Şimdi Ara

Microsoft'u kötüleyip durmayın yeter! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ederim güzel konu. Yıllardır BlackBerry kullanıyorum ikinci telefon olarak. 2 seneye yakın Lumia 820 kullandım. Windows Phone ve BlackBerry 10 cihazları kadar stabil çalışan telefon görmedim desem yeridir. Windows olsun BlackBerry olsun bunları kötüleyen insanların ne alıp veremediği var anlamıyorum. Hatta bazen bu insanların samsung un maaşlı elmanı olduğunu düşünmeye başlıyorum. Bir de Windows Phone keyfi amoled ekran ile çıkar diyorum:9 benim 820 ekranı kırıldı parçalandı. Motorola moto g aldım. Pişman değilim ama Windows Phone u arıyorum yemin ederim.
    Mağazası gayet güzel windows un. Hayır görende milleti 1 milyon tane uygulama kullanıyor sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Yemin ederim güzel konu. Yıllardır BlackBerry kullanıyorum ikinci telefon olarak. 2 seneye yakın Lumia 820 kullandım. Windows Phone ve BlackBerry 10 cihazları kadar stabil çalışan telefon görmedim desem yeridir. Windows olsun BlackBerry olsun bunları kötüleyen insanların ne alıp veremediği var anlamıyorum. Hatta bazen bu insanların samsung un maaşlı elmanı olduğunu düşünmeye başlıyorum. Bir de Windows Phone keyfi amoled ekran ile çıkar diyorum:9 benim 820 ekranı kırıldı parçalandı. Motorola moto g aldım. Pişman değilim ama Windows Phone u arıyorum yemin ederim.
    Mağazası gayet güzel windows un. Hayır görende milleti 1 milyon tane uygulama kullanıyor sanacak.

+1000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildirim ekranında hücresel veri aç kapa var.

hayır ne kadar önemliymiş arkadaş hücresel veri tuşu.

yıl: neredeyse 2015

hala internet paketi olmayan insanlar hala akıllı telefon kullanıyor.
  • Aynen zaten bi bu var bi lyke alyen mı ne bide yandex var bu 3 u samsung ve applenın maaşlı elemanları.nedesek boş.

• Fanboy görmüştüm de app store çöp diyeni hiç görmemiştim ne diyim. Bu söz yılın fanboy'u ödülünü kazandırır. Bu lafı söylediğine göre iphone kullanmamışsın. Bir android kullanıcısı olarak ben bile app storun en iyi mağaza olduğunu söyleyebiliyorum ki gerçekten de öyle. Wp gerçekten iyi yanları olan bir işletim sistemi lakin gereksiz yere yüceltmeye çalışmanın bir anlamı yok. Ama umarım daha da gelişir ve android ve ios da rekabete bağlı olarak ilerler.

• o zaman rahatlayın.

size birşey söyleyeyim mi, şu an wp8/8.1'in gelişiminden ziyade, microsoft windows 10 için çalışıyor.

gdr2 veya 3ün geleceğini düşünmüyorum.

hatta bu yüzden, wp8 gdr1'deki gibi update 1 filan demediler. sadece windows phone 8.1 update dediler.

kesin olarak microsoft tarafından doğrulanan bişey var o da; tün wp8li lumiaların windows 10'u alacağı şeklinde. dolayısıyla, wp7den wp8e geçiş sürecinde yaşananlar, bu sefer yaşanmayacak.

bu arada her ne kadar benim dediğim sürüm dp cihazlarda mevcut olsa da, beta olmadığını herkes biliyor. eğer oem olarak wp8.1'in son sürümünü almak istiyorsanız, ms size dediğim sürümü veriyor.
  • yani şu an için yok. ama isteyip de kurmak 5 dknı almıyor. eğer amaç microsofta b*k atmaksa bunu her şekilde yaparsın.

internet paketin mi yok, o zaman feature phone al, hem daha iyi batarya sorunu da yaşamazsın hem de nostaljinin dibine vurursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Yazıya başlamamın sebebi kullanıcıların cihazlarından sıkılıp wp stabil değil kullanışlı değil gibi konular açıp konu kirliliği yapıyolar.

Bu yazımda wp nin benimsenişi insanların bakış açılarını gelişiminden bi nebze anlatıp buraya konu açıp çöp dandik diyenlere karşı savunucam fan boy değilim!!!

Öncelikle Windows Phone 8 çıktığından bu yana yaklaşık olarak 2 yıl oldu hep takip ederdim gelişimini stabilesi ve şarjı her yerde geçiyordu 4s simin ekranı kırılınca 2-3 aylık bi cihaz alıp hem wpyi denicektim hemde geçiş dönemi için güzel bi alternatif olacaktı.araştırdım 525 yeni çıkmış şansımada.10-15 inceleme videosu izledim hoşumada gitti.teknosadan aldım 500 tlye hiç incelemedim eve gittim taktım açtım cihazın ekranı dışında herşeyi on numara 5 yıldız cinsindendi şarjı cidden çok çok süperdi bitiremiyodum oyun oynıyım Youtubedan saatlerce video izlememe rahmen her akşam mutlaka %35 kalıyodu taki büyük bi heyecanla 8.1 i kurana katar şarjı fulleyip kurmaya başladım yaklaşık 15dk sürmüştü kurulum bitince Full olan şarj %60 lara düşmüştü o günden sonra hem performans ve şarj sıkıntısı çektim ama cihazdan soğamadım yani değiştirmek içimden hiç mi hiç gelmedi yaklaşık 8 ay oldu hala memnunum. Mağaza kötü diyolar bence değil iphone kullanmış biri olarak bence son iki ay toparlanma görüyorum iphonun mağazasında her uygulamadan 2 şer tane var ve çöp.stabil değil diyolarda sistemde tek stabilesizlik Xbox videoda Xbox muzikde var onun dışında bence her türlü diğer sistemleri es geçer.sistem güvenlikde en önde bence,şişme yok kasma yok ie ile sıkıntısı olanlar var evet ie ciddi sıkıntılı benimde canımı sıksada bence kullanılabilirliği daha fazla kamera cihazımda bence fiyatına göre iyi tek kötü yanı iphonda görüntüyü direk yakalıyo bunda net çekmek için 2-3 sn beklemek gerekiyor.bunun dışında cihazdan memnunum yani öle konu açıp kullanışlı değil stabil değil felan denilcek bi sistem değil yabana atılmaz ki Microsoft bütün platformlarını birletiriyo birinde yapılcak hata hepsine maal olabilir yani herkes 10 dan umudum yok desede ben umutluyum 10 çıksın 735 almayı düşünüyorum...

Galaksi-Samanyolu
    Gezegen-Dünya
    Ülke-Amerika
    Marka-Microsoft
    Yıl-2014
    Sistem-2 Yaşında
    Bildirim Ekranında İnternet aç kapa YOK!

Hımm Microsoftu kötülemeyelim Hımm

Şaka mısın kardeşim?Ana ekrana hücresel veri eklenebiliyor çok lazımsa ekler kullanırsın.illa tepeden inmesi gerekmiyor ayrıca denimde gelecek gdr sürümünde yapıldı bu bir şeyleri abartmayın kendin diyorsun 2 senelik sistem diye bırak da eksikleri olsun.Bir şeyi babanızın malı gibi savunup ya da çöpten çıkmaymış gibi eleştirmeyi ne kadar seviyorsunuz.

• Selam arkadaşlar bende Windows Phone 'cuyum daha kararlı daha hızlı daha stabil ve ben Lumia 925 kullanmaktayım ve çok memnunum
    Windows 'dan çok memnunum android resmen rezalet bi sistem ya

• ufaklık diyecek konumda değilsin, hele susmam gerektiği konusunda hiç değilsin!

Bu kadar sorun yapacaksan, git al androidini güle güle kullan.

kimse seni bişey yapmaya zorlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

quote:

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

yani şu an için yok. ama isteyip de kurmak 5 dknı almıyor. eğer amaç microsofta b*k atmaksa bunu her şekilde yaparsın.

internet paketin mi yok, o zaman feature phone al, hem daha iyi batarya sorunu da yaşamazsın hem de nostaljinin dibine vurursun.

Ufaklık sorun benim 5 dk da kurmam değil.

Sorun Microsoftun bunu milyonlarca kullanıcısına 2 yıldır VEREMEMESİ.

Artık Sus.

Ben sana hak veriyorum kardeşim.Wp den hepimiz memnunuz,metro arayüzden vs.Ama eksikleri var kabul ediyoruz.Hayati yenilikler değil saydıklarından bazıları ama birçoğumuz android kullandık ve arayüz çıtasını biliyoruz,gayet kullanıcı dostu.Wp de ise istediğimiz 5 tane net şey var:
    1-Arayüz özelleştirme
    2-Video-müzik player
    3-Bildirim çubuğu kolaylığı ve kısayollar
    4-Mağazada tam sürüm face,twitter,instagram,youtube
    5-Patlayan kutucuklar ve boyutları
    6-Candy crush dermişim

Bunları istemem kardeşim diyen var mı?Halefi selefi benzeri ve aynı görevi zaten yapıyor olanları var demeyin.Şuan 8.1 denim son güncelleme önizleme sürümündeyim ve çok hoş özellikler.Lylat kardeşim dediklerin doğru ama uslubun çok sert.

• Yahu adam haklı, saçma sapan muhalefet yapmayın. Yıl olmuş 2014, Windows Phone da hücresel veri bin bir tane uğraşla açılıyor. Bu adam bunu söylüyor diye atlamayın üstüne. Ben de wp kullanıyorum, çok da beğenerek hem de. Ama eksiğini söylemezsek doğrusunu yapamazlar. Eleştirelim, hakkını yemeden. Övelim göklere çıkarmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vocalzone -- 14 Aralık 2014; 18:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Fanboy görmüştüm de app store çöp diyeni hiç görmemiştim ne diyim. Bu söz yılın fanboy'u ödülünü kazandırır. Bu lafı söylediğine göre iphone kullanmamışsın. Bir android kullanıcısı olarak ben bile app storun en iyi mağaza olduğunu söyleyebiliyorum ki gerçekten de öyle. Wp gerçekten iyi yanları olan bir işletim sistemi lakin gereksiz yere yüceltmeye çalışmanın bir anlamı yok. Ama umarım daha da gelişir ve android ve ios da rekabete bağlı olarak ilerler.

Size katılıyorum.iOS kullanmasak bize yutturacaklar.Bende gelişsin istiyorum WP'nun bende rekabet olsun istiyorum ama burada nedense bir yüceltme çabası içinde arkadaşlar.Günde abimin bana kaç kere güldüğünü söylesem roman olur herhalde.Arasıra bende ona gülüyorum iOS'de olmayan özellikler bende oluyor.Ama umarım.W10 ile gülen biz oluruz.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

Selam arkadaşlar bende Windows Phone 'cuyum daha kararlı daha hızlı daha stabil ve ben Lumia 925 kullanmaktayım ve çok memnunum
    Windows 'dan çok memnunum android resmen rezalet bi sistem ya

Hayatında kaç tane android kullandın da berbat diyorsun. Tamam wp güzel, stabio bir işletim sistemi ama wp'u yüceltçem diye başka tarafı karalamanın anlamı ne?

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Siz wpyi kotulemek için androidi yüceltiyorsunuz azcıkda biz karalayalım bırakında.hem gerçekleri söylemek karalamak değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Siz wpyi kotulemek için androidi yüceltiyorsunuz azcıkda biz karalayalım bırakında.hem gerçekleri söylemek karalamak değildir.

Hiçbir zaman böyle çabalarım olmadı herkesin ihtiyaçları farklı ve herkesin beklentileri farklı. Android benim için çok daha iyi bir işletim sistemi ama sizin niye wp'u övmek için android'i karalama ihtiyacı duyduğunuzu anlayamadım... Istanbuldaysanız bulusalim kendi telefonum olan g2 yi bir kullanin android ile ilgini olan fikirleriniz değişecektir. Bazılarının sandığının aksine android samsungdan ibaret değil.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Biraderde g3 mevcut dediğin gibi kasma mevcut olmayabilir ama nebilim ben wpyi seviyorum android kadar akıcı gelmiyo ios da hep aynı şekil sadece renkler değişiyor wp bana sanki en çok kısıtlama ile en çok rahatlığı veriyo.android Linux tabanından vazgeçmeden androide geçmem en azından ben geçmem.vak Sony olsun htc olsun lg olsun samsung koltuğundan etsede androidin temeli itibari ile güvensiz ve kolay ele geçen bi cihaz.sana şunu söyleyim android tabıtım konferansında Google android ceosu bizzat kendisi söylüyor bu yıl androidden şu kadar fotoğraf çekilmiştir şukadar aç kapa yapılmıştır gibisinden adam açık ve net sizi bizde izliyoruz diyo daha ne diyim.

• Konuşmayı kesipde şunu bi öğren wpye gelmişmi gelmiş sonundada gelicekmi gelicek onu bi anla artıkda şu sinir bozucu çocuk tavırlarını bırak.

• Wp en azından akıcı çalışarak başladı. Bu da kullanıcıya yeni bir başlangıç hissi veriyor. Androidş başladığı dönemlere gidin derim. Kasım kasım kasılıyordu. Şimdilerde o akıcılık konusunu biraz düzeltselerde bunu hayvan gibi sistemlerle yapmaya çalışıyorlar. Utanmasalar i7 koyacaklar. Koyarda bunlar yakında core m falan.yinede uyuz çalışıyor. Şuanda eksiklerine rağmen dokunma hissiyatı bence en iyi wp. Ben bugün g3 te birşey kaydırırken sürtmatik geliyor bana. Herşey parmağımın arkasından geliyor. Ve buna uyuz oluyorum. Evet gönül ister wp daha gelişmiş olsun. Ama temkinli ilerliyor. Ama yinede bu halini tercih ediyorum. Olmasın herşey alıştımda. Olur zamanla. Hiç şikayetim yok.

• Zaten herşey var onda sorun yok. Süper. Sorunun feriştahı sistemin uyuz çalışması ve güvenliksiz oluşu. Yoksa android zaten daha iyi. Ama sadece bu ikisi bana birdaha asla dedirtiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.