Şimdi Ara

## Microsoft: Windows XP'yi Windows 7'ye yükseltmek mümkün olacak ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## Microsoft: Windows XP'yi Windows 7'ye yükseltmek mümkün olacak ##

Microsoft, kullanıcıların Windows XP'den Windows 7'ye indirimli olarak yükseltme yapabileceklerini onayladı. Ancak, kullanıcıların temiz bir kuruluma ihtiyaç duymaktadırlar.

Bir işletim sistemi yükseltmesi (upgrade) kullanıcılara güvenilir bir şekilde yüklenmiş programları, dosyaları ve sabit diskte bulunan bütün içeriği doğru bir şekilde yeniden sunması gerekmekte. İşletim sistemi yükseltmesi verileri ortadan kaldırmak yerine, bütün programları ve verileri güvenilir bir şekilde yerine getirmek riskli bir iş olsa gerek. Hele birde eski bir işletim sistemi olan XP'yi düşünürsek sorunlu olabileceği akla gelmiyor değil. Ama yinede, bu kadar çok XP kullanıcısını göz önünde bulundurmalıyız.(Microsoft sonunda anlamış sanırım) Bu yükseltmeler çok fazla yedekleme olacağı için can sıkıcı olabilme ihtimalini göz önünde bulundurmalıyız. Bu arada XP'den Win 7'ye geçiş lisanslarının fiyatlarının ne olacağı hakkında herhangi bir açıklama bulunmamakta.

Teşekkürler, OziiX

Kaynaklar; 1 ve 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 5 Şubat 2009; 9:05:38 >

• simdi win7 ye upgrade icin xp ye format atip sonrami upgradei kurcam birde direk win7 yuklesem driver yuklemede sorun oluyormus yuklenmiyormus felan dorumudur?
  • Microsoft tarafında kaynak nerede?

Kutu upgrade paket tr'de satılmayacak. zaten satışsa,şu an ön siparişi alınan kutu lisans fiyatlarıyla nerdeyse aynı olacak.
  • bana alamanyadan belese geldi hani ugrasmim formatla dedimde xp ye format atip sonra upgrade yapiomussun bazi nedenlerden dolayi yani elinde sonunda format atilcak :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.