Şimdi Ara

Microsoft'un uzun bir süre amiral gemi Lumia modeli tanıtması beklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Microsoft'un uzun bir süre amiral gemi Lumia modeli tanıtması beklenmiyor

Lumia 1520 ve Lumia 930 modellerinden bu yana herhangi bir amiral gemi modeli tanıtmayan Microsoft'un en azından gelecek yıl başları için ekosisteme üst seviyeden bir üye kazandırması bekleniyordu. Ancak bu olmayacak gibi görünüyor. 

Bir süre önce Lumia 535 modelini tanıtan Microsoft'un Lumia 435 adında giriş seviyesi bir modeli daha ilerleyen aylarda tanıtması bekleniyor. Ayrıca Lumia 6xx serisine de bir ekleme yapılacak. Konu amiral gemi seviyesine geldiğinde ise firmada bir hareketlilik yok. 

CES 2015 fuarında ve akabinde Windows 10 önizleme sürümlerine odaklanması beklenen firmanın MWC 2015 fuarında da 3xx veya 4xx şeklinde orta seviye modeller tanıtacağı tahmin ediliyor. 

Daha önce internete sızan Lumia 1030 projesinin de iptal edildiğinin gündeme gelmesi en azından yaz aylarına kadar bir amiral gemi modeli göremeyeceğimiz anlamına geliyor. Bu aşamada Microsoft'un Windows Phone 10 işletim sistemini beklediği de iddialar arasında. 

Microsoft'un bıraktığı bu boşluğu ise HTC, One for Windows modeli ile doldurmuş durumda. Şu anda yılın tek yeni Windows Phone amiral gemi modeli One for Windows durumunda. Eğer önümüzdeki dönemde HTC veya Samsung bir hamle yaparsa Android tarafındaki amiral gemi modellerine rakip bir cihaz görebiliriz. Ancak bunun haricinde ekosistem şimdilik alt seviye segmentte ilerlemeye devam edecek gibi görünüyor.  

• Uzun bir zaman telefon da tanitmamasi gerekli. Hali hazırda yeterince cihazı var. İsim değişikliği normal karşılanabilir belki fakat geliştiricilerin dikkatini pek çekmeyen Ekosistem imajını düzeltmeliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arayuzu degistirmedikleri sürece kan kaybı devam eder 1000 tlye alinın windows telefonundada aynı arayuz var 500 tl alinandada aynı.

• micrososftun yaptigi yenilgiyi kabul etmek olur. satmasa bile her zaman dikkat cekecek, guclu bir amiral gemisi tanitilmaliki firma bende burdayim diyebilmeli. amiral gemisi etkisi cok farkli bir sey. samsungun galaxy s serisi basarili olunca samsungun camasir makinasinin bile daha cok satmasina neden oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

O arayuzu degistirmedikleri sürece kan kaybı devam eder 1000 tlye alinın windows telefonundada aynı arayuz var 500 tl alinandada aynı.

aynısı android için de geçerli
  • quote:

O arayuzu degistirmedikleri sürece kan kaybı devam eder 1000 tlye alinın windows telefonundada aynı arayuz var 500 tl alinandada aynı.

Nexus 4 Nexus 5 Nexus 6 arasında çok fark değil mi

• arayuzle donanimi karistiranlar var. mesele arayuzu her cihaxda duzgun calistirmak android bunu yapamiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru bir karar olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Htc ve samsung arayuzleri aynı mi gittin nexus tan örnek veriyorsun. Ben farklı markalarda bile aynı windows arayuzu olmasindan şikayetçiyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Htc ve samsung arayuzleri aynı mi gittin nexus tan örnek veriyorsun. Ben farklı markalarda bile aynı windows arayuzu olmasindan şikayetçiyim.

O zaman Sony Samsung laptop kullanan adamda da aynı arayüz var farklı olsun diye linux mu kuracak ki aynı olmasının ne zararı var

• Şu 6xx serisine bi flash koyun rami 1gb yapın yavv telefon elimde kaldı

• Bilerek çıkartmıyorlar ise çok güzel bir davranış çıkardığı amiral gemisi telefonu uzun süre korumuş oluyor.
    Lumia 1520 22 ekim de tanıtıldı hala üstüne model tanıtılmadı, telefonun donanımı az gelene kadar tanıtılmayacak gibi duruyor diğer markaların sırf yeni model çıkarmak için yaptığı harekete göre böyle çıkarmaması daha güzel.

• Ne çıkarabilir ki s805 li 935 falan mı? Bence son derece gereksiz olur. Biraz bekleyip s810 lu bir amiral gemi modeli çıkarması daha mantıklı olur.
    Ayrıca s200 lü 535 ten sonra 3xx e özel üretim s100 yonga seti falan mı koyacaklar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkHellKnightX

Ne çıkarabilir ki s805 li 935 falan mı? Bence son derece gereksiz olur. Biraz bekleyip s810 lu bir amiral gemi modeli çıkarması daha mantıklı olur.
    Ayrıca s200 lü 535 ten sonra 3xx e özel üretim s100 yonga seti falan mı koyacaklar acaba

Hayal gücüne hayran kaldım

• Ben samsung her gün yeni model çıkarıyor diye lumia aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

Şu 6xx serisine bi flash koyun rami 1gb yapın yavv telefon elimde kaldı

Nokia nın oldum olası huyudur bir modele koyduğunu diğerinden esirger...

• Çıkarınca çok çıkardı diyolar. Çıkarmayınca niye çıkarmadı diyolar.

• İsabet olur. Bence artık telefon üretmeyi bırakıp yazılıma ağırlık vermesi gerekiyor. L1520'nin çıkış tarihinden bu yana bayağı zaman geçti ancak telefon sanki daha dün tanıtılmış gibi bir cihaz. L930 zaten küçük L1520.
  • Zaten varolan amiral gemileri 930&1520 fazlasıyla iyi.

Başkaları gibi 2 günde 1 yeni telefon uretmek,Microsoft'un kısa vadedeki projesi olmamalı.Uygulama konusunu hallettik mi,sonrasında Microsoft Amiral gemileri gelir.

• Bence güzel haber L930 ve 1520 özellik anlamında çok üst düzey telefonlar bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.