Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
96.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden baksan 20 bin liralık PC,1200 Wat ile çok elektrik yakar zaten.
  • Joystiq – 5/5 Polygon – 9.5 IGN – 9.3 Shacknews – 9 The Escapist – 4.5/5 Game Informer – 8.25 EGM – 8.5 Gamespot – 8 Eurogamer – 8 Destructoid – 6 GameFront – 9

İnceleme puanları kasıp kavurmuş oyun takibimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun malum yerlere ne zaman düşer bilen var mı?
  • Oyunda yüzük varmi beyler

• Yok.
  • Kıyısından köşesinden Shire ,ve Doriath taraflarını görsek keşke. Bununla ilgili bir açıklama varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kıyısından köşesinden Shire ,ve Doriath taraflarını görsek keşke. Bununla ilgili bir açıklama varmı?

Sanmıyorum olay mordor'da geçiyor mordor neree shire nere doriath'ı belki flashback olarak gösterirler ama çok çok düşük ihtimal oyunu orijinal almaya karar verdim steamdan
  • malum yayıncıya göre yarın malum ortamlara düşecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhnUnl57

PCgamer oyunu test etmiş.
    Aha buda kullanılan PC
    http://lpc.pcgamer.com/

Asssasian Creed + Splinter Cell + Orta dünya olmuş.

orkların yerine splinter cell deki ajanlarını koy sırıtmaz oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kıyısından köşesinden Shire ,ve Doriath taraflarını görsek keşke. Bununla ilgili bir açıklama varmı?

Sanmıyorum olay mordor'da geçiyor mordor neree shire nere doriath'ı belki flashback olarak gösterirler ama çok çok düşük ihtimal oyunu orijinal almaya karar verdim steamdan

Mordor iyidirde genede azıcık Mordor dışına çıkabilsek çok iyi olur.
  • Steam için CD Key isteyen arkadaşlar sitemizden uygun fiyata satın alabilirler:

http://cdkeyshere.com/middle-earth-shadow-of-mordor-cd-key.html
  • Steam'da çıktı. Performans iyi. 7950 var herşey sonda sadece texture high'da ultra paketi indirmedim daha, rahat oynuyorum. Başlarından birkaç ss paylaşayım.

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU]

Oyun 60 fps hareket halinde çok daha güzel duruyor ss'lere nazaran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 30 Eylül 2014; 9:21:07 >

• O değil de DLC ile Sauron'u getiriyorlarmış karşımıza...
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Kaç gb indirdiniz,oyun nasıl?

Edit ; Oyun malum yerlerde lakin,34 gb nedir lan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiqht -- 30 Eylül 2014; 10:09:58 >
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    33 gb indirdim. Ben indireli 2-3 gün oluyor pre-load açılmıştı. Çıkınca sadece kurulum işlemi yaptı.

Oyun baya güzel. Assassin's Creed'i andırıyor dendi ama daha çok Batman'e benziyor. Nemesis sistemi harika.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Sistemin nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 30 Eylül 2014; 10:30:28 >
  • oyun çıkmış indiriyom 20 dakkaya iner :D new order 45 gb dı bu gene azmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

8 gb vram 295x2 6 GB Vram Zotac GTX Titan z ve titan black da 12 gb vram titan z de falan var delirmiş bu adamlar

295X2'nin etkin ram'i 4 GB.
    Titan Z'de de, etkin ram 6 GB.

Yani, 780 6 GB, Titan-Titan Black ve Titan Z dışında 6 GB'ı karşılayan yok şu an.
    970-980'in 8 GB modelleri Kasım-Aralıkta bekleniyor.
  • omeruver O kullanıcısına yanıt
    34 gb 20 dakikada nasıl iniyor?Fiber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Steam'da çıktı. Performans iyi. 7950 var herşey sonda sadece texture high'da ultra paketi indirmedim daha, rahat oynuyorum. Başlarından birkaç ss paylaşayım.

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU]

Oyun 60 fps hareket halinde çok daha güzel duruyor ss'lere nazaran.

hocam sistem detaylarını paylaşır mısınız mümkünse

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.