Şimdi Ara

[[[ MICROSOFT WIRELESS SET ((( UV ))) MOD ]]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş sana bişi sorucam peki kullandıktan sonra klavye ve mause boyalarda aşınma ve çıkma oldumu dökülmüyomru ?? eline sağlık ama keşke mavi olsaydı
  • güzel olmuş
  • harika bir calisma ..
    mor isterdim bende mesela...ne lazim boyle bir sey yapabilmemiz icin malzemeler nelerdir nerelerde bulunur..tesekkurler..
  • mouse uma sari yapmistim. Fakat belli bir sureden sonra uzeri kirleniyo cok kotu bir hale geliyor. Vernik atmayi denedim. Onda da boya sapitti..

Yani cok uzun soluklu kalmaz gibi geliyor boya. Ozellikle elin cok terliyorsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

Arkadaş sana bişi sorucam peki kullandıktan sonra klavye ve mause boyalarda aşınma ve çıkma oldumu dökülmüyomru ?? eline sağlık ama keşke mavi olsaydı

valla boyadan boyaaya farkedio aşınma olayı bu kullandığım turuncu boya CASATI ve çok kaliteli ne dökülme oluyo ne bişe ama mavi kullandığım var bitane markası AKÇALI onun için okdar iyi diyemem.ama sabredip 2 kat boyadan sonra bide vernik atarsan mükemmel olur tabi yine ömürlük olmaz ama baya bi kullanırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

mouse uma sari yapmistim. Fakat belli bir sureden sonra uzeri kirleniyo cok kotu bir hale geliyor. Vernik atmayi denedim. Onda da boya sapitti..

Yani cok uzun soluklu kalmaz gibi geliyor boya. Ozellikle elin cok terliyorsa...

temiz iş çıkarmak zor yaa boyalar ucundan bi kaçtımı bütün iş mafoluyoo
  • Çok güzel olmuş ellerine sağlık..
  • tek kelimeyle süper dostum eline sağlık harika olmuş
  • Çok tatlı gözüküyor turuncu renk,ellerine sağlık harbiden güzel olmuş.
  • saolun beyler sizlerinde ellerine sağlık yorum için saolun
  • Aşınma sıkıntısı olmasa benim de düşündüğüm bir işlemdi zamanında..Ellerine sağlık,şık olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Aşınma sıkıntısı olmasa benim de düşündüğüm bir işlemdi zamanında..Ellerine sağlık,şık olmuş...

Ewet ya aytürke katılıyorum bence zamanla aşınacak gibi geliyor bende boyamayı düşündüm ama boyamadım inşallah dökülmez ama dökülecek gibi geliyor bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.