|
Bildirim
Windows 7, 8 ve sırada 10 mobile. Verilen sözler vardı üzerine yattınız. Ben de bu troll şirkete milyonların umudunu ve paralarını geri vermesini önereceğim. Hatta umarım onbinlerce kişi karşı davalar açar bu şirkete politikası yüzünden. Nokia'dan 100 kat beter olun.
|
Stephen Elop Nokia’nın CEO’su iken bir röportajda kendisine sorulan MeeGo projesini neden sonlandırıyorsunuz sorusuna MeeGo’da gelecek görmüyorum cevabını vermişti. Neymiş gelecek Windows Phone’daymış. İşin garibi şimdiye dek yapılmış en kötü mobil işletim sistemi için şimdiye kadar yapılmış en iyi mobil işletim sistemi öldürüldü. Arayüzü desen leş ötesi bir şey. Bakmaya bile tahammül edemiyor insan.
Sonuçta piyasa kullanıcı verilerini takip etmeyen Avrupalı (Symbian ve MeeGo) işletim sistemlerinin elinden alınıp kullanıcı verilerini devlet kurumlarıyla paylaşan Amerikalı (iOS ve Android) işletim sistemlerinin eline bırakıldı. Neyse batması iyi olmuş. Windows Phone’un veda etmesine çok sevindim. Günün en güzel haberi. ![]() |
Bence nokia nın batırılması gibi bu işletim sisteminin baıtırlması da bir proje. Cumhuriyetçilar ile Demokratlar örneğinde olduğu gibi piysasayı/toplumu kontrol etmek için 2 seçenek yeterli oluyor. Ha iki kuklayı da oynatan el aynı ama gören görmek isteyen yok ya da görse de elinden bişey gelen yok.
|
Linç yemeyeceksem eğer ben o ikonları metro arayüzünü seviyordum hep bi Lumia 1320 almak istemiştim. Almadan heralde öldü sistem. Güzelim işletim sistemini ne hale getirdiler
|
Oysa ne güzeldi lumia 925 falan :/ İnstagram betadan çıkmayınca anlamıştık tutmayacağını. Uygulama sıkıntısı dışında hiç bir eksiği yoktu bana göre. Androidden de iosdan da daha hızlı çalışıyordu :/
|
Yazık oldu. IOS veya androidi geçeceğini düşünmüyordum ama üçüncü bir alternatif olur diyordum. Şu görselin güzelliğine bakın ya Lumia 1520 ydi sanırım. Döneminin gerisinden gelen donanım , gelmeyen uygulamalar , verilmeyen güncellemeler derken , devasa bir şirket nasıl kötü politika izleyebilir görmüş olduk hemde uzmanlık alanında, adamların işi yazılımdı güya.
|
Hadi geçmiş olsun o zaman hepimize. Çok keyif aldığım bir serüvendi
![]() ![]() |
Taaaa seneler sonra, en sonunda haklı çıktım. Şimdi o "Market düzelecek" diyen ve bana artistlik yapan Windows Phone işletim sistemi şövalyeleri gelsin. Hadi yiğitlerim. Nerelerdesiniz????
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 20 Ocak 2019; 18:52:18 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Ocak 2019; 19:27:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 20 Ocak 2019; 20:15:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |