Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
96.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım sorunsuz bir oyun deneyimi yaşarız. bu yıl merakla beklediğim 4-5 oyundan biri. Pes 15,The Ewil Within,Ryse Son Of Rome, AC unity ve bu oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss bekliyoruz

• Oyunda sorunlar var mı? Ona gore yükleyelim 36 gb bu, insan evladı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nén-El -- 30 Eylül 2014; 15:36:54 >
  • Neyi merak ediyorsunuz ona göre cevap verelim?

Bu arada 2. bölgede fps düşüşü oluyor. Baya yeşillik bir alan. 40'lara düştü benim.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    sisteminiz ve sonuçlarını merak ediyoruz

bende i5-750
    r9 270x vapor
    8 gb ram var. kabaca kıyaslamak istiyorum. işteyim krize girdim
  • i5 4690
    gtx 780
    16 gb ram var oyun inmiyor 15 kb's seed yok oyunu beyenirsem orijinal alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

34 gb mı, adil kullanım kotasının ırzına yazık olacak. Bi de iki hafta sonra Ryse çıkıyor.

Last of us 50gb 5 saatte indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

i5 4690
    gtx 780

o hızla Allah sabır versin
  • Üstte sistemi yazmıştım. i5 4670K - HD 7950 3 gb - 8 gb ram stok hızda hepsi. Texture high'da diğer herşey en sonda ilk bölgede genelde 60 fps'de oynuyordum. 50-55'e düştüğü oluyordu nadiren. İkinci bölgede 40'lara düşüyor.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    pardon hocam gözden kaçırmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

i5 4690
    gtx 780

Rustorka'dan indirmiştim 8mbit hızla 12-13 saat civarına inmişti.Orayı deneyin birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 30 Eylül 2014; 16:29:54 >
  • Oyun içi ekran görüntüsü bulamadım.Alan biri koyabilir mi?Gerçi aldım bile ama mevcut bağlantımla indirmem saatler alacak:(

• daha çıkmasına 9 gün var crack veya başka sorun olur mu birde 34 gb olabilir ttnet de sorun var.sınırsız deyip 50 gb geçince hız düşmesi falan bunlar hep milleti kandırma avrupa da olsa sırf bu yüzden mahkemeye verseler kazanırlar.kelime oyunu nu kendileri yapıyor.nasıl sınırsız oluyor.
  • Ayın birine kadar en azından %50si falan inseydi öbür ayın ırzına şimdiden geçtik bu oyunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Üstte sistemi yazmıştım. i5 4670K - HD 7950 3 gb - 8 gb ram stok hızda hepsi. Texture high'da diğer herşey en sonda ilk bölgede genelde 60 fps'de oynuyordum. 50-55'e düştüğü oluyordu nadiren. İkinci bölgede 40'lara düşüyor.

Stok hız derken neyı kastedıyorsun anlamadım? Oyun ıslemcı - ram - ekran kartını sonuna kadar kullanıyor mu demek ıstıyorsun?
  • Oyunun başlarındayım optimizasyon sorunu yok. Yani kötü bir konsol portu değil.

Verilen parayı hakediyor şuan Gtx 770 2Gb Vram kartım ile ultra bile açtım 30-45 fps arası oynuyorum.

Ama high devam edeceğim texture high diğer herşey ultra 60 fps sabit oynuyorum.

Bir Wd saçmalığı değil oyun ultra ve high arasında ise fark sadece taşlar ve üst baş biraz daha parlak, oyunun havası ise daha kahverengi bir havaya bürünüyor.
  • ploff kullanıcısına yanıt
    Overclock yok hicbir bilesende diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciktimi oyun.vay bee.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Overclock yok hicbir bilesende diyor.

bılgı ıcın tesekkurler dostum
  • Oyunun Ultra kaplamalar ve High kaplamaları arasında öyle aman aman fark yok. Ancak oyunun motoru 60 frame için optimize edildiğinden ötürü Ultra kaplamlar için gereğinden fazla sistem ister olmuş (6gb VRAM olayı). Yani ben 30-40 fps'ye tahammül ederim deniliyorsa 760-770 civarı bir kart ile ultranın kapısına dayanılabilir. Ayrıca Ultra kaplama paketi bütün kaplama modellerinin üstüne yapışmıyor. Daha çok taş, ufak tefek tahta mahta gibi modellere kendini uyguluyor. Yani Ultra'ya çekince bütün her şey Ultra olmuyor.

Kartı olan kullansın deyip ek özellik olarak sunulmuş(zaten ek bir paket olarak indirilmesi gerekiyor)

Oyun konsollarda da 60fps ... Ps4 versiyonunun High-Ultra(kaplamalar hariç) 1080p, X1 versiyonun High-Medium arasında 900p olduğu söyleniyor. Oyunda rastalanan rahatsızlıklar öyle aman aman değil , yani kötü bir port yok karşımızda. Puanları muazzam. Hangi versiyonu alınırsa alınsın tatmin edecek ve oldukça zevk verecek bir oyun var karşımızda.

Oynayan inceleyen çoğu kişi yılın sürprizi diyor... Eğer GTA'nın yeni nesil versiyonu tekrar değerlendirmeye alınmazsa(ki sanmıyorum, popülarite için eminim alınacaktır) sonbahar ile beraber yılın oyunu olarak sezonu kapatabilir.

Hadi bakalım, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 30 Eylül 2014; 18:37:50 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.