|
Bildirim
Dokunmasinlar zaten, dokunduklari yeri batiriyorlar; gorev çubuğu Windows 7'de harikaydı Windows 10'da hızlı başlat i kaldirarak batirdilar 11'de tamamen engellediler 3. parti program kullanmak zorunda biraktilar mesela
|
Bir de driver aramada hâlâ duran "disketi var" seçeneğini unutmamalı :)
|
Good enough is good enough.
Bunu da şimdi başka bir menü altına falan gizlerler lazım olduğunda arar dururuz. Dokunmasınlar bence. |
Bundan ayrı olarak; bilgisayara yeni bir cihaz bağlandığında (örneğin USB aygıtı) Windows 10'a kadar (XP, 7, Vista gibi) "yeni donanım bulundu" baloncuğu (veya popup dialogu) çıkardı ve sürücü kurulumunu takip edebiliyorduk. 10 ve 11'de bunu kaldırdı insafsızlar. Şimdi cihaz bağlayınca ne oldu ne bitti, sürücü kuruldu mu başarısız mı oldu, anlamak için 40 takla atmak gerekiyor. Keşke buna da dokunmasalardı diyerekten yazmak istedim ben de.
|
onun sebebi hhd üreticileri 1000 byte = 1 kb. microsoft 1024 byte = 1 kb
|
Bende onu diyorum artık eslenik yapsınlar herkes kafasına göre hesaplama yapmasın birlikte teknoloji uretsinler öyle farklar olmasın
|
Bence onun yerine biçimlendirmeyle kaybolan GB Lara bı çözüm bulsunlar 2tb HDD al 1800 kalsın bu hesaplama yöntemini HDD ureticileri ile birlikte cözsünler
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 26 Mart 2024; 8:40:41 > |
|
Dayatma olayını bırakmalılar, yoksa alternatif yazılımlar yerlerini alabilir, hiçbir firma vazgeçilmez değildir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1024 le alakalı bir durum o çok farklı konular |
Win 12 de artık her şey düzgün yeni tasarımlı işlevsel ve topluluğun yani win kullanıcıların isteklerini yapsınlar tatmin edici bir win12 işletim sistemi çıksın da topyekün geçelim kurtulalım sorunlardan dertlerden. Bunun olması neden imkansız? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Di mi ya, 200 GB nerde kardeşim
|
|
|
Pano var Windows 10 ve sonrasinda. Windows+V < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pano seçeneği var sadece kullanmayı bilene < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |