Şimdi Ara

Microsoft'u kötüleyip durmayın yeter! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

imgim sitesine kolayca yükleyebildim. "HEM DE DOSYA YÖNETİCİSİNİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ".

Donanımhabere yüklenmemesinin sebebi dosya yöneticisinin olmaması değil siteyle alakalı. Herhangi bir upload sitesine kolayca yüklenebiliyor. İstersen VPN'in de ekran görüntüsünü alıp yollayayım olur mu? Metrotube ise bugun play store'a gelsin 1 kişi dahi official uygulamasını indirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 16 Ocak 2015; 18:59:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki cihazım 830veya 735 olmasını düşünüyorum merak etme

• Rawden kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda böyle bir yer yok

tel : htc 8x
    Şimdi mağazaya gir ve Dosyalar isimli uygulamayı indir.
  • Ayrıca çok sert çıktım ama dellendim yani. Birisi çıkıp office yok desin de şu camdan atlayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Şimdi mağazaya gir ve Dosyalar isimli uygulamayı indir.

öyle bir uygulama çıkmıyor mağazadan .

HTC kullanda gör , 7 aydır Wp8.1 i vermediler bize .

HTC ye soruyoruz neden vermiyorsunuz diye , WP de sorun var o yüzden veremiyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Ocak 2015; 18:49:59 >
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dosyalar/762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e

Hocam sıkıntı 8.1 olmaması sizin telefonunuzun. Yoksa bu dediklerinizin hepsi 8.1'de var. Nokiaların tamamı 8.1 aldı. Sizinki neden almadı bilmiyorum. Preview for developers ile alabilirsiniz ama 8.1i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dosyalar/762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e

Hocam sıkıntı 8.1 olmaması sizin telefonunuzun. Yoksa bu dediklerinizin hepsi 8.1'de var. Nokiaların tamamı 8.1 aldı. Sizinki neden almadı bilmiyorum. Preview for developers ile alabilirsiniz ama 8.1i

preview for developers i her hafta kontrol ederim devamlı telefonunuz güncel diyor .

HTC türkiye ye o kadar mail ,canlı yazışmadan yazdık . topu hep WP ye atıyorlar ,sıkıntı onlarda bizde bi sıkıntı yok diyorlar.

Hocam HTC ile Microsoft arasında bir anlaşmazlıkla ilgili bir durum bu WP ile ilgili değil ki. Belki de haklısınız sizin sürümünüzde bu tür problemler oluyordur ama inanın 8.1'de dediklerinizin hiçbirini yaşamadım.
    Htcler cyanı aldı.

Diye biliyorum.

• HTC cephesi daha birşey almadı hocam .

Nokia'lar tam sürüm 8,1 leri aldı ama HTC cephesini ısrarla bekletiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.