Şimdi Ara

Microsoft, Windows'u buluttan çalıştıran mini bilgisayarını tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Microsoft, Windows'u buluttan çalıştıran mini bilgisayarını tanıttı

Bitmeyen listeden DMCA'yı da cımbızla çekiyorum.

• cafyon C kullanıcısına yanıt

Eyvallah, liste buralara sığmaz.

Bu alıntıyı nasıl yaptın :)

DH ekibine kaç kere serzenişte bulundum, TR'nin en büyük formu (bence) ama özel seçmeler yapamıyoruz, kod paylaşamıyoruz.

Özellikle kod paylaşıla bilecek bir format çok isterdim. bazı konularda buna ihtiyaç var.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Az önce Stargate SG-1 Sezon 10 Bölüm 14'ü bitirdim, yine...

Daniel, Merlin güçlerini yitirdikten sonra, Carter gemiyi nasıl görünmez yaptığını sorunca... eh, artık bilmediği için... "nereden bileyim" anlamında omuz silkince... onun adına Cam interkomdan, "sihirbazlar numaralarını açıklamaz" diye yanıtlıyor ya...

Yok yauv, bir numara yok. Snipping tool. Windows'un eski ekran görüntüsü alma programı.

Kod alanı içinse... burası hiçbir zaman StackExchange'in sub'ları yahut TechnoPat misali sorularla karşılaşmadığı için... yokluğunu çok da aramıyorum.

• cafyon C kullanıcısına yanıt

Alıntının resim olduğunu fark etmemiştim, gülümseten ters köşe oldu.

• Çöp

• HATTUSILI H kullanıcısına yanıt

Aslında diil.

Bakkallar, yerel küçük her türlü mal ve hizmet satan işletmeler kapanıp, büyük sermaye onların işini yapıyor artık.

BT de benzer yolda.

Neden yapılacak iş için aşırı güçlü donanımlar ve yazılımlar ömürlük satın alınsın ki?

Senelik abonelik de böyle bir fikrin ürünü, hem yazılım lisansı için hem de donanım+yazılım=hizmet sistemi için.

Hele ki SaaS, IaaS, PaaS vs. fikirleri senelerdir, ağ, yerellik, konsolidayon, dağıtıklık gibi ayrı ayrı birbirine ters kavramları biraraya getiriyor. Client-server modeli bile evrimleşiyor.

Microsoft, Windows'u buluttan çalıştıran mini bilgisayarını tanıttı
    Microsoft, Windows'u buluttan çalıştıran mini bilgisayarını tanıttıen.wikipedia.org
    Cloud computing - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing#Service_models

Eminim ki acayip bir süper güçlü oyun bilgisayarından çok çok daha iyi performans (görüntü, FPS vs.) veren bulut oyun sunucuları vardır.

Geçiş dönemi ürünü bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 28 Kasım 2024; 19:11:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.