|
Bildirim
abone sayısının arttırıldığı cicim ayları sonsuza kadar süremezdi, bu daha başlangıç
bazı arkadaşlar sonsuza kadar böyle devam edeceğini hayal ediyorlardı. dilimizde tüy bitti. adamlar 100 milyar dolarlık stüdyo alımı yaptı ve para kazanmak için aldılar. bunu microsoft hissedarları cebinden mi ödeyecek sandınız ? |
Geçen sene 1 yıllık almıştım 45 tl den ultimate iptal ettim alınmaz artık
|
Kral sakin ol
|
Gel gel yapıp Piyasayı iyice domine et ondan sonrada mokoko
|
Keşke psn plus aboneliği 5 sene değilde 15 senelik alsaymışım.
|
Zaten iş göreni Ultimate idi. Ona da %50 zammı yapıştırmışlar. Eski günlere geri dönüyoruz galiba. Torrentleri hazırlayalım en iyisi… |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 10 Temmuz 2024; 09:44:01 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JourneyToTheWest -- 10 Temmuz 2024; 10:08:00 > |
tmm müdür |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Zaten iş göreni Ultimate idi. Ona da %50 zammı yapıştırmışlar. Eski günlere geri dönüyoruz galiba. Torrentleri hazırlayalım en iyisi… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geçen aldım ultimate 1 aylık. baktılar ben alım yaptım, hemen yapıştırdılar zammı. |
|
keşke alırken 5 yıllık alsaymışım 2025 te bitiyor 35 liraya aldığımız üyelikler. He hertürlü ucuz. Arkadaşımla vermintide 2 oynayalım dedik cross platformdan. 1500 oyuna verdi 2500 falan ps plusa verdi online oynamak için adam 1 oyuna 4000 lik oldu. Gamepassten bedavaya aldım ben mis gibi. Diablo IV de de aynı şeyi yapabilrmişim gittik para verdik o oyuna 1 ay sonra bedava oldu :D |