Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
96.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sensation +

Middle earth 3 çıkaydı keşke. hala oynuyorum eski oyunları

Bir ara çıkacak dediler kaldı öyle yalan haber çıktı çıkarsalar keşke ne güzel olur
  • Takipçisiyim bu oyunun gelsin fiyata göre ya kutulu yada steamden alırım.
  • Torrent'e düşünce indirip oynayacam Skyrim gibi olacak heralde oyun tarzı olarak inşallah güzel bişe yapmışlardır.
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077

• ..::Middle-Earth: Shadow of Mordor'dan Yeni 7 Dakikalık Gameplay::..

Middle-Earth: Shadow of Mordor releases on September 30, 2014 for PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 and PC.
  • orta dünya hayranı olarak bu oyunu oynamayı düşünmüyorum. ısınamadım nedense.
  • Mert103 kullanıcısına yanıt
    Bende ısınamadım. Orta Dünya ile hiç alakası yok gibi gözüküyor karakterler dışında.

Oyunun adı başka birşey olsa hiç aklıma bile gelmezdi hatta.
  • yüzük olacakmı beyler
  • bayılıyorum bu tür oyunlara o fantastik mekanlar beni benden alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

orta dünya hayranı olarak bu oyunu oynamayı düşünmüyorum. ısınamadım nedense.

İleride güzel bir indirim olursa alınabilir bence ön sipariş edilecek bir oyun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

İleride güzel bir indirim olursa alınabilir bence ön sipariş edilecek bir oyun değil.

hocam yok be madem orta dünya'da geçiyor bana oradaki atmosferi yansıtacak. aksiyon oyunu yapıyorsun bana sonra orta dünya diye atıyorsun ortaya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

hocam yok be madem orta dünya'da geçiyor bana oradaki atmosferi yansıtacak. aksiyon oyunu yapıyorsun bana sonra orta dünya diye atıyorsun ortaya.

Benim de içime pek sinmedi fakat bir ara oynanmalık olabilir. Nemesis sistemi haricinde pek bir şey yok. Keşke Mordor yerine başka yerde geçseydi.

• Çıksın tüketiriz
  • Assassin's Creed, Batman ve daha bir çok seriden ufak fikirler almış ve başarıyla uygulamış gibi gözüküyor. İlk başta hiç bir beklentim yoktu ama oynanış videolarını gördükçe beklediğim oyunlar listesine ekledim zaten Monolith'in oyunlarını oldum orası beğenirim.
  • Oynanış dinamikleri AC serisi esas alınarak geliştirilmiş gibi görünüyor ama orta dünyayı seven biri olarak oyun yinede beni kendine çekti.
  • Oyun bildiğin Arcade Hack&nSlash 5 yaşındaki kardeşim off grafiklere bak ıyy orc lara bak diyip oynasın diye Torrentten abanıcam.Skidrow Abimizin Beline kuvvet şimdiden.
    Söyle Witcher tarzı open world Tek bir karakter yerine sıfırdan bir büyücü warrior yada okcu gibi elf bir sınıfla baslayacagımız Non-target sistemli Bol skilli karakterin zırhından takısından silahından kuşandıgı kemere kadar özelleştirebileceğimiz bir Middle-earth oyunu olsa aralarada Filmlerdeki müzikleri koysalar misal Shire köyünde kendi olşturmuş oldugum bir karakterle oranın halkından dedikoduları dinlesem canım sıkıldığında nehre inip balık tutsam gece bastırınca ormana inip orc avlasam filan? Çokmu şey istiyorum acaba? Daha teknoloji bukadar gelişmedimi yoksa:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 11 Eylül 2014; 16:50:09 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.