Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nucLear

Ben bulgaristandayim o bakimdan avrupadan gelen urunlerde gumruk problemim yok. Sehir icymis gibi geliyor. 64gb modeli touchcover ile ups takipli kargo dahil 1400 liraya geldi

Birkaç günlük izlenimleriniz nasıl? tableti tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Ben bulgaristandayim o bakimdan avrupadan gelen urunlerde gumruk problemim yok. Sehir icymis gibi geliyor. 64gb modeli touchcover ile ups takipli kargo dahil 1400 liraya geldi

Birkaç günlük izlenimleriniz nasıl? tableti tavsiye eder misiniz?

Eğer iş için kullanacaksanız, world excel, exchange mail vs. lazımsa tavsiye ederim. Ama kişisel kullanım için düşünüyorsanız şuan için etmem çünkü henüz program neredeyse hiç yok. Windows store üzerinde çok az program var. Eski bir live hesabınız varsa kredi kartı tanımlamak sıkıntı yeni türkiye hesabı açmak gerekiyor. Windows normal windowsmuş gibi gözüksede normal exe ler çalışmıyor.

• gerçekten 50dk bunu izlediniz mi
  • elindeki ilk surface ie yi açınca donuyo
  • bende de 32 gb olan versiyonu var ,kısa bi süre kullanıp başkasına vericem. ama şöyle bi sorunum var. cihazda office'in öğrenci versiyonu var sanırım. ve outlook yok. update edilmesi lazım gibi bişeyler okuduk ta o da olmadı.

normal bildiğimiz pc için kurulan office programını buna kurabiliyormuyuz ? bu konuda fikri bilgisi olan var mıdır ?
  • Arkadaşlar herhangi bir garanti dışı işlem yapmadıgınız taktirde yuklenmıyor program sadece gelenleri kullanabılıyorsunuz RT'lerde kısacası surface alacak olan arkadaşlara biraz daha bekleyip pro almalarını tavsiye ederim windows 7 ve xp programları ile tam uyumlu olacak kısacası microsoft marketle sınırlı kalmayacagız bu arada pro'nun kesın cıkış tarihini bilen arkadaşlar var mı ?
  • merhabalar türkçe dil seçeneği nasıl yükleniyor acaba win8 tabletlere ? bir çözümü varmıdır ?
  • Merhaba
    Tek bir sorum olacak
    Microsoft Surface RT ye Eclipse ve Microsoft Visual Studio gibi programları yükleyebiliyormuyuz
  • zamanında ne beğenmiştim bu cihazı, görüntüde tablet gibi olan bir laptop gibi düşünmüştüm. ama exe bile açılamıyomuş meğerse...

geçen mobilite'de söylüyolardı; microsoft surface den 1 milyar dolar zarar etmiş. ender yıldız demişti inceleme için gelen alette tarayıcıda 3 sekme açınca alet bayılıyomuş...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.