Şimdi Ara

microsoft vx-1000 yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben windows 7 kullanıyorum microsoft vx-1000 webcam aldım ama windows7 driveri olmasına rağmen aşağıdaki initializing error mesajını alıyorum ama driverimi tanıyor işin içinden çıkamadım yardım aygıt yöneticisinde görünüyor ama programını açtığımda o hatayı veriyor

• 7Aynı sorun bende var. Çözen yada bilen var mı arkadaşlar. Cam aldık kullanamıyoruz XP de canavar gibi çalışıyor ama Windows 7 çalışmıyor. İlk drivernını indirip kurduğumda çalışmıştı ama sonra bende aynı hatayı aldım.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aslında böyle bir sorun cıkmasının nedeni Kaspersky. Neyse uzatmadan sorunu nasıl düzelttiğimi anlatayım.
    1 - regedit'e girelim
    2- HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{6BDD1FC6-810F-11D0-BEC7-08002BE2092F}
    3- UpperFilters' a çift tıklatalım ve orada yazanın ("KLFLTDEV" bende bu yazıyordu) bir yedeğini alalım her ihtimale karşı. Bende herhangi bir sorun olmadı ama genede kodu bir yere yazmakta fayda var.
    4- "KLFLTDEV" yazan yere "KSTHUNK" kodunu yazalım ve tamam deyip kapatalım.
    5- Bilgisayarımızı yeniden başlatalım

Arkadaşlar umarım bu yardımcı olur. Bende yabancı bir siteden öğredim bunu yaptım. Tam 4 ay boyunca bu hatayla uğraştım. Microsoft bile bu hatayla ilgili olarak pek iç açıçı yardım sunmuyor.
  • ben en son çıkan windows 7 sürümünü yükledim updatelerini yaptım driverini yükledim çalıştı valla önceki windowsum desteklemiyodu heralde tam nedenini bilmiyorum ama artık kullanabiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.