Şimdi Ara

Microsoft'u kötüleyip durmayın yeter! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rawden

Kesinlikle böyle bir sorun yaşamadım. Basınca en fazla yarım saniye surduruluyor yazıyor ardından açılıyor. Hafızanın çok dolu olmasıyla ilgili falan bir sıkıntı olmasın hocam? Gerçi benimki de dolu ama uygulamayı sılıp tekrar yuklemek veya telefonu hard resetlemek sıkıntıyı cozer sanırım. Yanı sistem normalde öyle değil onu söyleyebilirim en azından. Denim gelince hard resetleyip kurun bakalım nolacak.

Lumia camera kaç saniye de açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    1.5-2 saniye hocam

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    Sabri bey ne yapıyorsunuz?
  • microsoft demek açık demek hata demek.
  • quote:

Sabri bey ne yapıyorsunuz?

Uçan sabri geldi aklıma

Kimlerle uğraşıyoruz ya

• Rawden kullanıcısına yanıt

kapak olsun...
  • Androidin 4yıllık geçmişi oldunu sanıyosun gelip burda efelik taslıyosun gidip araştır.son olarak ben memnunum 1 hafta ios kullanmak zorunda kaldım geçen haftaydı sıkıntıdan ölecektim.iosun mağazasına hala çop diyorum arkasındayım lafımın millet 2000 şer binlira para bayılıyo bide uygulamalara para bayılıyo herşey para üzerine apstorda ücretsiz güzel uygulama oyun bulmak çok zor.benim ihtiyaçlarımı karşılıyor wp kimin ne istediğinin tartışmasını yapamazsın bi firmayıda yerin dibine sokamazsın sen 30 maddelik eksik saydın konu açtın taa 1 ay önce bende sana 30 maddelik cevap yazdım hala akıllanmadın anlamadığım google un apple paralı elemanımısın nesin solede bilek gelip burda işkembeden sallıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Androidin 4yıllık geçmişi oldunu sanıyosun gelip burda efelik taslıyosun gidip araştır.son olarak ben memnunum 1 hafta ios kullanmak zorunda kaldım geçen haftaydı sıkıntıdan ölecektim.iosun mağazasına hala çop diyorum arkasındayım lafımın millet 2000 şer binlira para bayılıyo bide uygulamalara para bayılıyo herşey para üzerine apstorda ücretsiz güzel uygulama oyun bulmak çok zor.benim ihtiyaçlarımı karşılıyor wp kimin ne istediğinin tartışmasını yapamazsın bi firmayıda yerin dibine sokamazsın sen 30 maddelik eksik saydın konu açtın taa 1 ay önce bende sana 30 maddelik cevap yazdım hala akıllanmadın anlamadığım google un apple paralı elemanımısın nesin solede bilek gelip burda işkembeden sallıyosun.

O konudan sonra bidaha garip bir konusu var. Bloklayın geçin. İlgi görmezse bırakabilir bu işleri. Şunu yazandan ne beklenir ki

"Şimdi bazı mal tipler:Biz çok memnunuz ,sen değilsen git android,ios kullan derler.Biraz zeka be zeka"

Oldu o zaman bana göre arabalar saçma, çok yer kaplıyorlar, çevreye zararlılar, geri dönüşümleri maliyetli. Arabalar kaldırılsın Bu kadar saçma bir düşünce olabilir mi ? Bırakın bu işleri.

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum

• Android tel tamire gitti bende birinden lumia 620 aldım kullanıyorum. 5-6 tane arızası var telefonun ama genel olarak memnun kaldım. Sorunların neredeyse hepsi donanım kaynaklı.

Yazılım olarak ise systemuı,klavye,ınt explorer geliştirilmeli. Dialer dan rehber araması yapışabilmeli ve sım hafızası kullanılabilmeli zorla telefona kayıt ettiriyor numaraları

• Mail adresine kaydedebilirsiniz numaraları. Sİmkarttan çok daha güvenli başka sime geçtiğiniz zaman kopyalama sorunuda yok :)
    Kardeşim bak appstora giriyorum yani uçretsiz uygulama yok demiyorum mesela hungry sark evolotion mu ne onun ismini arama yerine yazmadan bulamadım oyunu demek istediğim ücretli bi oyun bulmak istediğinde elinin altında ama ücretsiz bi oyun bulmak için illaki oyunun adını bilmek gerek.arkadaşım bile 5s aldı bana oyun soruyo güzel oyun varmı ücretsiz diye.

• quote:

Kardeşim bak appstora giriyorum yani uçretsiz uygulama yok demiyorum mesela hungry sark evolotion mu ne onun ismini arama yerine yazmadan bulamadım oyunu demek istediğim ücretli bi oyun bulmak istediğinde elinin altında ama ücretsiz bi oyun bulmak için illaki oyunun adını bilmek gerek.arkadaşım bile 5s aldı bana oyun soruyo güzel oyun varmı ücretsiz diye.

Arkadaşına söyle iTurkeyBiz diye bir uygulama var onu indirsin her gün bedava uygulamalar oluyor,hemde öyle berbat uygulamalar değil işene yarayabilecek uygulamalar.

Dediklerinizde tabii ki yanlış değil.Oyunu bulmak için ismini yazmanız gerekiyor.Zaten bulamamasının sebebi,bir sürü geliştirici uygulama çıkarmasından kaynaklanıyor,gayet normal.

Mesela iOS'de oynadığım bi clumsy ninja vardı gayet güzel ve sade.Windows Phone'a da gelmesini isterim fakat adamlardan atak yok.Hyperlapse diye yine bir uygulama var,iOS'deki time-lapse özelliği,hızlandırılmış kamera.Mesela bu uygulamayı da görmek isterim fakat instagram'ın yapımcılarından olduğu için gelmiyor çünkü adamlar daha instagram'ı betadan çıkarmıyor.Mağazamız Yavaş yavaş gelişiyor fakat mağaza çok yavaş gelişiyor.iOS'de aldığımız güncellemeyi burada 2 ayda alıyoruz yada almıyoruz.

Sıkıntılarım bunlar umarım anlatabilmişimdir iyi geceler.

• iOS ile WP'yi karşılaştırın, tamam ona laf yok. Ama gelipte şu Android'i ve Google'ı burda savunmayın.

Google kendi uygulamalarını WP'ye getirmiyor dedim geçen gün. Bakıyorum Google'ın kendi uygulamalarına Google Play'de, arkadaş 1 tane mi olumlu yorum olmaz ? Ben o yorumları gördükten sonra artık WP'ye Google'ın çakması gelse bile umrumda olmaz

Outlook'un yıllardır bize Hotmail zamanından beri sunduğu klasörleme özelliğini tanıtıyorlar sanki ilk Gmail yapmış gibi, yok artık
  • quote:

1.5-2 saniye hocam

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

o kadar kişi yalan söylüyor bi sen doğru!... hadi oradan!.... yalan... ms personeli misin nesin iyiki cihazı almışsın... orada çalışsan kesin yorumunu beğenmediğini öldürürdün...

sen niye kullanmadığın bir şey hakkında atıp tutuyor bir de adama yalancı diyorsun UTANMADAN sırf senin için ve senin gibiler için üşenmedim çektim bu videoyu kaç sn de açılıyor lumia kamera ?

http://www.youtube.com/watch?v=t4sxkt883Us&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 15 Ocak 2015; 23:44:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Androidin 4yıllık geçmişi oldunu sanıyosun gelip burda efelik taslıyosun gidip araştır.son olarak ben memnunum 1 hafta ios kullanmak zorunda kaldım geçen haftaydı sıkıntıdan ölecektim.iosun mağazasına hala çop diyorum arkasındayım lafımın millet 2000 şer binlira para bayılıyo bide uygulamalara para bayılıyo herşey para üzerine apstorda ücretsiz güzel uygulama oyun bulmak çok zor.benim ihtiyaçlarımı karşılıyor wp kimin ne istediğinin tartışmasını yapamazsın bi firmayıda yerin dibine sokamazsın sen 30 maddelik eksik saydın konu açtın taa 1 ay önce bende sana 30 maddelik cevap yazdım hala akıllanmadın anlamadığım google un apple paralı elemanımısın nesin solede bilek gelip burda işkembeden sallıyosun.

Bence siz mağazayı kullanmayı becerememişsiniz kim bilir kaç uygulama yüklenişimdir bedava iOS'de.iOS kullanmasak yutturacaksınız bize bu lafları.

accuweather uygulamasını arkadaş beğendi bende yükleyeyim dedi ve sonuç 9 TL ücret , WP de bedava , iosun kendi hava durumu uygulamaları berbat akıllı telefonda ücretsiz adam akıllı hava durumu uygulaması olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

quote:

Bence siz mağazayı kullanmayı becerememişsiniz kim bilir kaç uygulama yüklenişimdir bedava iOS'de.iOS kullanmasak yutturacaksınız bize bu lafları.

accuweather uygulamasını arkadaş beğendi bende yükleyeyim dedi ve sonuç 9 TL ücret , WP de bedava , iosun kendi hava durumu uygulamaları berbat akıllı telefonda ücretsiz adam akıllı hava durumu uygulaması olmaz mı ?

Yahoo'nun vardı ona baksın, tabii Apple kişiselleştirmeye pek açık bir sistem değil WP'nin artısıda bu oluyor efem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 15 Ocak 2015; 23:53:44 >

• Hocam sırf üşendiğimden çekmedim böyle bir video eline sağlık. Adam bana yalancı diyerek iftira atıyor ama kendisi sistemi hayatında bir defa bile kullanmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

quote:

Hocam accuweather'a baktım fakat çok itici geldi tasarımı eğer uygulamanın tasarımı değiştirilemiyor ise.yahoo'nun uygulaması daha hoş geliyor göze.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.