|
Microsoft, Xbox Game Pass abonelik ücretlerini artırıyor (2. sayfa)
-
-
İzin vermiyordu. 1040 liraya 2026 temmuza kadar üyelik var. Büyük ihtimalle artik aylık 1000 lira falan olur bitişte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim 2-3 senelik uyelikler bitince mokoko
Netflix orta paketten bile ucuz. Bir oyun fiyatı 3 bin. 209 lira hala bedava. ücretsiz köle olarak çalışamıyorsanız ödeyebileceğiniz bir miltar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala binlerce oyuna erişim için çok iyi fiyat, torrent'le vs uğraşacağına alınır, nerelere saçma sapan paralar harcıyoruz, keyfiniz için bu çok değil bence.
-
35 tl ye aldığında büyük ihtimalle asgari ücret 5 bin tl falandı 😂 Sana özel söylemiyorum ama genel olarak insanlar niye sürekli eski fiyatla kıyaslıyor onu anlamıyorum. Şimdi asgari olmuş 17k, memur maaşları 40k dan başlıyor 200 tl o zamanın 35 tl si gibi hatta daha az bile olabilir. Bir orta boy pizza olmuş 300 tl, telefon faturaları olmuş 700 tl. 1 oyun olmuş 3000 tl. 200 tl bedava.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 10 Temmuz 2024; 14:56:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maks 3 yıl oluyordu, fazla olabilse 20-30 sene alanlar çıkardı :)
-
3 yıllık 500₺ alanlar olarak 2026'ya kadar kafa rahat. Sonra çıkar yine bir fırsat uzatır yada vedalaşırız.
Ben bugün 209 tl den 1 aylık satın aldım bunu nasıl uzatabilirim aylık bende 209 tl mi kesecek yoksa şimdi bir kaç defa satın alıp uzatabilirmiyim acaba
''Xbox Game Pass'e yönelik yeni güncellemeler 10 Temmuz 2024'ten itibaren yürürlüğe girecek. Game Pass Ultimate, PC Game Pass ve Game Pass Core'a 12 aylık abonelikler için fiyatlar dünya çapında değişecek. Yeni üye fiyat artışları 10 Temmuz'da artacak ve mevcut üyeler fiyatlarında 12 Eylül'de artış görecek. ''
Hay yapacağınız habere tüküreyim ya, mevcut üyeliğim olduğu halde zamlandı. Bu yazıyı görmesem hemen uzatırdım.
-
Fiyat yine makul ki oyunlar olmuş 2-3 bin 209 TL ye pc de cod oynayacağız
-
doğru, cod severler için uygun.
-
Olsun biz 50 liralık alıyoruz
biz 3 yıl yaptığımızdan sonra 1 yıl bitti mi hiç bakmadım ama büyük ihtimalle tekrar yenilemem en büyük sıkıntı oyun yok majör bir oyun yok en son işte Still Wakes the Deep oyunu güzeldi
-
Bidaha korsana laf söyleyenin.......
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X