Şimdi Ara

Microsoft'u kötüleyip durmayın yeter! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wp sevmeyenler almasın wp'li tel bu kadar basit bende almadım ama alınabilir.
  • tamam wp guzel guzel.. guzel diyin arkadaslar. appstore cok kotu onada he diyinde goz onunden kalksin su muhabbet ahhsjabs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akilli telefon kullanirken ne kullandigini da bilmek gerek, androidin ust seviye cihazlarina kasiyor diyenler birseyden cakmiyor kusura bakmasin kimse, android kullanan adam neredeyse gelmis gecmis tum sosyal medya araclarini kurar tum iletisim yazilimlarini kurar haliyle telefon kirk yazilim uzerinde senkronize calisir, anlayan adam gereksizleri arkaplanda durdurur rehbere suna buna sak diye girer anlamayan da rehberin bankacilik uygulamasindan bile veri cekmesini bekler, iki dandik yazilim kurulabilen haliyle arkaplanda birsey calismayan zaten mevcutlari da dogru duzgun calismayan wp kullanicisi da cok stabil bu yeaaa diye oraya buraya yazar, aynanda 300 tl lik cakma s5 de kullaniyorum ustelik ramin cogu swap islemci verimsiz calisiyor, akla gelebilecek hersey de yuklu, lumia 520 ile kiyaslanmayacak sekilde hizli tum gecisleri, ha ben bilmem ayar mayar sim karti takar kullanirim diyen icin dusuk fiyat grubunda wp idealdir ama akilli telefonu tam anlamiyla kullanacak biri icin cok yetersiz hala ve kendisi de rakibi de hatta diger rakibi de ayni ulkenin mali ve bizle bir alakasi olmadigi dusunulurse sistem elestirildiginde evladina laf edilmiscesine cemkirmek buyuk aptalliktir...

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

akilli telefon kullanirken ne kullandigini da bilmek gerek, androidin ust seviye cihazlarina kasiyor diyenler birseyden cakmiyor kusura bakmasin kimse, android kullanan adam neredeyse gelmis gecmis tum sosyal medya araclarini kurar tum iletisim yazilimlarini kurar haliyle telefon kirk yazilim uzerinde senkronize calisir, anlayan adam gereksizleri arkaplanda durdurur rehbere suna buna sak diye girer anlamayan da rehberin bankacilik uygulamasindan bile veri cekmesini bekler, iki dandik yazilim kurulabilen haliyle arkaplanda birsey calismayan zaten mevcutlari da dogru duzgun calismayan wp kullanicisi da cok stabil bu yeaaa diye oraya buraya yazar, aynanda 300 tl lik cakma s5 de kullaniyorum ustelik ramin cogu swap islemci verimsiz calisiyor, akla gelebilecek hersey de yuklu, lumia 520 ile kiyaslanmayacak sekilde hizli tum gecisleri, ha ben bilmem ayar mayar sim karti takar kullanirim diyen icin dusuk fiyat grubunda wp idealdir ama akilli telefonu tam anlamiyla kullanacak biri icin cok yetersiz hala ve kendisi de rakibi de hatta diger rakibi de ayni ulkenin mali ve bizle bir alakasi olmadigi dusunulurse sistem elestirildiginde evladina laf edilmiscesine cemkirmek buyuk aptalliktir...

"ha ben bilmem ayar mayar sim karti takar kullanirim diyen icin dusuk fiyat grubunda wp idealdir ama akilli telefonu tam anlamiyla kullanacak biri icin cok yetersiz hala ve kendisi de rakibi de hatta diger rakibi de ayni ulkenin mali ve bizle bir alakasi olmadigi dusunulurse sistem elestirildiginde evladina laf edilmiscesine cemkirmek buyuk aptalliktir..."

Bu kısımda katılıyorum size. Ancak "virüs programı" kurulan bir sistemi savunmanızda garip. S5 olmasada S4 çakmasını tanıdığım bir süre kullandı. Elinde yedek piller taşıması gerekiyordu. Rehbere anında giriyordu, doğru ama bir kaç uygulama açınca telefon sapıtıyordu. Android'i geçtim, çakma bir malı savunmanızda çok garip geldi. Tespitlerime göre darılmayın ancak Android fanboyu gibi davranıyorsunuz

• telefon olarak 1320 tablet olarak ipad kullanıyorum.

şimdi app store çöp demişin orda bi durucaksın
    wp stabil demişsin ordada bi durucaksın

app storeda hangi oyundan 2 tane var bilemedim göremedimde(ipad ve iphone versiyonları ayrı ayrı var sadece)
    wp de stabil ancak içi boşken stabil !kullandığım bir çok uygulama var telefonun kartla beraber hafızası yarıya kadar dolu yakşalık 5gb+10gb(kartta class 10) hiçte stabil değil basbayada zorlanıyor telefon sürdürülüyor yazısından bana gına gelmiş durumda.
    kullandıkcada yavaşladığı bariz belli

wp gelişiyomu gelişiyor ama hiçde tatmin ettiği söylenemez öyle ahım şahım bişi geldiğide yok ayrıca telefonu aldım alalı betadayım bu gidişle satana kadarda betayla gidicem gibi gözüküyor

iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Dibine kadar fanboyum.Dibine kadar Microsoft fanboyuyum.Buralara gelip Microsoft u kötüleyenlerden de NEFRET ediyorum.Bing,Internet Explorer,Xbox ve Windows Phone candır.

Ancak sürekli her yere bu tur Microsoft a sataşmalarına da artık şaşırmıyorum.Sony forumu gibi aynı.

Neyse,biz bildiğimizi savunmaya devam ederiz.

Gelsin eksi ler.

Bing ve ie'yi de ovdun ya. Sen hakkatten ya bisey bilmiyorsun ya da ms calisanisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

telefon olarak 1320 tablet olarak ipad kullanıyorum.

şimdi app store çöp demişin orda bi durucaksın
    wp stabil demişsin ordada bi durucaksın

app storeda hangi oyundan 2 tane var bilemedim göremedimde(ipad ve iphone versiyonları ayrı ayrı var sadece)
    wp de stabil ancak içi boşken stabil !kullandığım bir çok uygulama var telefonun kartla beraber hafızası yarıya kadar dolu yakşalık 5gb+10gb(kartta class 10) hiçte stabil değil basbayada zorlanıyor telefon sürdürülüyor yazısından bana gına gelmiş durumda.
    kullandıkcada yavaşladığı bariz belli

wp gelişiyomu gelişiyor ama hiçde tatmin ettiği söylenemez öyle ahım şahım bişi geldiğide yok ayrıca telefonu aldım alalı betadayım bu gidişle satana kadarda betayla gidicem gibi gözüküyor

iyi günler

Eğer beta sürümü kullanıyorsanız şikayet etmeniz çok yanlış. Bu sürüm son kullanıcıya uyumlu olsaydı Microsoft güncelleme olarak yayınlardı.

L920 kullanıyorum. 1 kez sıfırladım telefonu oda ilk güncelleme içindi, Lumia Black'di sanırsam. Sayamayacağınız kadar uygulama var telefonda ve boş yer 1GB falan. Kasma 0.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Evet Ms çalışanıyım.Bing ve IE yi de ovuyorum.Internet Explorer en iyisi,tartışmasız.Şimdi,çekil burdan.Daha da fazla zamanımı çalma.Uzun uzun laf anlatacak değilim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

akilli telefon kullanirken ne kullandigini da bilmek gerek, androidin ust seviye cihazlarina kasiyor diyenler birseyden cakmiyor kusura bakmasin kimse, android kullanan adam neredeyse gelmis gecmis tum sosyal medya araclarini kurar tum iletisim yazilimlarini kurar haliyle telefon kirk yazilim uzerinde senkronize calisir, anlayan adam gereksizleri arkaplanda durdurur rehbere suna buna sak diye girer anlamayan da rehberin bankacilik uygulamasindan bile veri cekmesini bekler, iki dandik yazilim kurulabilen haliyle arkaplanda birsey calismayan zaten mevcutlari da dogru duzgun calismayan wp kullanicisi da cok stabil bu yeaaa diye oraya buraya yazar, aynanda 300 tl lik cakma s5 de kullaniyorum ustelik ramin cogu swap islemci verimsiz calisiyor, akla gelebilecek hersey de yuklu, lumia 520 ile kiyaslanmayacak sekilde hizli tum gecisleri, ha ben bilmem ayar mayar sim karti takar kullanirim diyen icin dusuk fiyat grubunda wp idealdir ama akilli telefonu tam anlamiyla kullanacak biri icin cok yetersiz hala ve kendisi de rakibi de hatta diger rakibi de ayni ulkenin mali ve bizle bir alakasi olmadigi dusunulurse sistem elestirildiginde evladina laf edilmiscesine cemkirmek buyuk aptalliktir...

"ha ben bilmem ayar mayar sim karti takar kullanirim diyen icin dusuk fiyat grubunda wp idealdir ama akilli telefonu tam anlamiyla kullanacak biri icin cok yetersiz hala ve kendisi de rakibi de hatta diger rakibi de ayni ulkenin mali ve bizle bir alakasi olmadigi dusunulurse sistem elestirildiginde evladina laf edilmiscesine cemkirmek buyuk aptalliktir..."

Bu kısımda katılıyorum size. Ancak "virüs programı" kurulan bir sistemi savunmanızda garip. S5 olmasada S4 çakmasını tanıdığım bir süre kullandı. Elinde yedek piller taşıması gerekiyordu. Rehbere anında giriyordu, doğru ama bir kaç uygulama açınca telefon sapıtıyordu. Android'i geçtim, çakma bir malı savunmanızda çok garip geldi. Tespitlerime göre darılmayın ancak Android fanboyu gibi davranıyorsunuz

niye ben gerizekali miyim da 3-5 kurus para verdigim malin kolesi olup hissedari gibi burada sozde fanboyluk yapayim...

banane microsoft tan google dan, ha ama cakma bir cihazda yani donanim geri bir cihazda bile android rahat kullanilabiliyorsa da kimse burada cikip da yuksek seviye android cihazlar kasiliyor demeyecek, bilmeyen icin ogrenmeye internette binlerce kaynak var, antivirus programiyla da boyle birseyi kiyaslamak ayri bir sacmalik, o zaman bunu diyenler bir zahmet bilgisayarlarindaki windows u kaldirip linux kuracak ya da bir mac alacak, biz de kullaniyoruz yillardir bu zimbirtilari microsoft un hp nin nokia nin apple in google in mobil isletim sistemi yapmaya basladigi gunden beri, o kadar da karacahil degiliz

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    kasma var demedimki ben telefonu azıcık zorliyim sürdürülüyor yazısında kaldığı bile oluyor yavaşlıyor telefon uygulama açılınca zaten 520 bile kasmıyor afaki bir uygulama değil ise

bunun sebebide sanırım sd karttan kaynaklıyor ama sonuç olarak bu destek bu telefona verilmiş.

şuanda 100mb ve üstü uygulama indirdiğimde yüklenmesi en az 10dk sürüyor ve telefon donuyor yüklenene kadar genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Aynen zaten bi bu var bi lyke alyen mı ne bide yandex var bu 3 u samsung ve applenın maaşlı elemanları.nedesek boş.

Ben samsungu nerde ovmuşum yok artık

• Yani iphone mağazasına çop demek, wp yi ios tan ustun görmek... Valla camdan atlayasım geldi insan malını over de bu kadar da olmaz. Wp yi iosa ustun goruyorsunuz ya bitin bi hadi wp kotu deyince şikayet ediyodunuz bunuda edin gerçekler acıdır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Evet Ms çalışanıyım.Bing ve IE yi de ovuyorum.Internet Explorer en iyisi,tartışmasız.Şimdi,çekil burdan.Daha da fazla zamanımı çalma.Uzun uzun laf anlatacak değilim sana.

Ms çalışanı olduğunu sanmıyorum.

Bing'i övmüş ya. Akıl alacak şey değil. İe'yi övmüş. Yahu daha geçen ms'da bir seminere katıldım. Ms çalışanı arkadaş bile chrome ile yaptı sunumunu.

• Wp yi kötülemeyin diyip apple yerden yere vurmuşsun HAKLI ve haksız yanların var tabi

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Windows'u bilmem kullanan görmedim....BB10 tek geçerim. İphone'dan bay geldi, ula işe yarar herşey paralı! illa cailbrekletçek kendini 8.
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Bende BB10 tek geçiyorum. Diğerleri oyuncak gibi geliyor. Kararlılık anlamında diyorum tabiki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lylat

quote:

Yazıya başlamamın sebebi kullanıcıların cihazlarından sıkılıp wp stabil değil kullanışlı değil gibi konular açıp konu kirliliği yapıyolar.

Bu yazımda wp nin benimsenişi insanların bakış açılarını gelişiminden bi nebze anlatıp buraya konu açıp çöp dandik diyenlere karşı savunucam fan boy değilim!!!

Öncelikle Windows Phone 8 çıktığından bu yana yaklaşık olarak 2 yıl oldu hep takip ederdim gelişimini stabilesi ve şarjı her yerde geçiyordu 4s simin ekranı kırılınca 2-3 aylık bi cihaz alıp hem wpyi denicektim hemde geçiş dönemi için güzel bi alternatif olacaktı.araştırdım 525 yeni çıkmış şansımada.10-15 inceleme videosu izledim hoşumada gitti.teknosadan aldım 500 tlye hiç incelemedim eve gittim taktım açtım cihazın ekranı dışında herşeyi on numara 5 yıldız cinsindendi şarjı cidden çok çok süperdi bitiremiyodum oyun oynıyım Youtubedan saatlerce video izlememe rahmen her akşam mutlaka %35 kalıyodu taki büyük bi heyecanla 8.1 i kurana katar şarjı fulleyip kurmaya başladım yaklaşık 15dk sürmüştü kurulum bitince Full olan şarj %60 lara düşmüştü o günden sonra hem performans ve şarj sıkıntısı çektim ama cihazdan soğamadım yani değiştirmek içimden hiç mi hiç gelmedi yaklaşık 8 ay oldu hala memnunum. Mağaza kötü diyolar bence değil iphone kullanmış biri olarak bence son iki ay toparlanma görüyorum iphonun mağazasında her uygulamadan 2 şer tane var ve çöp.stabil değil diyolarda sistemde tek stabilesizlik Xbox videoda Xbox muzikde var onun dışında bence her türlü diğer sistemleri es geçer.sistem güvenlikde en önde bence,şişme yok kasma yok ie ile sıkıntısı olanlar var evet ie ciddi sıkıntılı benimde canımı sıksada bence kullanılabilirliği daha fazla kamera cihazımda bence fiyatına göre iyi tek kötü yanı iphonda görüntüyü direk yakalıyo bunda net çekmek için 2-3 sn beklemek gerekiyor.bunun dışında cihazdan memnunum yani öle konu açıp kullanışlı değil stabil değil felan denilcek bi sistem değil yabana atılmaz ki Microsoft bütün platformlarını birletiriyo birinde yapılcak hata hepsine maal olabilir yani herkes 10 dan umudum yok desede ben umutluyum 10 çıksın 735 almayı düşünüyorum...

Galaksi-Samanyolu
    Gezegen-Dünya
    Ülke-Amerika
    Marka-Microsoft
    Yıl-2014
    Sistem-2 Yaşında
    Bildirim Ekranında İnternet aç kapa YOK!

Hımm Microsoftu kötülemeyelim Hımm

Kullanmadığı işletim sistemini eleştiren biri daha.
     Microsoft'u kötüleyip durmayın yeter!

• quote:

Aynen zaten bi bu var bi lyke alyen mı ne bide yandex var bu 3 u samsung ve applenın maaşlı elemanları.nedesek boş.

Şimdi bayramlık ağzımı açtıracaksın haa. Ben nerede Samsung'u övdüm ? Ekran görüntüsü ile ispat et. İspat edemiyorsan editle mesajını.
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Bu şimdilik DP sürüme gelen bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Bu şimdilik DP sürüme gelen bir özellik

Nisandan sonra wp10 işletim sistemiyle her şey rayına oturacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.