Bildirim
microsoft vx-1000 yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
7Aynı sorun bende var. Çözen yada bilen var mı arkadaşlar. Cam aldık kullanamıyoruz XP de canavar gibi çalışıyor ama Windows 7 çalışmıyor. İlk drivernını indirip kurduğumda çalışmıştı ama sonra bende aynı hatayı aldım. -
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aslında böyle bir sorun cıkmasının nedeni Kaspersky. Neyse uzatmadan sorunu nasıl düzelttiğimi anlatayım.
1 - regedit'e girelim
2- HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{6BDD1FC6-810F-11D0-BEC7-08002BE2092F}
3- UpperFilters' a çift tıklatalım ve orada yazanın ("KLFLTDEV" bende bu yazıyordu) bir yedeğini alalım her ihtimale karşı. Bende herhangi bir sorun olmadı ama genede kodu bir yere yazmakta fayda var.
4- "KLFLTDEV" yazan yere "KSTHUNK" kodunu yazalım ve tamam deyip kapatalım.
5- Bilgisayarımızı yeniden başlatalım
Arkadaşlar umarım bu yardımcı olur. Bende yabancı bir siteden öğredim bunu yaptım. Tam 4 ay boyunca bu hatayla uğraştım. Microsoft bile bu hatayla ilgili olarak pek iç açıçı yardım sunmuyor. -
ben en son çıkan windows 7 sürümünü yükledim updatelerini yaptım driverini yükledim çalıştı valla önceki windowsum desteklemiyodu heralde tam nedenini bilmiyorum ama artık kullanabiliyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- empedans nedir kulaklık
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- ikko active buds
- airpod 4
- qcy melobuds pro
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- airpods seri no sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X