Şimdi Ara

Microsoft'u kötüleyip durmayın yeter! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oo iyi saçmaladı bu sefer. Hemen blokluyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

yalaka bulmuşsun... fos olduğunu ilk denemeden anlıyorsunuz... wp beş para etmediğinden ücretsiz oldu... ms fanbotu olmasanız inkar etmezdiniz...

Yazdığın yalanı yüzüne vurdum Utanmadan ms fanbot yazıyorsun, ben wp iyi falan mı dedim? senin yalanını ortaya çıkarttım diye saldırganlaşma şikayet ettim inşallah gereğini iyi bir şekilde yaparlar artık.

• Anroidin 4 senede geliştiğini sananlar var Anroid 10 yıldır geliştiriliyor. S805 işlemcili g3te bile kasıyor. Yok ekran durduruldu, whatsapp çöktü. Rami boşaltıyım. Android tek kelimeyle fiyasko. Ios stabil olabilir ama wpye göre kişiselleştirilmesi yok. Microsoftun yavaş davranmasını bende sevmiyorum. Hala çağın gerisinde maalesef. Wp8 çıkalı 2 sene oluyor. 4 sene içimde tüm eksikler tamamlanıp adam olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Androidin 4yıllık geçmişi oldunu sanıyosun gelip burda efelik taslıyosun gidip araştır.son olarak ben memnunum 1 hafta ios kullanmak zorunda kaldım geçen haftaydı sıkıntıdan ölecektim.iosun mağazasına hala çop diyorum arkasındayım lafımın millet 2000 şer binlira para bayılıyo bide uygulamalara para bayılıyo herşey para üzerine apstorda ücretsiz güzel uygulama oyun bulmak çok zor.benim ihtiyaçlarımı karşılıyor wp kimin ne istediğinin tartışmasını yapamazsın bi firmayıda yerin dibine sokamazsın sen 30 maddelik eksik saydın konu açtın taa 1 ay önce bende sana 30 maddelik cevap yazdım hala akıllanmadın anlamadığım google un apple paralı elemanımısın nesin solede bilek gelip burda işkembeden sallıyosun.

Bence siz mağazayı kullanmayı becerememişsiniz kim bilir kaç uygulama yüklenişimdir bedava iOS'de.iOS kullanmasak yutturacaksınız bize bu lafları.

accuweather uygulamasını arkadaş beğendi bende yükleyeyim dedi ve sonuç 9 TL ücret , WP de bedava , iosun kendi hava durumu uygulamaları berbat akıllı telefonda ücretsiz adam akıllı hava durumu uygulaması olmaz mı ?

Hocam accuweather'a baktım fakat çok itici geldi tasarımı eğer uygulamanın tasarımı değiştirilemiyor ise.yahoo'nun uygulaması daha hoş geliyor göze.
     Microsoft'u kötüleyip durmayın yeter!

Tercih meselesi accuweather bana güzel geliyor ,yahoo görsel olarak fena değilmiş kullanılabilir ancak Türkçe mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Androidin 4yıllık geçmişi oldunu sanıyosun gelip burda efelik taslıyosun gidip araştır.son olarak ben memnunum 1 hafta ios kullanmak zorunda kaldım geçen haftaydı sıkıntıdan ölecektim.iosun mağazasına hala çop diyorum arkasındayım lafımın millet 2000 şer binlira para bayılıyo bide uygulamalara para bayılıyo herşey para üzerine apstorda ücretsiz güzel uygulama oyun bulmak çok zor.benim ihtiyaçlarımı karşılıyor wp kimin ne istediğinin tartışmasını yapamazsın bi firmayıda yerin dibine sokamazsın sen 30 maddelik eksik saydın konu açtın taa 1 ay önce bende sana 30 maddelik cevap yazdım hala akıllanmadın anlamadığım google un apple paralı elemanımısın nesin solede bilek gelip burda işkembeden sallıyosun.

Bence siz mağazayı kullanmayı becerememişsiniz kim bilir kaç uygulama yüklenişimdir bedava iOS'de.iOS kullanmasak yutturacaksınız bize bu lafları.

accuweather uygulamasını arkadaş beğendi bende yükleyeyim dedi ve sonuç 9 TL ücret , WP de bedava , iosun kendi hava durumu uygulamaları berbat akıllı telefonda ücretsiz adam akıllı hava durumu uygulaması olmaz mı ?

Hocam accuweather'a baktım fakat çok itici geldi tasarımı eğer uygulamanın tasarımı değiştirilemiyor ise.yahoo'nun uygulaması daha hoş geliyor göze.

Tercih meselesi accuweather bana güzel geliyor ,yahoo görsel olarak fena değilmiş kullanılabilir ancak Türkçe mi?

Elimde iOS cihaz olmadığı için maalesef birşey söylemeyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elimde iOS cihaz olmadığı için maalesef birşey söylemeyeceğim.

tamam hocam

• The Dark Knight kullanıcısına yanıt
    anca rüyanda görürsün onu... bildirim bile daha yeni geldi...

@Lukany

• Kasma yokmu , kasım kasım kasılıyor wp ," sürdürülüyor " ayağı altında , 7 dk da bile ayarlara giremedi sebebi ne : sürdürülüyor
    şu an şu foruma cepten çektiğim fotoyu dahi yükleyemiyorum , çünkü akıllı !!! Wp8 in 5 yıl önceki androidlerde bile olan dosya yöneticisi yok , insragramı 8 aydır beta , Youtube yu dahi yok , vpn i yok . Yokta yok , wp kullanan biri olarak wp pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Ocak 2015; 5:17:17 >
  • 2 yıl wp kullandım 15 gün önce android orta seviye bir telefona geri dönüş yaptım. wp iyi hoş güzel ama microsoft gerçekten çok yavaş gelişim konusunda. samsung gibi aynı şekil aynı donanım sürekli yeni telefon çıkarma derdinde malesef. en basitinden youtube konusunda herkes google.a sallıyor ama microsoft patentleri için satılan her android telefondan google.dan ücret alırken iyi, youtube için para vermeye gelince yok, üstüne bir de utanmadan youtube uygulaması komik bir şekilde internet sayfası kısayolu olarak halen duruyor mağazada. ha android çok mu iyi, tabi ki değil. her sürümde batarya daha iyi gidecek ram tüketimi azalacak diye bekleyip duruyoruz onda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssrorschach -- 16 Ocak 2015; 9:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Bu şimdilik DP sürüme gelen bir özellik

Denim güncellemesi ile verildi bu özellik tüm cihazlara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Bu şimdilik DP sürüme gelen bir özellik

Denim güncellemesi ile verildi bu özellik tüm cihazlara.

O zaman şimdilik demiştim zaten. Hayırlı olsun
  • Eksiklerini söyleyin elbette ancak fanboyluk yapmanın gereği yok. Sadece eleştirenler de fanboyluk yapıyor kulak asmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Kasma yokmu , kasım kasım kasılıyor wp ," sürdürülüyor " ayağı altında , 7 dk da bile ayarlara giremedi sebebi ne : sürdürülüyor
    şu an şu foruma cepten çektiğim fotoyu dahi yükleyemiyorum , çünkü akıllı !!! Wp8 in 5 yıl önceki androidlerde bile olan dosya yöneticisi yok , insragramı 8 aydır beta , Youtube yu dahi yok , vpn i yok . Yokta yok , wp kullanan biri olarak wp pişmanlıktır

dosya yöneticisini çok beklersin bence gelmeyecek... bildirim bile kaç yılda geldi...

• quote:

Kasma yokmu , kasım kasım kasılıyor wp ," sürdürülüyor " ayağı altında , 7 dk da bile ayarlara giremedi sebebi ne : sürdürülüyor

Ayarlara anında giriyor. Dosya yöneticisi var, 6tag var, metrotube var(arkaplanda çalma özelliğiyle beraber. Androiddeki youtubeda bu yok), vpn var. Bence WP kullanmıyorsunuz. İyi günler.
  • quote:

ekran görüntüsü koyda inansınlar... bu fanbotlara inandırmak istiyorsan ekran görüntüsü koy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

quote:

Ayarlara anında giriyor. Dosya yöneticisi var, 6tag var, metrotube var(arkaplanda çalma özelliğiyle beraber. Androiddeki youtubeda bu yok), vpn var. Bence WP kullanmıyorsunuz. İyi günler.

vpn yok
    Dosya yöneticisi yok , foruma telden bir foto eklesene görelim .
    Ayarlara canı isterse anında giriyor
    Metrotube yu bana önerme , Youtube değil
    6tag ne ? banane saçmasapan programlardan , seninki ne hesap biliyor musun . gidiyorsun bilgisayarcıya diyorsun ki , FX 8350 ver o diyor ki AMD FX 8350 yok ama X4 640 var olmaz mı diyorsun

Halen WP8.1 verecekler , Hazirandaydı sonra ağustos oldu sonra Kasım oldu . WP aynı zamanda yalancı bir firma
    Android ile IOS'un tırnağı olamaz .

Telefonu satmaya çalışıyorum ama alan olsa anınd satacağım . WP ne diyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Ocak 2015; 18:12:09 >

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Tmm sen git 4770k görünümlü p4 2.66 lık kullan ozaman biz amd ile mutluyuz.ayrıca 6tag her türlü isteğimi karşılıyor daha kullanışlı resmîsini aramanın manası yok.

• seninki züğürt tesellisi , kusura bakma .

WP8 telefondan bir foto yüklesene foruma , sadece bunu yap . Bunu dahi yapamıyorsun .Bu mu mükemmel sistem .
    Esas p4 2.66 olan WP nin kendisi
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Sana yuklemek için tavsiye veriyim Explorer a gir foruma gir masaüstü sürümüne geç ordan foto koyarsın şimdi aslın sorun olmayan ama çok büyük bişeymiş gibi abartma.şimdi diceksinki onlanu uğraşcam e kusura bakmada androidin %80 i uğraş üzerine kurulu.

• quote:

Sana yuklemek için tavsiye veriyim Explorer a gir foruma gir masaüstü sürümüne geç ordan foto koyarsın şimdi aslın sorun olmayan ama çok büyük bişeymiş gibi abartma.şimdi diceksinki onlanu uğraşcam e kusura bakmada androidin %80 i uğraş üzerine kurulu.

senin için sorun değilse ,sana mutluluklar wp8 ile . ama bir daha Wp li telefon kullanacağımı hiç sanmıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.