Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
96.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen süperonline sağolsun kota dolu yarın açılacak dolu olmasa 10 dakkada iniyor :D
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    şimdi bi yer buldum 5.5 gb diyor onuda indiriyom çalışırsa atarım linki ne dir ne değildir bakmadım ama
  • Ulan insafsızlar 34gb nedir
  • 34 gb mı, adil kullanım kotasının ırzına yazık olacak. Bi de iki hafta sonra Ryse çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 4670K - HD 7950 3 gb - 8 gb ram, herşey stok hızında çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 30 Eylül 2014; 11:46:18 >
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    ryse ne oluyor :D ?
  • O puanlar nedir öyle ya vay be çok güzel gerçekten
  • Oyun insin, 4 gb R9 290'da ultra texture bakalım sorun çıkaracak mı, 6 gb isteyecek diye haber yapılmıştı abartmışlar.

http://www.dsogaming.com/news/middle-earth-shadow-of-mordor-pc-settings-unveiled-ultra-textures-require-6gb-of-vram/
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeruver

ryse ne oluyor :D ?

http://www.crytek.com/games/ryse/overview

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naz_eg kullanıcısına yanıt
    Sitenizden aldım oyunu fiyat konusunda lidersiniz açık ve net.

Bazı oyunların fiyatı çok makul ama bazılarında küçük fiyat oynamaları şart.

Ayrıca aklımdayken sorayım The Evil Within satışına ne zaman başlıyacaksınız.
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    haha oyunlara bak bu yıl pc toplayım dedim iyi oldu valla :D
  • quote:

haha oyunlara bak bu yıl pc toplayım dedim iyi oldu valla :D

Aynen

Bende 2015 yazda yeni bir ddr4 lu sistem dusunuyorum.Simdilik laptop.Lga775 i de sattim.

• Ultra HD Texture Pack yüklemek için:

https://steamdb.info/app/311670/

Install'a basın, ardından hata mesajı verecek. Sonra Steam'i baştan başlatın, Shadow of Mordor'a sağ tıklayın Özellikler'e girin, DLC sekmesine geçin orada HD texture pack göreceksiniz. 3.7 GB boyutu var. 290x ekran kartı var henüz denemedim akşam deneyeceğim ama yükleme yolu buymuş.
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    valla sakat oldu aslında ddr3 topladık ddr4 stokda yok ama vatanda 16 gb dan altıda yok anlamadım hangi oyun için :D fiyatıda düşecek gibi değil ben r9 270 toxic 4 gb ramle bütün oyunları fullde oynarken neyin 16 gb 32 gb anlamadım :D
  • quote:

şimdi bi yer buldum 5.5 gb diyor onuda indiriyom çalışırsa atarım linki ne dir ne değildir bakmadım ama

Oyunun boyutunun 5.5 gb'a düşmesi mümkün değil İngilizce harici ses dosyaları çıkarılsa bile taş çatlasa 25 e filan düşer herhalde.
  • quote:

valla sakat oldu aslında ddr3 topladık ddr4 stokda yok ama vatanda 16 gb dan altıda yok anlamadım hangi oyun için :D fiyatıda düşecek gibi değil ben r9 270 toxic 4 gb ramle bütün oyunları fullde oynarken neyin 16 gb 32 gb anlamadım :D

Watchdogs la baslayan sistem gereksinimi furyasi yuzunden galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Sitenizden aldım oyunu fiyat konusunda lidersiniz açık ve net.

Bazı oyunların fiyatı çok makul ama bazılarında küçük fiyat oynamaları şart.

Ayrıca aklımdayken sorayım The Evil Within satışına ne zaman başlıyacaksınız.

The Evil Within satışına da çok yakında başlayacağız inşallah.

Saygılarımızla
  • aynen pass falan istiyor 34 gb indirdim
  • bu oyunun Premium Edition key'ini arıyorum acil.

not: buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 1 Ekim 2014; 9:17:09 >
  • oynayanlar doğru düzgün yorum yazsa şuraya iyi olacak. merak içerisindeyiz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.