Bildirim
microsoft vx-1000 yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
7Aynı sorun bende var. Çözen yada bilen var mı arkadaşlar. Cam aldık kullanamıyoruz XP de canavar gibi çalışıyor ama Windows 7 çalışmıyor. İlk drivernını indirip kurduğumda çalışmıştı ama sonra bende aynı hatayı aldım. -
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aslında böyle bir sorun cıkmasının nedeni Kaspersky. Neyse uzatmadan sorunu nasıl düzelttiğimi anlatayım.
1 - regedit'e girelim
2- HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{6BDD1FC6-810F-11D0-BEC7-08002BE2092F}
3- UpperFilters' a çift tıklatalım ve orada yazanın ("KLFLTDEV" bende bu yazıyordu) bir yedeğini alalım her ihtimale karşı. Bende herhangi bir sorun olmadı ama genede kodu bir yere yazmakta fayda var.
4- "KLFLTDEV" yazan yere "KSTHUNK" kodunu yazalım ve tamam deyip kapatalım.
5- Bilgisayarımızı yeniden başlatalım
Arkadaşlar umarım bu yardımcı olur. Bende yabancı bir siteden öğredim bunu yaptım. Tam 4 ay boyunca bu hatayla uğraştım. Microsoft bile bu hatayla ilgili olarak pek iç açıçı yardım sunmuyor. -
ben en son çıkan windows 7 sürümünü yükledim updatelerini yaptım driverini yükledim çalıştı valla önceki windowsum desteklemiyodu heralde tam nedenini bilmiyorum ama artık kullanabiliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X