Şimdi Ara

Microsoft ürünlerinin ucuz lisans kodları gerçek midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
18.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere ülkemizde birçok yazılım gerek ürün lisanslarının yüksek fiyatlı olmasından, gerek deneme amaçlı kullanmak için crackli (korsan) kullanılmaktadır. Ben de freedos bilgisayarıma parasını verip orijinal Microsoft Windows ve Office yazılımları kurmaya karar verdim. Sonuçta Microsoft yazılımcıları da emek sarf ediyor ve parayı hak ediyorlar.

Soru şudur, N11.com'da 20-30 TL gibi çok ucuz fiyatlara güncel sürümlerde Microsoft ürünlerini buldum. Ama güvenilir teknoloji marketlerinde bile en ucuz 400 TL'ye falan gördüğüm ürünler nasıl N11'de bu kadar ucuz olur?
    Altına her türlü desteği verdiklerini yazmışlar, kullanıcılar olumlu yorum yapmışlar. Bu adamlar serial programından serial mi üretip veriyor ne yapıyor? 10-20 TL'ye bu yazılımcıların emeği nasıl çıkar?

Hak geçmesin diye satın almaya çalıştığım ürünleri hem boşa para verip hem de çakma kullanırsam ne Microsoft emekçileri hakkını kazanmış olur ne de benim içim rahatlar. Ama bu ucuz ürünler de çok cazip geldi.

Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...

Ürüne bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: N11'deki Ürün Bağlantısı

Ekran görüntüleri:

Ürün Detayı

Ürün Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHLime -- 24 Nisan 2018; 17:34:55 >

• Ben aldım ancak OneDrive kısmına kişisel dosyalarımı koymuyorum çünkü size bir şirket mail adresi verip Office hesabını aktarıyorlar. office365***@my365.ink şelinde. Siz bu hesapla giriş yapıp şifre vs değiştirip Office 365 kullanıyorsunuz. 5 tane 1 TB OneDrive veriyor 5 bilgisayara kadar da Office kurulum yapabiliyorsunuz. Ben 1 aydır kullanıyorum Office 365 kısmını ve sıkıntı yaşamadım. Ücretsiz OneDrive hesabım arşiv fotoğraflarım için yetiyor 100 gb küsür şeklinde. Önerim Office ihtiyacınız varsa alın kullanın patlamazsa hesap ki orjinal hesap veriyorlar gibi görünüyor sıkıntısız kullanıyorsanız Office kısmını. Karar sizin tabi.
  • Merhaba DHLime,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Çok ilginç, ben de alayım bari. İnşallah bir sorun olmaz.
  • Daha önce bununla iligli çok konu açılmıştı ama kısa bir özet geçeyim. N11, Gittigidiyor gibi sitelerde 3. parti firmalar tarafından satılan bu lisanslar normal şartlarda öğrenciler, üniversiteler, vb kitleler için ücretsiz olarak dağıtılan lisansların kanun dışı satışından ibaret. Evde orijinal Windows CD'sini kurup aktive ettiğinizde çalışır, normal şartlarda hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız ama ticari faaliyetlerde incelemeye gelirlerse korsan kullanımdan ceza yersiniz. Yoksa yasal gerçek Windows lisanslarının fiyatı sizin de dediğiniz gibi 400TL'ler civarında dolaşıyor. Bu tür lisanslarla ilgili gerçek ve detaylı bilgiyi Microsoft'un resmi forumundan alabilirsiniz:

• quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba DHLime,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
    N11 yetkilisinin özel olarak görüşmek ve yardımcı olma isteğinin nedeni bu mudur acaba?

"Daha önce bununla iligli çok konu açılmıştı ama kısa bir özet geçeyim. N11, Gittigidiyor gibi sitelerde 3. parti firmalar tarafından satılan bu lisanslar normal şartlarda öğrenciler, üniversiteler, vb kitleler için ücretsiz olarak dağıtılan lisansların kanun dışı satışından ibaret. Evde orijinal Windows CD'sini kurup aktive ettiğinizde çalışır, normal şartlarda hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız ama ticari faaliyetlerde incelemeye gelirlerse korsan kullanımdan ceza yersiniz. Yoksa yasal gerçek Windows lisanslarının fiyatı sizin de dediğiniz gibi 400TL'ler civarında dolaşıyor. Bu tür lisanslarla ilgili gerçek ve detaylı bilgiyi Microsoft'un resmi forumundan alabilirsiniz:

Burası açık bir form bizleride bilgilendirmeniz daha doğru olmaz mı?

• cemcakmak kullanıcısına yanıt
    Merhaba cemcakmak,

n11.com olarak Sahte ve taklit ürünlerin satışı ile mağazalar arasında haksız rekabeti engellemek için Marka Koruma Merkezi ile Orijinal Ürüne %100 Destek ve sizlere 11 konuda güvence veriyoruz. Detaylarahttp://****/1FTP24h sayfasından ulaşabilirsiniz. Diğer sorularınız için ilgili ürün sayfasından mağazaya soru sorabilirsiniz.

n11.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben n11'den satın aldım ve şu an sorunsuz çalışıyor

esasen
    KURUMSAL
    hk sar baomin inc (Hong Kong Baomin Trading Limited) firmasının lisansını, şirketin bir elemanıymışsınız gibi; size satıyorlar.
    Bir kullanıcı adı (isminiz@my365.site) ve şifre geliyor.
    Microsoft Ofis'in resmi sitesi
    portal.office.com
    Redirecting
    https://portal.office.com
    'a girip ilk sefere mahsus şifrenizi değiştiriyorsunuz. Sonra
    Microsoft OFFICE 365 ProPlus
    uygulamasını yüklüyorsunuz.
    Ben yaptım. LİSANSLI OLARAK ÇALIŞIYOR. Sorun yok (şimdilik).

(Sonradan 2.inci bilgisayara da yükledim : oldu)

OneDrive'da PC'de ki klasörümde ismimin yanına otomatik olarak şirketin ismi de eklenmiş.

Skype de "Kurumsal" versiyonu yükleniyor.

OLSUN . 11 TL'YE ALDIĞIM ÜRÜNDE BUNLAR SIKINTI DEĞİL.

Yalnız: ihtimal ki; olabilecek sıkıntıyı microsoft'un sitesinde buldum. Anlayabildiğim kadarı ile:
    Kurumsal lisans olduğu için KURUM'un lisans iptal edebilme, sizi çıkarabilme, bulut dosyalarınıza erişebilme gibi yetkileri var
    Ayrıntılar burda:

privacy.microsoft.com
    Microsoft Gizlilik Bildirimi – Microsoft'ta gizlilik
    https://privacy.microsoft.com/tr-tr/privacystatement#mainnoticetoendusersmodule

privacy.microsoft.com
    Microsoft Gizlilik Bildirimi – Microsoft'ta gizlilik
    https://privacy.microsoft.com/tr-tr/privacystatement#mainenterprisedeveloperproductsmodule

• Office 2019 yazanı alırsanız telefon etkinleştirmesi için kod veriyorlar. Onedrive yok içinde. Aynı pc de formattan sonrada çalıştığı söyleniyor ama benim deneme şansım olmadı. Alıp etkinleştirdim çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokh4n -- 29 Haziran 2020; 13:45:54 >
  • lisansbudur.com dan alışveriş yaptım mağdur edildim, uzak durun.
  • GittiGidiyor dan almıştım sorun olmadı. 4 kez aldım. Bir ara pttavm de de satılıyordu. Şu sıralar sadece GittiGidiyor da çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokh4n

GittiGidiyor dan almıştım sorun olmadı. 4 kez aldım. Bir ara pttavm de de satılıyordu. Şu sıralar sadece GittiGidiyor da çıkıyor.
    O illegal key'leri kullanıp hakka girmenin korsan kullanımdan farkı yok. Neden bir de üzerine para veriyorsun? Ya korsan kullan, hakka gir, emek hırsızlığı yap ya da parasıyla düzgünce resmi sitesinden satın al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.