Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu 2 sene once cikmisti update etmisler demekki xdxdxd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefi vurmuşlar sonunda
  • daha iyileri var
  • tabletin görüntüsü süper 400 dolarlıgı almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilcomme

Microsoft 2-3 ayda şişen, açılıp kapanmayan işletim sistemini tablete yüklemis. Bu urunu alinca sarji 5 saat gider 2 ay sonra 3 saat gider. Bu bildigin microsoft windows, buna para verilmez.

Windows 8'i kurup 2-3 ay kullanıp bilgisayarınızı şişirebildiyseniz bravo, Gandalf yanınızda haltetmiş

iPad2 kullanıcısı olarak intel i5 CPU, intel HD4000 GPU, 128 MB SSD, USB 3 ile gelecek surface pro, tablet/ultrabook piyasasını çıkar çıkmaz süpürmese de yeni bir sınıf oluşturup günümüz tablet ve ultrabook sınıflarını en fazla 2 sene içinde tarihe gömer diyorum. Masaüstü bilgisayarınızda ne varsa aynen surface pro'da da çalışıyor olacak. Var mı ötesi? Ayrıca iOS'taki iCloud gibi "Cloud" üzerinden dosyalarınızı paylaşabileceksiniz windows 8 telefon ve masaüstü bilgisayarınızla. üstelik SSD HDD'sinin yanında microSD kartı bile destekliyor. 1920x1080 çözünürlüğü var. Masaüstü bilgisayarınız gibi HTML5 ve Flash çalışıyor.

Şu anda kullandığım devasa masaüstü bilgisayarı, ultrabook/netbook/notebook lardaki klavye hantallığı ve bilimum kablo karmaşası olmadan kanepeye uzanıp kucağımda kullanabileceğim. iPad'de yapamadığım ama masaüstü bilgisayarda yapabildiğim herşeyi yapabileceğim. 2 iPad parası da olsa değer.

Apple iOS yerine OS X kullanan bir iPad yapsa yer yerinden oynardı!

• gates in saçlar dökülmüş ya.
  • baya güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

Kabul edelim tablet piyasasının öncüsü Apple. Fakat görüyorumki tahta Microsoft oturacak gibi gözüküyor. Reklam ve tanıtım olarak berbatlar. Ama üründe herşey düşünülmüş.

-Kimse farketmemiş ama diyelimki mavi bir klavye taktınız. Surface direk kendi temasını mavi yapıyor. Bence çok hoş bişey :)
    -Kalemle yazarken ekranın saga sola hareket etmemesi
    - Hava akışının Surface'in heryerinden yapılması.

Seneye almayı düşünürüm.
    Not:Şuana kadar hiç tablet sahibi olmadım.

Kimse farketmemiş mi :) videoda adam o konuyu bastıra bastıra söyledi zaten :))

• Apple katili huzurlarınızda

• quote:

Microsoft 2-3 ayda şişen, açılıp kapanmayan işletim sistemini tablete yüklemis. Bu urunu alinca sarji 5 saat gider 2 ay sonra 3 saat gider. Bu bildigin microsoft windows, buna para verilmez.

Biraz geç olacak ama,10 senedir win. kullanıyorum,daha bu dediğini başaramadım. 2 sene boyuncada yine win. laptop kullandım. Bir sürü oyun oynadım,gene beceremedim arkadas.Sorun bende galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 16 Ekim 2012; 17:54:49 >
  • Asıl olay Surface pro RT yine oldukça güzel ancak fiyat olarak android tabletlerden daha pahalı ve dağlar kadar fark sunmuyor tasarımı inanılmaz beğendim o ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Biraz geç olacak ama,10 senedir win. kullanıyorum,daha bu dediğini başaramadım. 2 sene boyuncada yine win. laptop kullandım. Bir sürü oyun oynadım,gene beceremedim arkadas.Sorun bende galiba.

• On siparis basladi

• quote:

quote:

Eğer bilgisayarın 10 sene boyunca kullanıp, hiç format atmadıysan, tebrikler, ellerinden öperim.
  • quote:

sende iyi sallamışsın haaa sorun microsoft değilde onu kullanaMAYAn moron olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precursors

quote:

Windows 8'i kurup 2-3 ay kullanıp bilgisayarınızı şişirebildiyseniz bravo, Gandalf yanınızda haltetmiş

iPad2 kullanıcısı olarak intel i5 CPU, intel HD4000 GPU, 128 MB SSD, USB 3 ile gelecek surface pro, tablet/ultrabook piyasasını çıkar çıkmaz süpürmese de yeni bir sınıf oluşturup günümüz tablet ve ultrabook sınıflarını en fazla 2 sene içinde tarihe gömer diyorum. Masaüstü bilgisayarınızda ne varsa aynen surface pro'da da çalışıyor olacak. Var mı ötesi? Ayrıca iOS'taki iCloud gibi "Cloud" üzerinden dosyalarınızı paylaşabileceksiniz windows 8 telefon ve masaüstü bilgisayarınızla. üstelik SSD HDD'sinin yanında microSD kartı bile destekliyor. 1920x1080 çözünürlüğü var. Masaüstü bilgisayarınız gibi HTML5 ve Flash çalışıyor.

Şu anda kullandığım devasa masaüstü bilgisayarı, ultrabook/netbook/notebook lardaki klavye hantallığı ve bilimum kablo karmaşası olmadan kanepeye uzanıp kucağımda kullanabileceğim. iPad'de yapamadığım ama masaüstü bilgisayarda yapabildiğim herşeyi yapabileceğim. 2 iPad parası da olsa değer.

Apple iOS yerine OS X kullanan bir iPad yapsa yer yerinden oynardı!

Hocam valla donanım süper herşeyiyle çok iyi ona diyecek birşeyim yok zaten, benim sorunum içindeki işletim sistemiyle ilgili, he bu aleti alırım içine Hackintosh kurarım kullanırım o ayrı tabi :)

• quote:

quote:

quote:

Eğer bilgisayarın 10 sene boyunca kullanıp, hiç format atmadıysan, tebrikler, ellerinden öperim.

Ban cezası almışsın.Ama bilgilendireyim;7 sene aynı pc yi kullandım.Envayi çeşit virüs vardı bilgisayarda.Virüs programı kullanmak gibi bir özelliğim yok.Çünkü bankacılık işlemlerimin hiçbirini pc üzerinden yapmam.Oyunlarda sanal kart kullanırım.Şifrelerimde sanal klavye tercih sebebimdir.Falan arkadaşlık sitesinden,fişmanca evlilik sitesinden gelen hiçbir maili açmam.Pcimde yavaşlama görmedim.Çünkü bugüne kadar hep performans odaklı pc ler edindim.2 ay bekledim,en iyiye yakın pc ler aldım.Ram yetersizliğini ben hiç yaşamadım.Köküde 150 lira,hadi olsun 250 lira.7 sene boyunca kullandığım pc de tabiki upgrd. yaptım.Burda işletim sisteminden bahsediyoruz.

Daha sonra laptop aldım.Win 7 deki ilk tecrübem idi.2 sene kullandım.3 saat şarja takmadan,Age of Conan oynattı bana ki bu süre benim için yeterli idi.Oyun oynamasam,laptopu performans moduna getirsem eminim dahada fazla giderdi.

Şimdi ise,masa üstü pc var.Laptopun tam yerini tutmasada,ipad ile mobilite sorunum yok.

Bakın samimiyetimle söylüyorum,ben mavi ekran hatasının ne olduğunu bilmiyordum.Geçenlerden youtubeden baktım.Yok arkadaş,olmadı.He ben çıkıpta pc de flash site tasarlamam,yada grafik çizmem.Bunun gibi ağır programlarda sorunlar oluşabiliyorsa diyebilecek olduğum birşe yok.

Hiçbir markanın delisi değilim.O yüzden hangi marka bana hitap ediyor ise alır onu kullanırım.Ne sitiv nede geyts.Abraham diye firma falanca işletim sistemi çıkartsın,işlerimi göreyim o sistemi alırım.Mac kullanmam.Tek sebep oyunlar.Bugün her oyun mac'e çıksın,eminimki bir adet mac book air,bir tane imac alırım.Çok güzel cihazlar,deneme şansım oldu.Telefonu sitiv yeniden bulmadı ama mac ile touchpad'i yeniden keşfetmişler.Harika bir deneyim sunuyor.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.