Şimdi Ara

MİD takımı ve Amfisi Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım Toyota Corolla VVt-I 2001 Model.

Aracıma çok güzel bir tesisat kurmak istiyorum. Bunun içerisinde özellikle Çok net ve bir o kadarda yüksek sesi açtığımda kolonlar patlıcakmış gibi tır tır etmeyecek ve cızırtı yapmayacak bir takım olmasını istiyorum.

JBL GTO 607C 16 CM Dinleme imkanım oldu. beğenmedim.
    JBL GTO508C 13CM Dinledim beğenmedim.

Demek istediğim hiç öle ses kolonu bas vurmayacak tamamen ses verecek.

Ve bunun yanında birde tamamen MİD amfisi alıcam . Midler için ayrı bir amfi Kicker Solo Barıc S 12 L7 30 cm içinde ayrı bir amfi olacak.

bas için amfiyi halettim ama şimdi sıra geldi MİD takımlarına .!

Bana fiyatı 250-275 MAX. TL. olan MİD takımlarını önerebilirmisiniz.

Genelde HERTZ veya MB. den bassediyorlar. çevremdede JBL al JBL al diyorlar. gıçık oldum artık . basıda JBL al dediler gittim Kicker aldım sağlam besletikten sonra .dinlediler Jbl leri çıkartıp aynısından aldılar:))

Şimdi sizden istediğim bildiğiniz kullandıınız profesyonel veya ona yakın MİD takımlarını önerebilirmisiniz.

• Bass vurmasın istiyorsanız, amfiden HPF ile frekans kesersiniz, 80 Hz ya da daha üzerinden.
    Kicker KS 650.2 ya da Hertz ESK 165 olabilir.
    KS 650.2 16 cm 75 watt RMS ve çok dayanıklı, sesi bozmuyor.
    ESK 165 16 cm 100 watt RMS, tizlerini dikkatli kullanmak lazım, muhakkak alt frekanslar kesilmeli.
    Kalite ve verim isteniyorsa, amfi kolondan ya da midden baya güçlü olmalı.
    Gain i kısık tutarak kaliteyi arttırabilir ve tam verimle kullanabilirsiniz.
    Favori 4 kanal amfim Kicker ZX 650.4 4x120 watt RMS 4 ohma.
    Kicker KS 650.2 ile fena çalar, 2 takım besler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 3 Haziran 2010; 0:03:49 >
  • cevabın için tesekkurler.

ESK 165 16cm.100 rms bunun fiyatı 215 TL. ortalarındamıdır ? doğrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samettan -- 3 Haziran 2010; 10:41:52 >
  • Olabilir, gücüne ve ohmajına dikkat edin.
  • Kicker ZX 650.4 bu amfiye ESK 165 16cm.100 rms 4 adet bağlasam ? sorun çıkarmı.

Bu amfinin fiyatı ortalama 500TL. eğerki ileride sorun yaşayacaksam . amfi için 1 ay daha beklerim D sınıfı bir CADENCE amfide alabilirim.
  • Gittigidiyor da 450 Tl ye satılıyor ve satıcı güvenilir.
    Amfi 4x120 watt RMS olduğundan, ESK 165 i tam olarak besler.
    Gittigidiyor da ESK 165 195 Tl falandı yanılmıyorsam.
    Ayrıca GG de %5 indirim oluyor bazen, buna denk getiriseniz daha da uyguna gelir.
  • HERTZ ESK 165 ile birlikte,
    Kicker KS 65,2
    Vibe Black Air 60

Bu midleri de değerlendirmenizde fayda var.
  • infinyt ? nasıl arkadaşlar 16 cm 90 rms Bununla çok JBLlleri yersin diyorlar doğrumu ?

birde kicKer L7 30 cm bass olacagı için kicker sert basstır bilirsiniz . bunun yanında ses kaybolup gitmesin ! :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samettan -- 4 Haziran 2010; 1:30:35 >
  • arkadaşlar yardım yokmu ? daha ayrıntılı ? lütfen
  • infinty harika bir üründür mid-tiz dengesi ve ses kalitesi inanılmazdır eski aracımda vardır aracı sattığımda compenant takımıda sattım fakat dediğim gibi hertz esk 165 ve infinity refarence 6520 cs yi dinlemiş biri olarak infinity diyorum kesinlikle pişman olmıyacağın bir ürün.

INFINITY REFERENCE 6520 CS

90 Watt RMS
    270 Watt Pik
    2 Ohm

sıfırını 190 lira civarına buabilirsin bu kalitede bir ürün için oldukça uygun bir fyat bana göre.
  • adamda solox bas var.Tavsiye edilen midler alaksız..hali hazırda olan bilişenlere diiat edip tavsiyde bulunsanız daha iyi olur.
    150wrmslı bir comp ve enaz 4*150wrms lı bir amfı bakacaksınız.
    Yada 3 yollu aktif kullanacağınız bir mid bileşenlerinden alıp 6 kanallı bır amfı ıle besleyeceksınız.
  • JBL 75.4 4x104RMS

HERTZ ESK 1 TANESİ 100RMS *4 yani 2 çift alıcam ? yeterli olur mu ? ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceoman

adamda solox bas var.Tavsiye edilen midler alaksız..hali hazırda olan bilişenlere diiat edip tavsiyde bulunsanız daha iyi olur.
    150wrmslı bir comp ve enaz 4*150wrms lı bir amfı bakacaksınız.
    Yada 3 yollu aktif kullanacağınız bir mid bileşenlerinden alıp 6 kanallı bır amfı ıle besleyeceksınız.

Adamlar 4 kanal 300 lira amfiye pahalı diyor.
    O zaman HSK 165 alsınlar, 2x200 watt amfi alırlar bu mid için.

3 yol aktif için ya teypte 3 yol aktif kullanma özelliği olacak (deh-p8650mp, deh-p9650mp, keh-p9700r, deh-p88rs gibi...) ya da 3 yollu ses işlemci olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 8 Haziran 2010; 21:54:39 >
  • arkadaşım benım için hiç para sorun değil 4 adet mid takımı (2 çift) ve bir mid amfisi için ayırdığım bütce 1400TL.

JBL 75.4 ü herkez efsane ve çok iyi diyor.
    hertz esk yıda bu amfi ile iyi beslersin diyorlar.
    ama daha kalitesi RMS i daha yüksek mid takımı ve sağlam bir amfi var ise onuda önerebilirsiniz.

Yada 100-150 TL. ye bir amfi alıcam Çıkışlarını ve amplikatörü amfi içerisinde değiştirdiğinde taktığın çıkışlara göre ses alırsın o yüzden o şekildede yapabılırım.
    Yani 100-120TL. ye bir dandik bass amfisinin JBL 1204ün de amplikatörünü ve çıkışlarını doğubanktan gidip alıp dandik amfiye taktığında :)) al sana JBL 1204 :))AMFİ olur ölede yapabılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.