Şimdi Ara

Mid Takım almam lazım yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.MTX AUDIO MID BASS TAKIMI 16 cm 1024 w 175 tl
    2. 800 watt For x mid takımı 16 cm
    İkisi hakkında hiç bilgim yok marka kalitelerini bilmiyorum o yüzden siz değerli donanimhaber üyelerinin fikrini almak istedim.Sizce hangisini alıyım.Belki başka önerilerde olabilir sadece bu ikisi kafama yattı ama kesin ikisi arasında tercih yapmama gerek yok.Önerilerinizi bekliyorum Cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• Bu markayı bilmiyorum
    Ancak JBL, pioneer, sony tarzı bir şeyler al bence
  • MTX araç elektroniğinde kendini kanıtlamış bir Amerikan Markasıdır. Özellikle JACKHAMMER subwooferı çığır açmıştır. Özellikle subwoofer konusunda japon markalarıyla kıyaslanmamalı ancak component takımları için en iyidir diyemem burada rainbow , helix, dls, focal,dynaudio,hertz,jl audio, JBL , Morel gibi markalar başı çeker mtx, orion,soundstream,alpine gibi markalar artçıdır. Tabi Pioneer Sony JVC gibi japon markalarında hi-end ürünleri var ama genellikle yukarıda saydığım butik markaların ürünleri tercih edilir. FOR X diye bir marka yok sanırım oem ürerim yapan bir çin markasının türkiye ayağıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Alyanla vidalamışlar birde manyetiği.. söksek mtx den daha küçük manyetik karşımıza çıkabilir...
    ben pek anlamam ama dikkatimi çeken,, pioneer 6985 - 250tl... crossover yok,,, 16cm midler 175tl crosover var
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    6985 gibi coaxial -triaxial hepsi bir arada sistemler teybin 2x25 watt peak ( normalde 2x 8 watts civarındadır) gücü ile çalışabilecek şekilde dizayn edildiler. Bu sebeple çoğu tweeter zaten mylar veya piezo ünitelerdi ... Component takımlar ise daha profesyonel bakış açısıyla amfili kullanımı zorunlu kılar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.