Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
10
Favori
18.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Arkadaşlar. Bende ilk benchmark testini yaparken denedim sorun yaşamadım ve şaşırdım toplamda 7.8 GB ekran kartı istedi. RX 470 4 GB ekran kartım var MSI ve 12 GB 8+4 halinde kingston 2133 DDR4 ram var. oynarken en kötü 20 FPS gördüm ama ayarları HIGH seviyesine geri getirdim ne olur ne olmaz diye :D
  • omer_dky O kullanıcısına yanıt
    Dynamic resolation ayarını kapatırsan eğer o dediğin sorun kalkacaktır.

Zor diyen arkadaşlara oyun nemesis zorluğunda harbi zor olmuş ama normal zorlukta ise ilk oyundan farkı yok hatta daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 11 Ekim 2017; 21:22:36 >
  • Steam sayfasında oynadığını söyleyen vardı. Ama hangi çözünürlük hangi ayar hatırlamıyorum.
  • oyun pufladı reddite bi göz atın
  • Gold edition ek para vs veriyor mu yoksa sadece hikaye genişletme mi arkadaşlar. Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu denuvoyuda samar oglanina cevirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 12 Ekim 2017; 1:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kjkjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 12 Ekim 2017; 3:14:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

bu denuvoyuda samar oglanina cevirdiler

Yapımcılar çok satmak için koruma sistemi değil kaliteli oyun yapmak gerektiğini tam anlayamadılar sanırım.En iyi örnek Witcher 3.Orjinal oyun almayan insanların çoğu bile aldı.Denuvo gibi CPU ve HDD düşmanı bir sistem nasıl hala popüler anlamadım.
  • 5. günün güneşin doğmasına az süre kalaya kadar sürer sanıyordum da erken kırdılar.
  • İşlemci : Intel Core 2 Quad Q8300
    Ram: 8 Gb
    Ekran Kartı : ASUS GTX750TI-PH-2GD5 2GB GDDR5 128B

Oyunu açar mı ? very low ayarlarda oynayabilirmiyim :)
  • Repack geldi 42 gb hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Middle-Earth: Shadow of War, from 23.9 GB

fit girl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 12 Ekim 2017; 23:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

Middle-Earth: Shadow of War, from 23.9 GB

fit girl

daha yüklenmemiş.

kurulumu çok uzun sürer onun, yine en ideali repack bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 12 Ekim 2017; 12:53:49 >
  • Middle-earth Shadow of War - Gold Edition (2017) PC RePack -- 42.48 GB

• kurulumlar uzun sürüyor hocam doğrudur.ben daha çok kota harcamak istemeyen yada benim gibi kota sorunu olmayıp

düşük hıza sahip arkadaşlar için paylaştım.

ilk oyunu 15 lira gibi bir fiyattan alıp beğenerek oynamıştım.bu oyunuda almak istiyordum ama fiyatlar git gide absürtleştiği

için ve oyunda beni sararsa ucuzladığında alacağım.
  • rx460 ile olan test burada.

(forrever korsan)
  • Doğrudur hocam kota içinde gece 02-08 arası indirmeye yeter diye düşünüyorum hem kotadanda gitmez. ilk oyun güzeldi bencede bu oyundada üzerine koymuşlardır kesinlikle.
  • PC1080TI/PS4/XB1

XB1 ölmüş ağlayanı yok

• Böyle bir oyun hakkında en az 20-30 saat oynamadan yorum yapmak pek doğru değil ama oynadığım kadar konuşmam gerekirse, iyi bir oyun ama o kadar da çıkar çıkmaz alınması gereken bir oyun olmamış. Zaten iyi bir oyun dememin sebebi olan birçok kısmı ilk oyundan kalma. Eğer alsam mı almasam mı arasında ve bu ay çıkacak oyunlar arasında kaldıysanız konuya da önem veririm diyorsanız başka oyunları düşünebilirsiniz.
  • Denuvo patates beyler oyun düşmüş torrente
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.