Şimdi Ara

Microsoft'un yeni telefonu Lumia 650 mercek altında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snapdragon 200 serisi işlemciyi vestelden sonra kullanan bir firma daha gördüm çok mutluyum şuan. Bunu alan adamın zeka seviyesini merak ederim açıkçası.

• Cihazın tasarımını bir Ben mi beğendim?

• ben merak ediyorum microsoft da kullanan var mı bu cihazları ben microsoft çalışanları bile kullanmaz bu telefonları

• quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Cihazın tasarımını bir Ben mi beğendim?

Tasarım güzel de donanım tırt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı 400tl'yi geçmemesi gerekirdi.
  • En gırıs sevıyesı telefon. Uzak durmakta fayda var ;)
  • Bu telefona nerden baksan tutarsızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Snapdragon 200 serisi işlemciyi vestelden sonra kullanan bir firma daha gördüm çok mutluyum şuan. Bunu alan adamın zeka seviyesini merak ederim açıkçası.

Asgari ücretle günde 15 saat alnının teriyle çalışıp baba parası yemeden alanlar da var onları da kastediyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraxus

quote:

Snapdragon 200 serisi işlemciyi vestelden sonra kullanan bir firma daha gördüm çok mutluyum şuan. Bunu alan adamın zeka seviyesini merak ederim açıkçası.

Asgari ücretle günde 15 saat alnının teriyle çalışıp baba parası yemeden alanlar da var onları da kastediyor musun ?

Ne alaka ? Adam onu mu demek istemiş. Buna vereceğin paraya daha iyi telefonlar alabilirsin onu demek istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraxus

quote:

Evet onları özellikle kastediyorum. Parayı bu kadar zor kazanan bir adam hele bu işlemcide bir telefona para bile vermemeli. Biz 2-3 senedir snapdragon 400-410dan ileri gidemedik diye öfkelenirken bu adamlar kaç yıl geçmiş hala 200 serisi işlemciyle bu fiyata telefon çıkarıyorlar. Akıllı saatlerde bile 200 serisi kullanılmadı. Evet özellikle parayı zor kazanan adam parasının hakkını verecek telefon alır.

• Erdi hocam, inceleme videosu icin harcadiginiz emege bile degmeyecek cihaz. Keske hic ugrasmasaydiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

Büyük ihtimalle Microsoft Nokia'dan aldığı telefon bölümünü çinli bir şirkete satacak.

Bence Meizu alir ve iyide kullanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Büyük ihtimalle Microsoft Nokia'dan aldığı telefon bölümünü çinli bir şirkete satacak.

Meizu'da alacak para var mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Nokia geri alır derdim ama foxconn'a ürettirecek yeni telefonlarını.
  • Sacma cihaz... Platform tırt, donanim çöp... Continuum da saçma bir girisim bence.

• Bisiklet, telefondan daha çok dikkatimi çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903S212 ile gelen telefona maksimum 350-400 tl fiyat biçerlerse iyi sayılabilir giriş seviyede. Pardon pardon Ms ve WP için bu dediklerimiz bile kurtarmaz. 250-300 tl anca kurtarır. Zira güncelleme falan hak getire kutucuklarla baş başa bir hayata terk edecek. MS alma aldırma yazık günah. Gidin 400 500 arasına Lenovo alın hiç olmazsa adam gibi uygulama ve güncellik sunar.
    Güncelleme alıyor cihaz.

windows 10 olmasına rağmen arada tökezlemeler sezdim Erdi beyin elindeki cihazda belki protatipdir bilmem ama güncelleme ? hiç bir yenilik getirmeyen 520 525 1320 ve 1520 kullanan biri olarak söylüyorum 3 sene be öff çöp=windows phone ve ekstradan aşırı pahalı bu nedir kardeşim 200 dolar nedir o işlemciye sahip bir telefonda

• Satarsan max 450-500 civarı diskavriyi bırakıp satın alırım yoksa 2. el temiz lumia 735 şunu tokat manyağı yapar ( tasrım-kamera )

• Anne baba telefonu olmuş tam tabi fiyat olarak 500-550TL olsa tadından yenmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Buna 700 lira verene kadar gidin General Mobile 4G alın. En azından Google 2 sene boyunca güncelleme garantisi veriyor ve sözünde duruyor.

Microsoft ise sürekli erteleyip duruyor.

700.tl fiyatı nereden duydunuz ? bu cihaza keşke 700.tl deseler..

saçma, öngörüsüz, tecrübesiz fiyat politikası yüzünden 500.tl edecek Lunia 550 bile 700.tl iken; kasası güzel, donanım yoksunu bu cihaza 850-900 fiyat biçmeye kalkarlar !!!

neymiş, vergiler, zamlar vs.. diğer markalar vergi eklemiyorlar mı fiyatlarına ? hep mi zararına satıyorlar aynı fiyattaki ama üst donanımda olan android telefonları?

beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, kimse kimseyi zevkine göre eleştiremez. ben hızından dolayı ve bana yeterli gelen uygulamalarıyla WP platformunu severek kullandım ama bu donanımdaki bu cihazlara, pazar payı da giderek düşerken ve W10 güncellemesi konusunda hala çuvallıyorken bu fiyatlandırmaları, Lumia cihazlara bu fiyatları belirleyen zihniyeti hiç kimse savunamaz !!

hızıymış, W10 evrensel platformmuş, continuummuş, gelişecekmiş, güncelleme verecekmiş falan..arkadaşlar bırakın bunları...

rakiplerin hangi donanımı hangi kalitede kaça sunmuş, senin donanımın nedir, biçtiğin fiyatlandırman nedir ?

rakiplerin pazar payını arttırmış, sen ne yaptın ?

hiç mi anketlere, araştırma sonuçlarına bakmazsın ? hiç mi BT sitesi, yazarı, eleştirmeni, forumu takip etmezsin sen Microsoft ?

işletim sistemini beceremediysen yapacak birini bul, fiyatlamayı, satmayı bilemiyorsan pazarı iyi bilen birini bul..

cihazlara halen güncellemen yok, bölüm başkanın 9 ay tatile çıkar, sanki herşey yolundaymış gibi..

android app portlamayı çıkardın, arkasını getirmedin..

kimbilir daha ne absürd, ne saçma şeyler göreceğiz ?

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 15 Mart 2016; 19:33:52 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.