Merhaba arkadaşlar. Var olan word belgelerinde veya yeni oluşturduğum word belgelerinde dosyaları kaydedemiyorum. Farklı kaydet veya kaydet komutlarını kullanıyorum olmuyor.Yani öylece kalıyor. Ne kaydediyor ne de çıkış yapıyor. Hata mesaıjı da vermiyor. Çıkış deyince kaydetme dersem anca çıkılıyo. Bayadır bu sorun vardı office 2003 kullanıyordum bugün office 2010 e geçtim sorun devam ediyor. Buna nasıl bi çözüm bulabilirim?
Sistemi yeniden kurmanızı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Sistemi yeniden kurmanızı öneririm.
Sistemi tekrar kurmak derken işletim sistemini kastediyorsunuz galiba ama bi hata yüzünden işletim sistemini sıfırlamak da aklıma yatmadı.Başka bi çözümü yokmudur?Diğer ofis programlarında sorun yok sadece ms wordde sorun var.
Word / Templates ile alakalı bi durum olabilir. C:\Documents and Settings\kullanı adınız\Application Data\Microsoft\Templates burada bulunan normal.dot dosyasını silip wordu tekrar açmayı denermisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: PiSHKoPaT
Word / Templates ile alakalı bi durum olabilir. C:\Documents and Settings\kullanı adınız\Application Data\Microsoft\Templates burada bulunan normal.dot dosyasını silip wordu tekrar açmayı denermisiniz?
Dediğini uyguladım ancak çözüm olmadı. Başka bi çözümü yokmu acaba ?