Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
10
Favori
18.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korsan oyuna şiddetle karşıyım ama denuvo"ya da üzüldüm ya .kevgire döndüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pek bilgim yok birinci seriyide pek oynayamadım şimdi pre gold edition olarak aldım legendary orklar falan çıktı fakat atc 2 ye kadar kullanılmıyor diyor nedir bu olay 23 tane legendary aldım hiçbirini kullanamıyorum

• Malum yerlere düşmüş

Geçen warhammer II yi indirdim 10-12 saat toplam oynamam vardır sonra baktım inanılmaz baydı dedim bu oyuna herhalde 150 TL versem kafayı yerdim

Para verilecek oyunlar bellidir yahu şu shadow of war a da verilmez mesela.

Witcher 3, Skyrim gibi şaheserlere, BF1 gibi uzun soluklu multi oyunlara yada son zamanların en iyi oyunlarından PUBG ye para verilip alınabilir. Ama kalkıp da shadow of war çıkmış hadi alayım 150 lira, warhammer II çıktı 200 lira olmaz yani. Bitir at mantığında ki oyunların maksimum hakkı 50-60 lira hoş o parayı yine vermem orası ayrı..
  • Konusu geçti mi bilmiyorum ama bu nası bir esinlenme yahu. 10 sene önce seçtiğim avatarı görünce bir anda aydınlandım

• QbLaY!!! kullanıcısına yanıt
    Ooo çalmışlar bildiğin. Bekliyoruz yıllardır da Ubisoft takılı kaldı Assasins Creed'e işte.
  • önce oyuna 60 dolar ver (en az) sonra halen "oyun içi para veeer!" diye sömürmeye çalış. çabucak iflas et warner bros. ayda 6000 dolar bile kazansam böyle rezil sistemli oyunu orjinal almam. anında kırıldı, iyi oldu, beter ol warner bros.
  • Malum yerlerden indiriyorum.. 96gb. 30 saat gösteriyor....
  • Update geldi.[STEAM]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz hep diyorduk işte.

Dinletemiyoruz anasını satayım. Burda korsan bitiyor oleey oyunlar ucuzlayacak oleey ayakları yapanlar vardı. Bir süre korsan morsan yoktu. Ne oldu ucuzladı mı oyunlar? hayır tam tersi pahalandılar.

O yüzden orjinal alıyorsanız yinede yatın kalkın scene gruplarına dua edin. Adamların denuvo'yu patates etmesi oyun fiyatlarını bir nebze düşürecektir. Hele şu muhabbet; yok Türkçe çıkarmıyorlar o yüzden korsan bizde var orjinal alsak şöyle olur felan da demeyin bana valla kalbinizi kırarım burda.
  • Shadow of mordor un expansion pack i olurmuş bu oyun ama asla yeni oyun değil. İnsan grafikleri bir geliştirir, aynı şeyi koymuşlar resmen, yazık. Herşey ultra da ilen bile tatmin edici değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Shadow of mordor un expansion pack i olurmuş bu oyun ama asla yeni oyun değil. İnsan grafikleri bir geliştirir, aynı şeyi koymuşlar resmen, yazık. Herşey ultra da ilen bile tatmin edici değil.

sözde hd texture paketi var onla da farketmiyor mu?

"nasılsa enayi dolu, satın alırlar" mantığıyla üretilmiş oyun. crack'i de çıktığına göre sonuna kadar oynayın edin, illa orjinal alacağım diyen halen olursa da %75 indirimden aşağı alınmaz.
  • Fitgirl yükleyen varmı ne kadar sürüyor kurulum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Ekim 2017; 18:38:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun dlcden başka birşey degil 50 TL civarına düşmedikce almayın arkadaşlar

Repack 24 GB ilgililere duyurulur

• Hani korsan oyun bitmişti? Fifa'yı bile ilk gününden crack yaptılar.
  • Oyun gayet iyi

• oyunun çıkmaısnı dört gözle bekliyordum orjinal silver paketinide aldım ama yemin ederim pişman oldum sırf şu çözünürlük den dolayı ya ilk oyun sanki daha iyi çözünürlüge sahipti yoksa bana mı öyle geliyor texture pack ı de yukledim hala aynı kafama takıldı bi kere bu yuzden oynerken zevk almıyorum oyundan
  • Bu kadar çabuk kirilacagini düşünmüyordum. Hemen halletmisler . Sanki ilk yorumlar pek parlak değil gibi pc de bir deneyelim malum yollardan sonra değiyor sa ps4 e alırız.

• oyunlar aşırı pahalı bu fiyata oyun alınmaz yapsınlar 50 tl alalım bu nedir arkadaş iyi ki var şu crackerlar yaşasın scene
  • en küçük boyutlu haliyle 2 saat 45 dakika civarı.

4690k stock-16 gb ram.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.