Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dunyao

On siparis basladi

Nekadar?
  • merhaba arkadaşlar;

http://surface.microsoftstore.com/store/msstore/Content/pbpage.Surface?ESICaching=off&WT.mc_id=FY13WinHH

önsipariş alınmaya başlanmış. fiyatı RT modeli 32 gb için 500 dolar ve 600 dolarda klavyeli olursa.

RT veya windows 8 pro hangsi daha iyidir. artısı eksisi nedir bilen var mı?

donanım olarak da aynı mıdır bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikosman7 -- 17 Ekim 2012; 14:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

merhaba arkadaşlar;

http://surface.microsoftstore.com/store/msstore/Content/pbpage.Surface?ESICaching=off&WT.mc_id=FY13WinHH

önsipariş alınmaya başlanmış. fiyatı RT modeli 32 gb için 500 dolar ve 120 dolarda klavye için gerekli.

Pro, üst model. Haberler kısmından arayıp ilk duyurulduğu haberi bulursanız farkı daha iyi anlarsınız ama hatırımda kalan bir noktayı yazayım: RT, ARM işlemcisi kullanırken Pro model i5 kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DERLER YA "BANGIR BANGIR GELİYOR"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Ekim 2012; 17:07:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wilcomme

Microsoft 2-3 ayda şişen, açılıp kapanmayan işletim sistemini tablete yüklemis. Bu urunu alinca sarji 5 saat gider 2 ay sonra 3 saat gider. Bu bildigin microsoft windows, buna para verilmez.

valla ben vista kullanıyorum, 4 senedir format atmadım ve hiçbir sorun yaşamadım. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen insanlar sistemi çökertiyorlar. Mesela dayım her 6 ayda bir bana format at bizim bilgisayara diye tutturur. Nasıl beceriyor anlamış değilim
  • Çok pahalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

tamamen sacmalik. Klavye, arkalik destegi ayri bir sacmalik, isletim sistemi ayri bir sacmalik. Tablet elde tutmak icindir ha masaustunde oyle kullanmak icin kilif vs uret makinanin ne diye durduk yere karizmasina miciyorsun klavye nedir ayrica adam ekrandan yazmak icin aliyor o aleti. klavye istese ultrabook alir, laptop gibi tablet yapmislar. Cok dandik ipadin yaninda hicbirsey estetik, tasarim sifir oldugu gibi icinde birde windows var. Ya sen koskoca microsoft, apple gibi kendi donanimina kendi yazilimini yazacak bi sirketsin tablet yapmissin ona ozel OS yapsana niye windowsu madara ediyorsun. yok abi apple aldi gidiyor hicbir rakibide yok. samsungmus microsoftmus 5 para etmez. Allen kay inde dedigi gibi Kendi yazilimini ve donanimini adam akilli yapan kaliteli bi firma olmadiktan sonra applea rakip yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

tamamen sacmalik. Klavye, arkalik destegi ayri bir sacmalik, isletim sistemi ayri bir sacmalik. Tablet elde tutmak icindir ha masaustunde oyle kullanmak icin kilif vs uret makinanin ne diye durduk yere karizmasina miciyorsun klavye nedir ayrica adam ekrandan yazmak icin aliyor o aleti. klavye istese ultrabook alir, laptop gibi tablet yapmislar. Cok dandik ipadin yaninda hicbirsey estetik, tasarim sifir oldugu gibi icinde birde windows var. Ya sen koskoca microsoft, apple gibi kendi donanimina kendi yazilimini yazacak bi sirketsin tablet yapmissin ona ozel OS yapsana niye windowsu madara ediyorsun. yok abi apple aldi gidiyor hicbir rakibide yok. samsungmus microsoftmus 5 para etmez. Allen kay inde dedigi gibi Kendi yazilimini ve donanimini adam akilli yapan kaliteli bi firma olmadiktan sonra applea rakip yok.

nasrettin hoca göl üzerinde yürümüş ama fesat insanlar "nasrettin hoca yüzme bilmiyor" diye dedikodu yapıp kusur bulmuşlar....

olay budur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Ekim 2012; 18:37:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

merhaba arkadaşlar;

önsipariş alınmaya başlanmış. fiyatı RT modeli 32 gb için 500 dolar ve 600 dolarda klavyeli olursa.

E yukarıda bahsettiğim konu bu konuymuş ya be adam.

• Ürün çok şık duruyor kesinlikle usb port ve hdmi cıkısı olması büyük artı. Cover klavye zaten hem ince hem şık hem kullanışlı kısacası ben begendim. Ama tanıtım gercekten cok kötü . özellikle mi böyle kötü tanıtım yapmaya calısıyorlar anlamıyorum. Sanki Depo da tanıtım yapmıslar . Tablet dondu galiba bi noktada.
  • Geldigi an pro modelinden alirim.Ama Turkiye'ye gelecek midir ? Ne zaman gelecektir?

• süper bi cihaz olmuş ne zaman gelicek türkiyeye?
  • ilk önce bir düşünün şu androidden ve iostan bir kere kurtulduk.Windows ile microsoft neleri başarmış ben daha tecrübe edemedim ama windows işletim sistemi kullanılacağından masaüstünde ne yapabileceksek aynısını o tablette de yapmak mümkün tabi kii aşırı sistem isteyen oyunlardan bahsetmiyorum.Microsoftun windows ile domine ettiği işletim sistemi pazarında diğer hangi işletim sistemi bu kadar destek görüyor ki ?Fiyatı ne kadr yüksek olursa olsun elinizde işletim sistemi ve daha çıkmamış ama çıkacak olan bir çok programın garantisi var . .Daha ne olsun
  • va mı dı habe ?
  • Tablet araştırırken Surface'yi farkettim. Benim için office programlarını tam kapasiteyle kullanabilmek, internet, klavye ve taşınabilirlik önemli. Microsoft Surface Windows 8 Pro bana göre galiba. Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah TR fiyatı 1500 TL altında olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Tablet araştırırken Surface'yi farkettim. Benim için office programlarını tam kapasiteyle kullanabilmek, internet, klavye ve taşınabilirlik önemli. Microsoft Surface Windows 8 Pro bana göre galiba. Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah TR fiyatı 1500 TL altında olur.

mumkun degil, ultrabook seviyesinde olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Tablet araştırırken Surface'yi farkettim. Benim için office programlarını tam kapasiteyle kullanabilmek, internet, klavye ve taşınabilirlik önemli. Microsoft Surface Windows 8 Pro bana göre galiba. Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah TR fiyatı 1500 TL altında olur.

RT modelinin ABD fiyatı 600dolar. sahibinden bunu 1900 TLye satıyorlar.
    bence 1500 Tl civarı olur fiyatı. pro ise 2000 TL y, geçer.
    ABD fiyatı 1000 dolar olacağı konuşuluyor.
  • 1500 olursa alıcısı cok olur pazarda. merakla bekliyoruz Tr de kaça gidecegini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muziooo

http://www.istanbulbilisim.com.tr/microsoft-surface-32-gb-microsoft-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36623.html
    1.749 tl ye ön ödemeli satış açmış.

RT olan bir de.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.