Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
96.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynanışı falan geçtim şu Nemesis sistemini çok merak ediyorum. Her seferinde farklı ve önceki karşılaşmalarımızdan bizi hatırlayan düşmanlarla karşılaşmak çok enteresan bir deneyim olur. Umarım güzel işler bu sistem. Bence bu oyun patlamaz.
  • Bu oyundan beklentim yüksek nedense

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentim yüksek ama balon olcak gibi duruyor. Gerçi orta dünya ile ilgili bok çıksa onu da alırım. Ayrıca aralda önsipariş niye yok. kutu fiyatı 60-70 tl olsa çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentim yüksek olmasada adam gibi bir oyun olacağını düşünyordum grafikleri ilk video ve son video arasında dağlar kadar fark var. büyük bir düşüş yaşanmış grafiklerde konsollar içindir tabii orijinal alacaktım almıyorum konsolcular alsın.
  • 108 tl den gelmiş arala pepsi indirimi ile 88 tl oluyor alsam mı almasam mı karara veremedim.
  • ben 100 lira bayılıcam galiba bu oyuna değer çünkü, videoları falan efso
  • Yılın en beklenmedik oyunu?

Polygon: 9.5
    Joystiq: 5/5
    IGN: 9.3
    Gamefront: 9
    Gamesradar: 4.75/5
    EGM: 8.5
    GameInformer: 8.25
    Gamespot: 8
    Eurogamer: 8
    Kotaku: YES
    Destructoid: 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Yılın en beklenmedik oyunu?

Polygon: 9.5
    Joystiq: 5/5
    IGN: 9.3
    Gamefront: 9
    Gamesradar: 4.75/5
    EGM: 8.5
    GameInformer: 8.25
    Gamespot: 8
    Eurogamer: 8
    Kotaku: YES
    Destructoid: 6

vay be hiç ümidim yoktu bu oyundan kendim için artık hafta sonları akşamları oynanacak bir oyun geldi sonunda
  • IGN review e baktım da, oyunu ultra texture ile oynamak için 6 gb video memory yazıyor (high 3 gb) oyunun menüsünde. Nasıl bir sömürüdür bu:)
     Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numeruscl -- 26 Eylül 2014; 10:04:16 >
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Oha puanlara bak

• Puanlara baya şaşırdım, 7 8 lik alır diye bekliyordum. Vram kullanımı nedir asıl 770 leri çöpe atalım ozaman sinir bozucu. Ulan 980 alsanda açamıyorsun güzel fantazi yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 26 Eylül 2014; 10:19:45 >
  • Valla 30 eylül PC diyolar. birileri alsın oyunu da izlenimleri paylaşsın.

Fakat dragon age inquisitionı var, GTA 5 ' i var(hadi bunu almam belki), COD ' u var, Witcher 3 'ü var. Arada bir de WOD'a girersek yandık valla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

IGN review e baktım da, oyunu ultra texture ile oynamak için 6 gb video memory yazıyor (high 3 gb) oyunun menüsünde. Nasıl bir sömürüdür bu:)

Arkadas bu nedir ya gtx 970 sahipleri bile ultra texture acamicak

• Pre-load Steam'da açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

IGN review e baktım da, oyunu ultra texture ile oynamak için 6 gb video memory yazıyor (high 3 gb) oyunun menüsünde. Nasıl bir sömürüdür bu:)

yok artık.ultra ciddi ciddi 4 gb dan fazlamı video memory kullanacak bekleyip görelim.

• Maşallah baya çalışmamışlar anlaşılan 6 gb için.
  • viraldir o imkanı yok arkadaş imkanı yok.
  • Yeni nesil oyun yapıyoruz niyetine pc sahipleri olarak yine Ekran kartı almaya zorlanıyoruz.Şimdi de aşırı bir şekilde vram isteği ortaya çıktı.Süper grafikler yaparlar 2gb-3gb isterler bunlar olabilir ancak örneğin dead rising oyununda şahane kaplamalar olmamasına rağmen vram isteği yüksek.512MB lık kartlarda çalışacak oyunlar 2-3gb vram istiyor.Bu senenin modası da vram oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Yeni nesil oyun yapıyoruz niyetine pc sahipleri olarak yine Ekran kartı almaya zorlanıyoruz.Şimdi de aşırı bir şekilde vram isteği ortaya çıktı.Süper grafikler yaparlar 2gb-3gb isterler bunlar olabilir ancak örneğin dead rising oyununda şahane kaplamalar olmamasına rağmen vram isteği yüksek.512MB lık kartlarda çalışacak oyunlar 2-3gb vram istiyor.Bu senenin modası da vram oldu.

970ler bile 6 gb değil ki hangi ekran kartını takacan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Yeni nesil oyun yapıyoruz niyetine pc sahipleri olarak yine Ekran kartı almaya zorlanıyoruz.Şimdi de aşırı bir şekilde vram isteği ortaya çıktı.Süper grafikler yaparlar 2gb-3gb isterler bunlar olabilir ancak örneğin dead rising oyununda şahane kaplamalar olmamasına rağmen vram isteği yüksek.512MB lık kartlarda çalışacak oyunlar 2-3gb vram istiyor.Bu senenin modası da vram oldu.

970ler bile 6 gb değil ki hangi ekran kartını takacan?

aynen öyle dostum.Bu aralar yeni kartları da pek takip etmedim 6gblık ekran kartı var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.