Şimdi Ara

Microsoft'tan Windows 10 Mobile kullanıcılarına öneri: iOS veya Android'e geçin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 820 ve Lumia 925 ile yaklaşık 2 sene Windows Phone demeyimim oldu. Tile sistemi bana kalırsa kullandığım arayüzler arasında en estetik ve kullanışlısıydı. Hala aklımda var o arayüz.

Sen beğenmezsin anlarım da ne bu "onu beğenen kördür" vs.. yorumlar? Ne kadar çocukça bunlar. Ben de androidin boyutları ve şekilleri birbiriyle uyuşmayan ikon yapısını hiç sevmiyorum mesela. Şimdi beğenene "sen körsün" mü diyeyim?

• vay be ben bunun tutacağını düşünüyordum yazık olmuş, bundan önceki telefonumu acaba lumia mı alsam diye düşünüyordum iyi ki almamışım. beni de arayüzü etkilemişti sanırım uygulama yetersizliğinden almamıştım, mesela şuan uygulama kısmını geliştirmiş olsalardı bundan sonraki telefonum windows mobile olabilirdi.
  • çıktığı ilk yıldan belli olmuştu çöp olduğu ms botları ayılıp bayılıyordur şimdi...
  • iphone çıktıktan bir yıl sonra dünya mobil telefon pazarında nokia açık ara lider, arkasından da kanadalı blackberry geliyor, kullanıcı verileri ele geçirilmesi konusu daha gündemde değil ve belirgin bir dünya hakimiyeti yok

2014 yılında nokia satıldığında da hala en azından 2. konumda ve lider samsung tamamen amerikalı google tekelinde sayılmaz

sonrasında malum olaylar, microsoft gibi bir firmanın sanki özellikle nokia yı yok etmesi, google bağlantısı olmayan linux sürümlerin hiçbir firmada tutunamaması, apple ın şişirme piyasada değerlerine ulaşıp pazarlama algısıyla bir anda dünyanın en büyüğü haline getirilmesi, işin sonunda da ios ve android harici alternatif bırakılmaması

bunlara çok da tesadüfmüş gibi bakmamak lazım özellikle de son zamanlarda kullanıcı verileri hakkında çıkan mevzulardan sonra

ayrıca lumianın bazı modellerine android kuranlar var ancak lumiaların genelde çok satılmış modelleri düşük donanımlı olduğundan verim sağlanamıyor, en çok satılan modeller 512mb veya 1 gb ramli

• Anroid'e - İos'a ciddi rakip olabilecekken, niye böyle bir yol izlediler ki?

Surface telefonlar gelecek deniyordu, o da yalan oldu galiba!?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    androidde takılma filan yok uydurma düşük donanımla winzort phoneda aynını yaşatır...
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    win10 nun da a.indiriyim okuldaki arkadaşlarımın win10 nunada diyen bi ben değilmişim demek :) hayır win7 pro lisansımı win 10 pro ya yükseltip şimdi win 7 pro mu lisanslı kullanamıyorum ona yazık ettim

• baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    S3'u görsen bomba sanar polise verirsin. Teknolojiden anlamayanlar yorum yapmamalı.
  • ben de ve ailemde 3 adet vardı. uzun zaman önce baktık olmuyor. ios a geçtik. "biz o işi halletik zaten tavsiyen için sağol microsoft."
    ama sen söyleyince fark ettim. pc yi de mi ios a geçirsek. senle olmayacak sanırım..

• Windows Mobil telefonlar bence iyiydi, tutardı da ama sorun piyasada iki babayiğit -Android ve Ios- varken ve bu iki popüler işletim sistemine ait binlerce uygulama varken bunlar ile güreşecek üçüncü bir pehlivanın hiç şansı yoktu olmadı da.

• Yeni bir işketim sistemi gelir inş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    samsung takozunu mu örnek gösteriyorsun o tanım dışı o takoz ioslada wp ilede kasar donanımı sorunlu...
  • Şimdi anlaşıldı 2in1 32gb hafızalı windows tablet her defasında güncelleme için alan yok uyarısı verip duruyordu sırf bu yüzden 1 yıldır kullanamıyordum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kör öldü badem gözlü oldu yine. MeeGo’nun iyi olduğu doğrudur mesela ama kaçınız MeeGo kullandınız ? W10 kullandınız

• IOS dışında gerisi hikaye.
    He he sen tasarımdan çok anlıyorsun belli. S3 dönemin en iyi tasarımlarındandı.

• Microsoft'tan Windows 10 Mobile kullanıcılarına öneri: iOS veya Android'e geçin
  • Uygulama çıkarmadılar beyler yabancı forumlardan hatırlıyorum herkes sövüyordu şu niye yok ne zaman gelecek hani gelecekti ve saire

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.