Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tabletlerde hdmi çıkışı varmış ve ps3 bağlanabiliyormuş bu sayede, doğru mu bu ?
  • Windows 8 ARM , arm işlemcili microsoft üretimi harici cihazlara kurulabilecek mi , ben bunu merak ediyorum.
  • surface almak isteyenler ABD den microsoft mağazalarından veya internetten sipariş verebilirler.
    ancak ben Türkiyeden oradaki bir adresi sipariş verdim, siparişimi iptal ettiler.... fiyatı 600 dolar +vergi idi.

bir arkadaşa getirtecem. kullandıktan sonra izlenimlerimi aktarırım.

3g sanırım olmuyor. kesin değil ancak...
  • konu guzel ancak pro modeli cıksa ve biri alsa da bizde bilgi edinsek...
  • Turkiye'de Pro modelini satan yer bulsam alacagim ama.Konuyla ilgili bilgisi olan var midir gelecek midir resmi olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 28 Kasım 2012; 21:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Turkiye'de Pro modelini satan yer bulsam alacagim ama.Konuyla ilgili bilgisi olan var midir gelecek midir resmi olarak?

daha amerikada yok. pro modeli. rt modelinden 3 ay çıkacağı söyleniyor amerikada.
  • Ben bu cihazı almayı düşünüyorum aslında. 1100 tl civarı amerika fiyatı. Galiba türkçe desteği yok. Çok önemli değil. Laptop için alternatif olabilir.
  • Microsoft ön yargısı bizim ülkemizde bir yer edinmiş. Adamlar Windows 8 ile yeni bir çağ atlamaya çalışıyorlar. Bunuda başarabiliyorlar. Benim tahminimce ileride daha şık ve daha iyi bir tablet çıkaracaklar. Windows 8 ile birlikte yeniliğe gidiyorlar Surface bir başlangıç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Ben bu cihazı almayı düşünüyorum aslında. 1100 tl civarı amerika fiyatı. Galiba türkçe desteği yok. Çok önemli değil. Laptop için alternatif olabilir.

türkçe desteği var. klavyesinde Türkçe karakterler yok. bende vardı. klavye dahil çoook uygun fiyata verdim. nedense ölücüler ABD fiyatının altına vermemi istediler. yuhh yani..

tavsiye ederim. prosunun fiyatı 2300 TL seviyesinde olacağını tahmin ediyorum. tablet ise tek amaç fazlası ile işşş görecektir.
  • #Yeni Microsft SURFACE --Ana Konu--

http://forum.donanimhaber.com/m_67011184/tm.htm
  • Buda benim Surface. İngiltere'den ebay üzerinden aldım. 64GB modeli ve touchcover 1.350 liraya geldi maliyeti.
    Dünden beri kurcalıyorum aleti çok beğendim. Resmen windows işletim sistemli bir notebooku tablete dönüştürmüşler gibi.
    Yanlız sanırım henüz Türkçe dli desteği yok. Dil seçenekleri arasında Türkçe'yi indirdim ama klavye felan türkçe oldu sadece. Görüntülenen dil Türkçe olmuyor.
    @WindowsTelefon, hocam sen yükleyebildinmi türkçe dil veya başka bir yolu varmıdır bilgin varım?

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları

• nucLear hocam video oynatıcısının altyazı desteği var mı acaba? altyazılı mp4 film deneyebilir misin?

• Şimdi Bazi arkadaslar telefonda İOS kullanıyorsun da bilgisayarda niye Windows kullanıyorsun demişler.Bunun sebepleri var.İlk olarak sunu diyeyim ki biz Pc ile tanıştığımızda abimiz babamiz yerel esnaftan bir bilgisayar alacaktık diye gidiyor ve alıyorlardı.Yani bırakın bilgisayar isletim sistemini bilgisayara kavuşmak yeterliydi.Ki insan 8-10 yıl aynı isletim sistemini kullandığında artık vazgeçemiyor.İkinci bir nokta da bunların islevselligi.Yani Soyle diyeyim kurufasulyenin yanında pilav değil de patates yerseniz biraz garip olur.Cayin icine tuz değil seker atar.Yani birbiriyle iyi gider bunlar.İste telefonda insan cok fazla nitelik aramıyor yazılım iyi olsun kullanimi kolay olsun diyor.Ama bilgisayarda insan cok daha fazla özelleşmek ihtiyacı içerisinde.Tablet acısından ele alırsak tablet diyince herkesin aklına iPad gelir.Ki tablette kimse takılma sorunu falan istemez akıcı olmasını arzu eder.İpad bunları karşılayacak donanıma ve yazılıma Ayrica firmaların destek çıkma yetisine sahip.Pcde yıllarca windowsdan çektiklerimi düşünüyorum da acaba tablette yasar miyim diyorum...Yok mavi ekran yok gorev yoneticisi yasaklanmış yok internet explorer yok oyunlardan atmalar yok bilmem ne .dll dosyası eksik yok sistem geri yukleme başarısız...Yani Windows suan gözümden acayip düşmüş durumda.Simdi bu Windows tablete uyarlanirsa yine aynı sorunlardan müzdarip olacak miyiz diye merak etmiyor değilim.Simdilik bir şey demiyorum sadece bekleyelim...

• nuclear hayırlı olsun.

merak icindeyim yeni tabletle ilgili. yuklu olan sistem win 8 rt sanırım. Nasıl rt sisteminde exe programlar calisiyor mu?
  • @fara, hocam Video oynaticiyi gün içinde dener cevaplarim

@mng, standart exe leri görüyor ama seçince çalıştırmıyor. windows rt için uygun değil lütfen windows store üzerinden program edinin diyor.
  • Az önce altyazılı bir mkv denedim sonuç olumlu.
    720p mkv altyazı dosyası yanında gömülü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Az önce altyazılı bir mkv denedim sonuç olumlu.
    720p mkv altyazı dosyası yanında gömülü değil.

teşekkür ederim. acaba kendi video oynatıcısı mı yoksa marketten başka bir player mı indirdiniz? bir de vınn gibi 3g modemi tanıma konusunda bir bilginiz var mı?
  • Marketten indirdiğim bir uyglama. fakat video olayi sıkıntılu biraz. Malesef yeterli sayıda player yok. bazı avi dosyalarını hala oynatamadım.
    Store da ücretli programlar var ama bir türlü kredi kartını kabul ettirip alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Buda benim Surface. İngiltere'den ebay üzerinden aldım. 64GB modeli ve touchcover 1.350 liraya geldi maliyeti.
    Dünden beri kurcalıyorum aleti çok beğendim. Resmen windows işletim sistemli bir notebooku tablete dönüştürmüşler gibi.
    Yanlız sanırım henüz Türkçe dli desteği yok. Dil seçenekleri arasında Türkçe'yi indirdim ama klavye felan türkçe oldu sadece. Görüntülenen dil Türkçe olmuyor.
    @WindowsTelefon, hocam sen yükleyebildinmi türkçe dil veya başka bir yolu varmıdır bilgin varım?

size kargo ile geldi yani. gümrüğe takılmadı mı? kaç günde elinize ulaştı.

• Ben bulgaristandayim o bakimdan avrupadan gelen urunlerde gumruk problemim yok. Sehir icymis gibi geliyor. 64gb modeli touchcover ile ups takipli kargo dahil 1400 liraya geldi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.