani anlaşmayı bilmiyorsun, anlaşma microsoft a 10 yıl boyunca nokia ismini kullanma hakkı verip, nokia ya kendi markasını mobil cihazlarda 2015 sonuna kadar kullanmama şartı koyuyordu, zaten bu biter bitmez nokia tekrar döneceğini açıkladı

burada yapılan şey nokia nın yönetimi ve kontrolü çoğunlukla kendinde olan bir firmayı üretici firma ile ortak yapıp mobil cihazlar üretmesi o kadar
    Sen Whatsup deyince hangi whatsup olduğunu anladın değil mi güzel kardeşim.
    Sırf polemik olsun diye uzatmanın alemi yok yani.
    Forumda ter topikte insanlarla tartışmaya girmeye, he şeyi biliyorum muhabbetine girmeye çalışıyorsun.
    İnsanları sinir etmeye çalışmak gibi bir özel çaban var.

Yaşın genç. Bazı şeyleri bizim gibi anlamayabilirsin. Daha Türkçe nasıl yazı yazılır bilmeyen birisi kalkmış benle 1-2 harfin tartışmasına giriyor.
    Nokta koymayı, yazı yazmayı öğrendiğin zaman seni daha çok dikkate alırlar bunu bil...

Skype aynı çalışıyor diyorsun. Bak benim çok yakın arkadaşım yıllardır Finlandiya'da F-Secure antivirüste Senior Linux Güvenlik uzmanı olarak çalışıyor ve kendisinin network bilgisi dağlar taşlar kadardır ve kendisi de Skype'ın içine ettiler diyor. O öyle diyorsa ve ben de aynı şeyi yaşıyorsam ben ona inanırım, sana değil. Microsoft düzgün çalışan ve kitlelerce acayip yaygınlaşmış olan Messenger'ı bile yok etti. Ben her gün 1-2 format atıyorum. Eskiden herkes messenger'ı şiddetle istiyordu. Şimdi Skype kurayım mı diye sorduğumda %50 si istemiyor. Gerek yok diyor.
    Microsoft, Skype'ı aldı. Yazılımını berbat etti. Messenger'ı da içine kattı, onu da bitirdi. Her şeyi batırdığı gibi.

Sen ne yazarsan yaz, Nokia parçalandı. HDM Global ismi benim kulağıma NOKIA diye gelmiyor. Okuduğun zaman NOKIA adı çıkmıyor. HDM çıkıyor.
    Sokağa çık. Yaşlı bir amca bul. "Amca Nokia yı biliyor musun" de. Bak bakalım biliyor mu. Bir de HDM Global'i sor bakalım. Hayatında duymuş mu.
    Koskoca Nokia'yı bitirdiler. İsterse 10 kere batıp çıkıp tekrar kurulsunlar, Nokia ismini kullanmadıktan sonra bir anlamı yok. Bence Nokia'nın adı bile 100 milyar dolar ederdi. Senin için isminin Nokia olması veya HDM olması bir şey fark etmeyebilir ama sokakta 100 kişinin önüne Nokia telefon koy, güvenerek alır ama telefonu koyup "Bu HDM diye bir firma ürettiği telefon" diye söylersen kimse bilmez...

ben uzatmıyorum, saçma birşey gördüğümde haliyle yorum yazıyorum, forumda her konuda da doğru düzgün insanlarla tartışmaya girmem, insanları sinir etmek gibi bir çabam yok da eline klavye alınca bol keseden sallayanlara sinir oluyorum o kadar

şimdi dıdısının dıdısı onu dedi o zaman doğrudur diye bir dünya yok, messenger ı yok ettiler yanlıştı ona birşey diyen yok, messenger ın istenmesi de kolay kullanımı ve insanların alışkanlığı o kadar, skype de ise facebook msn messenger gibi eklemeler dışında bir fark yok, günde bilmem kaç kere format atmakla belirlenen birşey değil bu, skype ın ne çalışmasında bir fark var ne de şeklinde, microsoft almadan önce neyse şu an da o, messenger ın kitlesi beğenmiyor diye skype ta olumsuz bir değişiklik oldu manasına da gelmiyor

nokia konusunda da yaş muhabbetleri yapıyorsun da pek de birşey bilmiyorsun kusura bakma, öncelikle hdm global kendi adıyla ürün satmayacak nokia adıyla satacak, sokaktaki amcanın hdm ile işi yok, nokia yı görür nokia yı bilir, nokia aşırı zarar eden mobil cihazlar bölümünü microsoft a sattı o kadar, şimdi de kendi de içinde bulunduğu bir grupla geri alıp kendi ismiyle üretim yapıyor, bunun nesini anlamıyorsun çözemedim

volvo araç alanların hangisi biliyor firmanın sahibini, alman sanılan opel in bile sahibi neredeyse hiçbir zaman bir alman firması olmadı, kadro aynı sistem aynı olduktan sonra yönetimdeki hisselerin oranlarıyla son kullanıcının ne alakası var?

ha neden bu kadar dokunuyor anlamadım, yanlış birşey yazdın doğrusunu yazdık o kadar

• Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Evet Lumia swrisi gerçekten çok güzeldi, Windows Mobile 10 Lumia'yı kullanılmaz hale getirdi, hatırlıyorum 10'a geçmiştim telefon açılmıyordu bile.

• Alsınlar. Benim şifresini unuttuğum hesabın şifresinide versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

Miscrosoftun kurumsal yapısına uygun bir şirket de, 26 milyar milyon dolar nedir abi ya? web sitesi lan!!11

Orada milyonlarca insanın profili var !! para eden o para eden insanları tanıması takip edebilmesi..

• Para cok herhalde sigmiyor satin aliyor kendileri...

Nokia batikti lumia ile iyice batir bu da batik iyice batirir bunu da para kaybediyorlar ha bire

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir satın alma olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.