Şimdi Ara

Microsoft’tan şok satın alma: 26.2 Milyar Dolar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebinde 10 lira olan adamların tartıştığı konuya bak Alemsiniz.

Not: Bende de 10 var Kimseyi aşağılamıyorum.

Demem o ki 26 milyar dolar satın alma gerçekleştiren bir şirket emin olun sizin düşündüklerinizi düşünmüştür. Bakkal devralmıyor adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 13 Haziran 2016; 22:00:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Orijinalden alıntı: darkexecuterBunu Google yapmalıydı. Artık çok geç...
    Tüm internet ve mobil dünya elinin altındayken neden bir sosyal platforma ihtiyaç duyasın ki? googleın potansiyeli daha yüksek reklam mecralarına ihtiyacı var.

Tüm internet asıl MS in elinde çünkü işletim sistemi pazar payının %90 ına sahip. Sıkıntı mobilde idi. Linkedin ile belki de oraya yönelik bir hamle yapmak istediler.

• Haahh. Tamaaaam. Bunun da içine edecek desenize.
    Skype'ı aldı, berbat etti, Whatsup aldı yürüdü. Yakında Whatsup görüntülü konuşmayı açacak. Zaten telefondan da Skype'ı sildim. Oysa eskiden Microsoft satın almadan ne güzel programdı.

Nokia'yı aldı. Adını da bitirdi, yaptığı sistemi de. Şimdi adı bile satıldı. Çin'liler üretecek. Onun da içine etti.

Bunun da eder...

• simbolmina kullanıcısına yanıt
    Facebook ta websitesi değeri daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Haahh. Tamaaaam. Bunun da içine edecek desenize.
    Skype'ı aldı, berbat etti, Whatsup aldı yürüdü. Yakında Whatsup görüntülü konuşmayı açacak. Zaten telefondan da Skype'ı sildim. Oysa eskiden Microsoft satın almadan ne güzel programdı.

Nokia'yı aldı. Adını da bitirdi, yaptığı sistemi de. Şimdi adı bile satıldı. Çin'liler üretecek. Onun da içine etti.

Bunun da eder...

whatsup değil whatsapp, ikisi farklı uygulamalar

skype ın microsoft öncesi ve sonrasıyla bir farkı yok, hatta facebook msn messenger entegre etmek gibi ekstraları da geldi

nokia nın da adı satılmadı, nokia nın sadece mobil cihazlar kısmı satılmıştı ve markanın belli süre kullanım hakkı satılmıştı, nokia firması kendisi olarak çin de ürettiriyor cihazlarını, bunda da garip bir durum yok, her firmanın yaptığı birşey

• Bende 150 var tartışabilir miyim ağam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft’tan şok satın alma: 26.2 Milyar Dolar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 13 Haziran 2016; 19:03:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Bende 150 var tartışabilir miyim ağam?

Buyur sahneye alalım sizi
  • Skype - Nokia ve sırada Linkedin
    Bazı arkadaşlar Nokia'yı batırdıktan sonra Linkedin batışından bahsetmişler.
    Bence durum tam tersi, birileri microsoftu fena şekilde batırmaya uğraşıyor.

• LinkedIn’i ne yapacaklar acaba

• Microsoft batmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

• microsoft amma büyüdü
  • Elle tutulmaz gözle görülmez hava parası 26 milyar dolar ....bide iyi yatırım diyorlar beni öldürseler o parayı havaya veremezdim, deselerki o paranın 3 katini kazanacan yinede totom yemez....

• satın alıp batıracak demektir veya onda biri fiyatına tekrar satar

• para bol olunca satın almak istiyor adamlar
  • 26 milyar deyince dedim acaba twitterı mı alıyor dedim ama linkedine o kadar para verilir mi instagram bile o kadar etmedi

• 26 biraz fazla olmuş ama neyse artık adamlar biliyordur işlerini muhtemelen birkaç bir şey eklenmiştir bizim bilmediğimiz. Sonuçta adamla da salak değiller. Ayrıca skype' ı berbat etti diyenler nesi varmış skype'ın?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

13 yıl önce, Aralık 2012’de kurulan ve 5 Mayıs 2003 tarihinde hizmet sunmaya başlayan LinkedIn, Kaliforniya’da kurulmuştu. 2015 yılı sonu itibariyle 2 Milyar 991 Milyon Dolar gelir oluşturan LinkedIn’de geride kalan yılda Premium üyeliklerden elde edilen gelir 532 Milyon Dolar’a ulaşmış durumda.

13 yıl önce 2012 ydi

evet şuan 2025 yılındayız

Dh hayatı hızlı yaşıyor

• Bu adamlarin parasi bitmeyecek mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.