Eğer steam'den ise oyununuz manuel bir şekilde 3.7gb'lık hd content indirmezseniz ultra high ile eşit aralarında fark yok. İndirdikten sonra denediyseniz gerçek ultradır doğrudur.
Malum yerlerden hızlı olan bir link atabilecek var mı?
Bi BFME 3 çıkarmadınız :(
archVillainA
kullanıcısına yanıt
kkardeş senin dediğin ultra bumudur ?
r9 270 toxic le böyle 4 gb ram var gerisini siz düşünün :D ve hdmi kablo ile bağlı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeruver -- 30 Eylül 2014; 19:38:31 >
omeruverO
kullanıcısına yanıt
Oyun nasıl?
Arkadaşlar oyunu malüm yollardan indiriyorum ultra texturleri nereden bulabilirim? Oyunu orijinal alsam bile yeniden yükleyemem 2 mbit ile imkansız yani :D
en az boyutlusu 20 gb en çok 34 gb :) bide ultra tex. pack ı var yani oda 7gb ... dalga mı geçiyolar oyuncumu seçiyolar :)
TheLiqht
kullanıcısına yanıt
valla harbi güzel yapmışlar ben bu zamana kadar 3-5 oyun bitirdim biride bu olcak hep sıkılıp bırakırdım ama böyle saran oyunlar başka buda onların arasında yerini en başta aldı daha başlangıçta böyle saranı olmamıştı :D
jumong88
kullanıcısına yanıt
ben oyunu 34 gb malum yoldan indirdim içinde full ultra seçeneği var fakat texture ultra yapmak için 6 gb vram istiyor eğer titan 6 gb ekran kartınız yoksa indirmeyin :D
Ultra pack yüklü öyle bile 2gb vram ile 30-45 arası fps aldım. Ama oyunun bazı bölgelerinde sıkıntı yaşadım bu yüzden high dönüş yaptım.
Ve detay farkları high-ultra aşırı değil. Oyun baya geniş bir evren ama istediği alan çok fazla 40 gb küsür hd pack ile aşırı.
jumong88
kullanıcısına yanıt
al buda resim :D ha ultra pack indirmene gerek yok ben şu an ultra da oynuyom hiç bi fark göremedim high la arasında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeruver -- 30 Eylül 2014; 20:20:01 >
batman in combatını sevenler kaçırmasın gizlilik biraz daha ön planda olsaymış daha iyi olurmuş ama şu haliyle bile oyun verdiğiniz paranın hakkını veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: # Ace #
Ultra pack yüklü öyle bile 2gb vram ile 30-45 arası fps aldım. Ama oyunun bazı bölgelerinde sıkıntı yaşadım bu yüzden high dönüş yaptım.
Ve detay farkları high-ultra aşırı değil. Oyun baya geniş bir evren ama istediği alan çok fazla 40 gb küsür hd pack ile aşırı.
toplam harıta boyu nasıl hocam? gondorun şehirlerine gidebiliyormyz
oyun harbi ram iyor ama 4 gb ram var hepsini kullanıyor varmı 8 gb test eden ultrada ? bi 4 eklemenin zamanı gelmiş pc ye :D
şu sistem gereksinimlerini kim açıklıyor oyunların anlamadım minimum 7950 istiyor diyorlar r9 270 toxic le fx6300 4 gb ramle ultra ayarda oynuyorum
Oyunun optimizesi çok iyi, grafikler oynanış ve müzikler de olmuş, parasını hakeden bir oyun gibi Ama ekran kartının vRAM'ini sonuna kadar sömürüyor Ultrada Buyrun Ultra'da SS'ler;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 30 Eylül 2014; 20:27:22 >
oyun başında bi troll var onu bi türlü aşağı indiremedim nasıl öldürecem acep :D
busterr
kullanıcısına yanıt
aynen hocam optimize çok iyi ben play claw 5 kullanıyorum ama sizin sol üsteki fps ram falan gösteri daha iyi hangi program oo ? tek bi programmı
busterr
kullanıcısına yanıt
Şu sol üst gösterge hangi programla yapılıyor?Fraps var ama detaylı değil bu kadar.