Şimdi Ara

Microsoft un Notebooklar için farklı bir windows sürümü çıkartması sizce gereklimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft un Notebooklar için farklı bir windows sürümü çıkartması gerektiğini düşünüyorum mesela gereksiz servislerin tamamen devre dışı bırakılmış daha fazla güç tasarrufu yapan vb. yorumlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar araştırdım ve istediğim olmuş zaten

http://www.chip.com.tr/konu/Tam-olarak-kac-tane-Win-7-surumu-olacak_11412.html

buradan bakabilirsiniz.
  • istenmeyen servisler devdışı bırakılsa daha iyi olmazmı illa farklı sürüm olmak zorundamı mesela şu starter sürümü ne işe yarar bilmem bide işletim sistemi diye millet hala kullanan var...
  • çoğu kişi gereksiz servisleri devre dısı bırakmayı bilmiyor veya uğraşmak istemiyor bende dahil

gereksiz dediğim servislerde kişiye göre değişir tabi yani hepsi kaldırılsın diyemezsin

ama sonuçta Microsoft kaç yıldır işletim sistemi üretiyor xp de ve vista da 4 sürüp çıkardı ve hepsi masaüstü

pc için neden yıllardır kişilerin kullanım alanına göre inceleme yapıp bundan bir sonuç çıkarmadı

Dünyanın en büyük Şirketinden Orjinal bir işletim sistemi alıyorsak neden şu sevisi kapat şunları devredışı bırak pc niz 0.8 saniyede açılsın gibi şeylerle uğraşıyoruz ki?Bunlari Microsoft yapmalı neyse konuyu fazla dağıtmayım windows 7 de notebooklar için ayrı sürüm olmasını istiyorum windows 7 nin de Vİstadan bir farkı yok gördüğüm kadarıyla. O yüzden de NOTEBOOK larda Win7 olabilir ama NETBOOK larda 1---- 1,5 yıl sonra yüklenebileceğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.