Bildirim
Microsoft'un yeni telefonu Lumia 650 mercek altında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vay be,o eski "Nokia" oldu mu Microsoft. Hey gidi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S212 ile gelen telefona maksimum 350-400 tl fiyat biçerlerse iyi sayılabilir giriş seviyede. Pardon pardon Ms ve WP için bu dediklerimiz bile kurtarmaz. 250-300 tl anca kurtarır. Zira güncelleme falan hak getire kutucuklarla baş başa bir hayata terk edecek.
MS alma aldırma yazık günah. Gidin 400 500 arasına Lenovo alın hiç olmazsa adam gibi uygulama ve güncellik sunar.
-
620 ve 735 kullandım yıllardır. Android pis filan dediler o yüzden Windows aldım. Åu var ki Windows Phone çöptür.
620 ve 735 kullandım yıllardır. Android pis filan dediler o yüzden Windows aldım. Şu var ki Windows Phone çöptür.
Bu sitenin yazı karakteri bozulmuş ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Operation Manager -- 13 Mart 2016; 23:41:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Howard Stark
Vay be,o eski Nokia oldu mu Microsoft. Hey gidi günler
bi 3310 sahipliği hissettim zamanında doğrumu
-
senersongur mod on
150 lira eder
senersongur mod off
quote:
Orijinalden alıntı: gcb1903
S212 ile gelen telefona maksimum 350-400 tl fiyat biçerlerse iyi sayılabilir giriş seviyede. Pardon pardon Ms ve WP için bu dediklerimiz bile kurtarmaz. 250-300 tl anca kurtarır. Zira güncelleme falan hak getire kutucuklarla baş başa bir hayata terk edecek. MS alma aldırma yazık günah. Gidin 400 500 arasına Lenovo alın hiç olmazsa adam gibi uygulama ve güncellik sunar.
Güncelleme alıyor cihaz.
-
Buna 700 lira verene kadar gidin General Mobile 4G alın. En azından Google 2 sene boyunca güncelleme garantisi veriyor ve sözünde duruyor.
Microsoft ise sürekli erteleyip duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Buna 700 lira verene kadar gidin General Mobile 4G alın. En azından Google 2 sene boyunca güncelleme garantisi veriyor ve sözünde duruyor.
Microsoft ise sürekli erteleyip duruyor.
Aslında fena telefon değilde gm 4g gibi sağlam alternatifleri varken ve wp de uygulama yönünden fakir olduğu sürece alınmaz
Wp ye zaman ayirip video çekmek bi hata bence.Erdi reisin hatrina izledim. Cihaza gelecek olursam çöpe hakaret etmiş olacağım neyse
valla 3310 daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 14 Mart 2016; 0:26:48 >
-
telefonun fiyatı 599TL su anda 640 kullanıyorum. Öncelikle bu ürün kurumsal bir telefon. işyeri için gayet ideal bence 3 gün pil ömrü var. appstore tarafında evet çok kötü ama iş telefonu için whatsapp, skype, mail vs mevcut. wp menusune alışmak kolay olmadığı kesin ama bu fiyata bence iyi ürün. telefon cok taciz edilmediği için hem performanslı çalışıyor hemde sosyal medya ile çalışan kotasını tüketip durmuyor.
-
Çöp yazılmamıs
-
alma aldırma.
-
Okumayan varsa diye yazıyorum ;
"ÇÖP" "ÇÖP" "ÇÖP"
-
nokia yı zamanında turuva atı ile bitiren microsoft, al sana ilahi adalet ne bekliyordun....
-
Büyük ihtimalle Microsoft Nokia'dan aldığı telefon bölümünü çinli bir şirkete satacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: babasayfa
620 ve 735 kullandım yıllardır. Android pis filan dediler o yüzden Windows aldım. Åu var ki Windows Phone çöptür.
620 ve 735 kullandım yıllardır. Android pis filan dediler o yüzden Windows aldım. Şu var ki Windows Phone çöptür.
Siteden değil wp işletim sistemindeki uc browser yüzünden yazılar öyle oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: porsche911gt2
quote:
Orijinalden alıntı: babasayfa
Siteden değil wp işletim sistemindeki uc browser yüzünden yazılar öyle oluyor.
Aynı şey bende de oluyor hocam,uc browser kullanmıyorum.Edge tarayıcıdan yazıyorum,forumun bazı bölümlerinde çıkıyor bu hata sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
adam gibi bir office deneyimi bile yaşayamadıktan sonra telefonumun microsoft olmasının anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 14 Mart 2016; 9:05:06 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X