Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Game Pass abonelik ücretlerini artırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft yeni değişiklikleri ayrıntılı olarak açıklayan bir duyuru yayınladı. Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass Core ve PC Game Pass'e yeni üye olanlara yönelik fiyat değişiklikleri geçerli olacak. Ayrıca Konsol için Game Pass artık yeni üyelere sunulmayacak.

Xbox Game Pass fiyatlarına zam

Konsol için Game Pass abonesi olan ve otomatik ödeme yenileme özelliğini etkinleştiren üyeler üyeliklerine devam edebilecekler. Ayrıca, önümüzdeki aylarda yeni bir Game Pass seçeneği olan Xbox Game Pass Standard da kullanıma sunulacak.

Geme Pass'e yüzde 47 zam

• Game Pass Core: 159 TL ➡️ 175 TL

• Game Pass PC: 159 TL ➡️  209 TL

• Game Pass Ultimate: 209 TL ➡️  309 TL

Xbox Game Pass'e yönelik yeni güncellemeler 10 Temmuz 2024'ten itibaren yürürlüğe girecek. Game Pass Ultimate, PC Game Pass ve Game Pass Core'a 12 aylık abonelikler için fiyatlar dünya çapında değişecek. Yeni üye fiyat artışları 10 Temmuz'da artacak ve mevcut üyeler fiyatlarında 12 Eylül'de artış görecek.

Ayrıca Bkz.Steam'in yaz indiriminden alınması gereken 10 Oyun

Ülkelere göre fiyat artışlarının tam listesi çevrimiçi olarak yayınlandı. Game Pass Ultimate aboneleri 209 TL yerine 309 TL, Game Pass Core aboneleri ise 12 aylık abonelik için 959 TL yerine 1399 TL ödeyecekler. Detaylı fiyat listesini paylaşılan link'e tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kaynak:https://www.cnet.com/tech/gaming/microsoft-is-raising-prices-making-changes-for-xbox-game-pass/#ftag=CAD590a51e

• abone sayısının arttırıldığı cicim ayları sonsuza kadar süremezdi, bu daha başlangıç

bazı arkadaşlar sonsuza kadar böyle devam edeceğini hayal ediyorlardı.

dilimizde tüy bitti.

adamlar 100 milyar dolarlık stüdyo alımı yaptı ve para kazanmak için aldılar.
    bunu microsoft hissedarları cebinden mi ödeyecek sandınız ?
  • abone sayısının arttırıldığı cicim ayları sonsuza kadar süremezdi, bu daha başlangıç

bazı arkadaşlar sonsuza kadar böyle devam edeceğini hayal ediyorlardı.

dilimizde tüy bitti.

adamlar 100 milyar dolarlık stüdyo alımı yaptı ve para kazanmak için aldılar.
    bunu microsoft hissedarları cebinden mi ödeyecek sandınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 10 Temmuz 2024; 09:44:01 >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Kral sakin ol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yüzden kutulu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JourneyToTheWest -- 10 Temmuz 2024; 10:08:00 >
  • TGrdL kullanıcısına yanıt

tmm müdür  

• Pamuk eller ceplere.

• Gel gel yapıp Piyasayı iyice domine et ondan sonrada mokoko

• Geçen sene 1 yıllık almıştım 45 tl den ultimate iptal ettim alınmaz artık

• Bunun üzerine Microsoft da durur mu hiç? Benim neyim eksik deyip yapıştırmış zammı. Artık normal sayıyoruz böyle şeyleri

• Türkiye’de konsol devri kapanmıştır. Üyelik mi alalım oyun mu? Oyun fiyatları uçmuş. Üyelik fiyatları da uçuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt
    Bu daha da kötü, PS4 için almak istiyorum eski pes oyunları bile 2000tl gibi mantıksız fiyatlardan satıyorlar, bilsem birkaç yıl önce her kutulu oyunu alırdım.

• Zam geleceğe söyleniyordu zaten, ilk günden bu sisteme oyun getirmenin maliyeti çok yüksek.

• Gene iyi bnce oyun fiyatlarını göz önünde bulundurunca

• Keşke psn plus aboneliği 5 sene değilde 15 senelik alsaymışım.

• Zaten iş göreni Ultimate idi. Ona da %50 zammı yapıştırmışlar. Eski günlere geri dönüyoruz galiba. Torrentleri hazırlayalım en iyisi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen aldım ultimate 1 aylık. baktılar ben alım yaptım, hemen yapıştırdılar zammı.

• ayağınız alıştıysa şimdi paraları sökülün ne bekliyorsunuz boykot mikrosoftcuktan size acımasını falan mı :D

• Mevcut abonelere daha zam gelmemiş. Ultimate 1 aylık 209tlden uzattım bir ay şimdi

• Hala uygun bence bir oyun olmuş 2.500tl

• keşke alırken 5 yıllık alsaymışım 2025 te bitiyor 35 liraya aldığımız üyelikler.

He hertürlü ucuz. Arkadaşımla vermintide 2 oynayalım dedik cross platformdan. 1500 oyuna verdi 2500 falan ps plusa verdi online oynamak için adam 1 oyuna 4000 lik oldu. Gamepassten bedavaya aldım ben mis gibi. Diablo IV de de aynı şeyi yapabilrmişim gittik para verdik o oyuna 1 ay sonra bedava oldu :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.