Şimdi Ara

mid ve wav dosyaları nasıl netten yayımlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mid,wav ve bmp,jpg,gif resimleri ücretsiz yayınlayabileceğim bir site varmı veya depolayabileceğim geocities demeyinde .Cep telefonu için gerekli

• mynet mail alan herkese 10 mb web alanı veriyor. Midler için yeter ama işin içine wav girince yer sorunun olabilir...
  • sen wav'ı ve bmp'yi unut bi kereyani yanlış alama.onları web alanına yüklemek ible adamı illet ettirir.sen jpg'ni ,mp3'ünü ve midi'lerinle devam et.bir de cep teleefonu için niye gerekli onu anlayamadım
  • wav'ı divxle codecleyebilirsin sıkışır mıkışır PCM olmaz ama konur da BMP yi de mono olmamak kaydıyla upload etmen GÜÇ..
  • bunula ilgili birçok site var eğerwww.google.com da BEDAVA HOSTING diye yazarsan birçok site bulursun
  • mesela bunların içindewww.freeservers.comwww.mynet.com gibi siteleri sayabiliriz...
  • freeservers en iyisi..Mynet te yok meymenet Yönlendirme için de yonlendir.com ya da cjb.net seçtiğin gibi iş biter..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ftp kullanmaya izin veren bi hosting bulman gerekiyor böylece daha rahat yükleme yaparsın
  • bir çok sitenin wml desteği yok. Yani web sitesine waplı (yada GPRS li) bir telefonla ulaşamıyorsun.
    (7650 yada 3650 ulaşabiliyor sanıyorum.)
    Eğer ki normal bir GPRS li telefonla ulaşmak istiyorsan,http://tagtag.com/ sitesinden ücretsiz bir yer alabilirsin. Buraya dosyalarını gönderirsin ve adresini yazdığın zaman bilgisayarına indirebilirsin.
    Ayrıca olay sadece logo ve melodi içinse, 1rstwap ile telefonuna bilgisayarındaki bir resmi yada melodiyi (nokia ve siemens marka) telefona yollayabilirsin.
    Bilmem anlatabildim mi
    Alan olarak ise, reklamsız bir alan istiyorsan brinkster.com u tavsiye ederim.

• kolayweb brinkster lycos veya bunlar uygundur . bunlardan yayınlayabilirsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.