Bildirim
[[[ MICROSOFT WIRELESS SET ((( UV ))) MOD ]]]
Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Dijital Sürüm : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN48Z569?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_60PR6X3H2T03S2BPSFE8
5 sa. önce paylaşıldı
Baseus Superior Hızlı Şarj Özellikli 100W Type-C Kablo 2m-Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CWZCJV2M
8 sa. önce paylaşıldı
Instant Duo Plus Whisperquiet/Sessiz Çok Amaçlı Pişirici, 5.7 Litre Düdüklü Tencere, Yavaş Pişirici, Pilav Pişirici, Buharlı Pişirici, Sos Tavası, Sterilizatör, Yoğurt Hazırlayıcı, Sous Vide Cihazı : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYT67H2S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek kelime ile süper ama daha iyi bir parçayı mod lıyabilirdin.. -
mavi bence daha şık olurduquote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Tek kelime ile süper ama daha iyi bir parçayı mod lıyabilirdin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: rachadell
mavi bence daha şık olurdu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: rachadell
mavi bence daha şık olurdu
dostum elimdeki mavi boya okdr kaliteli deildi bende turuncu tercih ettim. mavi boya pc nin içinde var burdan bakabilirsin benmm kasaahttp://forum.donanimhaber.com/m_20247035/tm.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Tek kelime ile süper ama daha iyi bir parçayı mod lıyabilirdin..quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Tek kelime ile süper ama daha iyi bir parçayı mod lıyabilirdin..
yorumun için saol dostumm sence bu parçalar yeteri kadar iimi ?? http://forum.donanimhaber.com/m_20247035/tm.htm
-
turuncu olmamış bencee... belki kırmızı olsa daha hoş olurduuu... bide bu nee yaa amma reklam yapıosun =))) kasanın linkini, her yere koyuyoonn >:(quote:
Orijinalden alıntı: mgeccemquote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
Tek kelime ile süper ama daha iyi bir parçayı mod lıyabilirdin..
yorumun için saol dostumm sence bu parçalar yeteri kadar iimi ?? http://forum.donanimhaber.com/m_20247035/tm.htm
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: crackeronline
turuncu olmamış bencee... belki kırmızı olsa daha hoş olurduuu... bide bu nee yaa amma reklam yapıosun =))) kasanın linkini, her yere koyuyoonn >:(
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: crackeronline
turuncu olmamış bencee... belki kırmızı olsa daha hoş olurduuu... bide bu nee yaa amma reklam yapıosun =))) kasanın linkini, her yere koyuyoonn >:(
sen yap aynısını sende reklam yap
-
güzel olmuş fakat bende mavi diyenler kervanına katılanlardanım veya açık mavi daha güzel olurdu.. ama senin klavyen senin mause'un biz konu açıldığı için yorum yapıyoruz iyi veya kötü önemli olan senin beğenip kullanman iyi günlerde kullan kardeşim kolay gelsinquote:
Orijinalden alıntı: crackeronline
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByAKINCI
güzel olmuş fakat bende mavi diyenler kervanına katılanlardanım veya açık mavi daha güzel olurdu.. ama senin klavyen senin mause'un biz konu açıldığı için yorum yapıyoruz iyi veya kötü önemli olan senin beğenip kullanman iyi günlerde kullan kardeşim kolay gelsin
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Knight_eagle
güzel olmuş fakat bende mavi diyenler kervanına katılanlardanım veya açık mavi daha güzel olurdu.. ama senin klavyen senin mause'un biz konu açıldığı için yorum yapıyoruz iyi veya kötü önemli olan senin beğenip kullanman iyi günlerde kullan kardeşim kolay gelsin
saol dostum böle de ciğerimi ye
-
süper olmuş kardeş bende yapmayı düşünüyom böle ellerine sağlıkquote:
Orjinalden alıntı: Knight_eagle
saol dostum böle de ciğerimi ye
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: djkika
süper olmuş kardeş bende yapmayı düşünüyom böle ellerine sağlık
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: djkika
yap tabi yaa değişiklik şart yaa
-
aynı setten bendede vardır..bi aralar yapacaktım ama nedense logitech klavyem gelince kenarıya attımkardeş birde klavyenin içinden uv led koyarsan daha iyi olur...çok az olsada parlatır ve ayrı bi görsellik katarquote:
Orjinalden alıntı: djkika
yap tabi yaa değişiklik şart yaa
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ermanunal01
aynı setten bendede vardır..bi aralar yapacaktım ama nedense logitech klavyem gelince kenarıya attımkardeş birde klavyenin içinden uv led koyarsan daha iyi olur...çok az olsada parlatır ve ayrı bi görsellik katar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
aynı setten bendede vardır..bi aralar yapacaktım ama nedense logitech klavyem gelince kenarıya attımkardeş birde klavyenin içinden uv led koyarsan daha iyi olur...çok az olsada parlatır ve ayrı bi görsellik katar
aslında düşünmedim diil ha ama dedimki bunla uraşılmaz ya zaten iiçnde büssürü kalabalık var bide çok etkili olcanı düşünmedim ama olablir aslında yaparsam koyarım resmleri
-
Arkdadaşım değişik bir mod genelde kasa modları görmeye alışığız. Güzel olmuş güle güle kullanquote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
aslında düşünmedim diil ha ama dedimki bunla uraşılmaz ya zaten iiçnde büssürü kalabalık var bide çok etkili olcanı düşünmedim ama olablir aslında yaparsam koyarım resmleri
Alıntıları Göster
-
bence turuncu gayet şık durmuş...renkler ve zevkler tartışılmazquote:
Orijinalden alıntı: Albatros83
Arkdadaşım değişik bir mod genelde kasa modları görmeye alışığız. Güzel olmuş güle güle kullan
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Albatros83
Arkdadaşım değişik bir mod genelde kasa modları görmeye alışığız. Güzel olmuş güle güle kullan
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Albatros83
değişiklik iiidir hocam. saolasın yorum içinn
-
güzel çalışma :))quote:
Orjinalden alıntı: Albatros83
değişiklik iiidir hocam. saolasın yorum içinn
Alıntıları Göster
-
GERÇEKTEN GÜZEL ÇALIŞMA ELİNE KOLUNA SAGLIKquote:
Orijinalden alıntı: 1F20SL
güzel çalışma :))
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 1F20SL
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: lastchaos
saoll dostumm -
quote:
Orijinalden alıntı: IIPcSTrikEII
GERÇEKTEN GÜZEL ÇALIŞMA ELİNE KOLUNA SAGLIK
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: IIPcSTrikEII
GERÇEKTEN GÜZEL ÇALIŞMA ELİNE KOLUNA SAGLIK
eyvallahh saolasın
Benzer içerikler
- ekran kartı çok ısınıyor
- porçöz ile radyatör temizliği
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- cpu opt nedir
- termal macun yerine ne kullanılır
- sıvı metal
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- laptop soğutucu öneri
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X