Şimdi Ara

Mid Şampiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bronzda Vi mi gider yoksa Azir mi alıyım

• Öncelikle vi mid şampiyonu değildir. Azir ise şu anda iyi durumda değil. Annie,brand,lux,karma önerebilirim mid için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim biliyorum vi mid değil ben hem orman oynıyorum hem mid o yüzden.Yani biliyorum vi mid değil :D
  • ryze al oyun gg
  • Syndra denemelisiniz

• Bronzsan önce oyunu kavra her şampiyon belli eksenlere farklı yöntemlerle şekil verir ama şekil verdiği şey hep aynı şeydir,

• suan zaten ryze oynıyorm :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bronzsan önce oyunu kavra her şampiyon belli eksenlere farklı yöntemlerle şekil verir ama şekil verdiği şey hep aynı şeydir,

• Veigar :)
  • Seni taşıyacak karakterler. Syndra, LB, Cho'get, Veigar, Velkoz, Viktor. Azir ise şuan en güçsüz orta koridorlardan birisi. 6.24 yamasıyla buff alması gündemde. Tabi bu karakterlerin limitlerini bilmen lazım. Kısaca farm yapmanı geliştir. Kiminle nasıl takas yapman gerektiğini kavra. Harita takibini geliştir. Takımını objektiflere yönlendir.
  • khaziks
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.çok yardımcı oldun.
  • Vi mid ?
  • safe herolar
    ahri,lux
    düşük eloda ayrıca veigar ile çok rahat oyunu taşırsın
    orman dıosan düşük eloda gang attıgın zaman çoğu koridor oyuncuları geç harekete geçiyor bazıları senı tınlamıyor nie geldin o** diyebiliyor
    o yuzden her koridora birer kez gang dene hangi koridor sana skor asist aldırıyosa orayı kamplarsın

orman da gang atıp rahat orman dönebileceğin
    ıvern
    olaf
    pant(rahat gang atarsın ama oyun sonu oyundan düşüyür ama tank kasarsan her türlü iş yapar)
    vi
    hasar oynarım ben diosan
    kha
    rengar
  • Azir almada ne alırsan al ben daha azir alıp kullanabilen görmedim çöp zaten şuan atrox ile beraber :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.