Şimdi Ara

Microsoft'un üstünlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • microsoft fiması her zaman ki gibi üstünlüğünü ve gizliliğini koruyor...

protesto edelim :)

• Walla bilader microsoft işime geliyor. Ne güzel lisanssız kullanıyoz programlarını.Hem adamlar çalışıyor.Bişeyler üretiyor. 2Ay linux kurdum. dünyam karardı sanki.
    Yaşasın microsoft
  • walla ben microsoft'u protesto edelim dedim programlarını kullanmayalım diil..
    tabii ki onların çıkardıklarını kullanmak çok ii bişe.. linux zor ama düzel bi yazılım...nesee büyütmeye gerek yok...

yaşasın microsoft
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Walla bilader microsoft işime geliyor. Ne güzel lisanssız kullanıyoz programlarını.Hem adamlar çalışıyor.Bişeyler üretiyor. 2Ay linux kurdum. dünyam karardı sanki.
    Yaşasın microsoft

• korsan windows satan o yüce insanları tebrik ediyorum
  • Microzort firmasına laf söyletmem
  • söyletme. oda sana "bu sorun giderici sorununuzu çözemiyor" desin
  • Desin bende bura sorarım
  • iyi buraya sor. ama dikkat et "hata raporu gönder"e düşeyim deme
  • Evet hata raporu gönderenlerin sonu biraz kötü oluyor..

Arkadaşta şu error çıkmış
    "Kullandığınız yazılım korsan olabilir. Lütfen ...... no'lu telefondan Microsoft ile bağlantıya geçiniz."

benim hıyar arkadaş da aramış...
  • Delikanlı bilgisyarcı hata raporu göndermez. İspiyonculuğu sevmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Evet hata raporu gönderenlerin sonu biraz kötü oluyor..

"Kullandığınız yazılım korsan olabilir. Lütfen ...... no'lu telefondan Microsoft ile bağlantıya geçiniz."

Bende aradım bir kere yaw gittim telefon kulubesine dedim şu serial olmuyor bi yardımcı ol nerden aldınız cd yi dedi bende 2 milyona bastıkda satıyorlar dedim şimdi olmuyor bu seri nosu yenisini verirmisniz dedim herif telefonunuzu verin sizinle irtibata gecelim dedi bende s..tir efendim dedim

• quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Evet hata raporu gönderenlerin sonu biraz kötü oluyor..

Bende aradım bir kere yaw gittim telefon kulubesine dedim şu serial olmuyor bi yardımcı ol nerden aldınız cd yi dedi bende 2 milyona bastıkda satıyorlar dedim şimdi olmuyor bu seri nosu yenisini verirmisniz dedim herif telefonunuzu verin sizinle irtibata gecelim dedi bende s..tir efendim dedim

iyiki dememişsin düşünsene dakkasında polisler kapında zuhaha

• Orası oyle de umarım longhornu falan da korsan kullanabiliriz.Hep bundan korkmusumdur.Gerci XP cıkmadan once de aynı seyi soylediler ama degerli cracker arkadaslar o soylentiler dolasırken beta versiyonuyla crack antrenmanı yapıyordu.Sonuc noldu:Mis gibi kopya windows cdlerim cd cantamı susluyor.pro,home,sp1 entegreli,sp2 entegreli...
  • yaw bu adamların bi ara evlere baskın yaptığını düşünsenize. walla hapishaneler bilgisayar aleminin adamlarıyla dolar taşar. ben en az bi 30 yıl yerim heraldeç
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

yaw bu adamların bi ara evlere baskın yaptığını düşünsenize. walla hapishaneler bilgisayar aleminin adamlarıyla dolar taşar. ben en az bi 30 yıl yerim heraldeç

Atın ölümü arpadan olsun takma kafana

• Yavaş yavaş linux a geçin arkadaşlar.Herşey orada da var.Halkın işletim sistemi.
  • Yok ben microsoftta kalayım saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.