|
Microsoft’un tüm çabalarına rağmen Chrome büyümeyi sürdürüyor
-
-
Kendi ülkemizde bile donumuzun bedenine kadar verilerimizi çaldırabiliyorken, "kırom iyi ama heç güvenli deeldir looo" diyenler damlamadan ben yorumumu yapayım; 98 den bu yana ne explorer çileleri çektik, şükür ki kırom vardır loooooo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yillardir Chromium tabanli zaten. Bunu bilmemen ilginc. Bu konuda cehalet iyi degildir.
Microsoft Edge mesela Linux altinda da var oradaki dagitimlilarda da calisiyor :) ...
Sendeki bilgiler harbiden baya eskiymis...
Esasinda eskiden Microsoft un onceki eski tarayicilari iyi ve populerdi sonra birsuru baska rakipleri cikti cogu da yok oldu ... Android ile Chromium ile ayakta kaldi. Microsoft akilli davrandi ve Edge Tarayicisi artik yillardir tamamen Chromium tabanli oldu.
Turkce wiki sayfasi cok eksik ve yaniltici bilgileri var en sagliklisi ve kapsamlisi Ingilizce olani iste :
Esasinda ikisi ayni diyebiliriz avantajlari temeli ayni ozellestirmelerle filan Edge esasinda daha idealdir kapsayicidir da . Google hesabinizlan da oturum acilabiliyor eklentileri vs hepsi var kapsiyor.
-
Ne Chrome nede Edge ikisini de kullanmıyorum en güzeli Firefox temiz ve rahat.
-
adblocker eklentilerini kaldırır, manifest 3 diye bir zillet ortaya atar ama yine de chrome kullanmaya devam edersin
ne bu türkiye senaryosu mu?
-
Chrome kullanımını bıraktırmak çok zor. Her şeyinize entegre ve cep telefonuyla bile entegre
Hem bilgisayarda hem de telefonda brave kullanıyorum reklam derdinden kurtuldum. Chromium tabanlı, stabilitesi fena değil ama ara sıra takılmalar oluyor. Bir ara ekürisi olan edge i kullandım, o daha düzgün çalışıyor ama işin içinde microsoft var; hoşlanmıyorum. Sonuç olarak brave ile yola devam.
-
brave on numara tarayıcı
Chrome ve Edge düz internet kullanıcıları içindir. Yeni özellik ve kullanım kolaylığı sunmazlar. Şu saatten sonra Chrome kullanmak zaten mantıklı değil. Hem hantal hem de işlevsiz. Edge zaten reklam ve spam yuvası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazCowboy -- 3 Ocak 2025; 12:34:25 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne Chrome nede Edge ikisini de kullanmıyorum en güzeli Firefox temiz ve rahat.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X