Şimdi Ara

Middle-earth: Shadow of War (2017) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
10
Favori
18.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Steam'den saat sayacı bozuk diye kaldırdıklarını açıkladılar ama bence kaldırılmasının sebebi bu değil.HRK'den aldım hem de 10 gün önce buna rağmen iptal ettiler,G2A'da da iptal olmuş anlaşılan,HRK'de iptalin sorumlusu kim diye sorduğumda WB cevabını aldım,daha önce çıkış günü iptal edilen bir siparişim olmadı,Shadow of War'da yaşadım ilk defa bu durumu.Hem Steam'den kaldırılması hem perakendecilerdeki ön siparişlerin iptali WB'nin bu dağıtımı eline yüzüne bulaştırdığını gösteriyor.Oyunu isteyerek almıştım fakat WB'nin dağıtımı eline yüzüne bulaştırması neredeyse tüm isteğimi öldürdü.WB gibi bir şirketin çıkış günü ön sipariş verenleri mağdur etmesini anlamıyorum,bu kadar büyük bir şirketin böyle bir rezillik yaşatmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 10 Ekim 2017; 22:45:59 >
  • 6 saat civarı bir zamandır deneyimliyorum , genel olarak oldukça iyi bir yapım olmuş , ufak ve orta boyutlu çeşitli sıkıntılar var lakin kısa sürede çözerler büyük ihtimal ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 11 Ekim 2017; 2:44:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun eski duruyor yav
  • oyunun metacritic kullanıcı notu 10 üzerinden 1.7 şu anda ve düşmeye devam ediyo.
    oyunun sonunu görmek için mikro ödeme yapmaya zorlaması, daha güçlü olmak için loot box almaya zorlaması. optimizasyon sorunu.
    ama garip şekilde steam notu da %85. gerçi şikayet edenlerin de tamamı mikro ödemeler ve loot boxlar yüzünden.
    single player oyunda mikro ödemeye zorlaması ayrı bi saçmalık, milletin oyunu alıp bu dağıtıcıya destek vermesi daha da saçmalık. böyle dağıtıcıların iflas etmesi gerek ki oyun piyasası kurtulsun. yoksa her AAA oyunda daha felaketiyle karşılaşıcaz.
    bence siz de almayın, paranız varsa bile korsan indirin. gidin indie oyunlara para harcayın, %99'u parasını hakediyo.
  • Dün oyunu 3 saat kadar oynadım.

1. Lootbox zırt pırt çıkabiliyor, bazı şeylerin onla alınması saçma, illa olacaksa giysi falan olsaydı. Çünkü görevle alacağın bazı özelliklerin alınması söz konusu sanırım, çok kurcalamadım.
    2. Oyun ilk başta bir karışık başladı. İlk oyunun sade girişinin yanında, 2. oyun bana biraz girişi karışık geldi, kim ne, neden buradayız, amacımız ne, nasıl olacak bu oyun derken oyun başladı.
    3. Daha önceki özellikleri "yeniden" edinme faslı, falan derken oyunun mantığını ufak ufak anlamaya başladım. Spolier vermiyim ama haritalar büyük, bir harita içinde görev sayısı ve yapılabilecekler fazla.
    4. Düşmanlar özellikle komutanlar falan "daha" oyunun başında bile zorlu. Sanki ilk oyunu bitirmişiz, zorluk seviyesi devam ediyor, madem öyle özellikler açık olsaydı ya da yenileri olsaydı, çünkü normalde bile bazen çok zorluyor. bir mini boos varken biri daha geliyor biri daha çıkıyor, sonra ne oluyor söyleyim size, her biri 30 saniye konuşuyor 2 dakika dalmak için bekliyorsun. komutan konuşmaları falan uzamış, sıkıldım.
    5. Grafiklerde sıkıntı vardı, sabah nvdia güncelleme yayınlamış onu gördüm, onu indirdim yükleyeceğim. steam'de 4k yamayı indirdim, 1080 ti kullanıyorum, kasılıyorum bir çok yerde, yüzde 25 mi ne performans artışı falan demiş nvdia, bu oyunun bolca yamaya ihtiyacı var, bir sürü yerde takılıyorsunuz, in dediğiniz yerden atlıyor, atla dediğiniz yerden iniyor, bazen bir sepete takılabiliyorsunuz ya da savaş alanındaki bir nesneye..
    6. Oyun "zor" bir oyun olmuş, ilk oyunla kıyaslanmayacak kadar zorlukları var, lakin "dövüş" sahnelerinde "oha" demedim. İlk oyundaki o insanı heyecanlandıran, her dövüşü "bir" maceraya dönüşen oyun bence kaybolmuş. nedeni nerede bir kavga olsa hemen komutan çıkıyor, ve çok güçlüler ya kaçıyorsunuz ya başka bir şey yapmanız gerekiyor. bi bırak iki ork öldürek, iki düşman kesek, gaza gelek, yok, hemen mini komutan, boss adı neyse.

Açıkçası, ben oyunun sıkıntılı başladığını düşünüyorum, ilk oyunu defalarca oynamış biri olarak "aynı" tadı almadım, yama, güncelleme falan olması, şu parayla sandık işine son vermeleri gerekiyor. Onun dışında 3 saat için oyuna 75 veriyorum o da ilk oyun hatrına. Ayrıca "silah'lara bir şeyler ekliyorduk" ya, o ekran ne kadar karmaşık ve kötü olmuş, yani, saçmalık, iyice bulandırmışlar orayı..
  • Öncelikle iyi günler dilerim oyunu Steam üzerinden satın aldım sormak istediğim soru şudur , oyun indikten sonra ek paketler arasında ki "Middle Earth Shadow of War High resolution texture pack" eklentisini indirmeye gerek varmı ? bu sadece 4K ekranlara uygun bir eklentimidir ? , monitörüm 1080p ekran kartım gtx 1070 , işlemci intel i5 3570k , cevap yazarsanız sevinirim 1080p ekranda bu "texture pack" bir işe yaramıyorsa boşuna indirmiş olmayayım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 11 Ekim 2017; 9:14:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperV

Öncelikle iyi günler dilerim oyunu Steam üzerinden satın aldım sormak istediğim soru şudur , oyun indikten sonra ek paketler arasında ki "Middle Earth Shadow of War High resolution texture pack" eklentisini indirmeye gerek varmı ? bu sadece 4K ekranlara uygun bir eklentimidir ? , monitörüm 1080p ekran kartım gtx 1070 , işlemci intel i5 3570k , cevap yazarsanız sevinirim 1080p ekranda bu "texture pack" bir işe yaramıyorsa boşuna indirmiş olmayayım, teşekkürler.

4K Ekranlara uygun diye düşünüyorum. Bununla ilgili video falan çekenler vardır belki, sağa sola bakalım bir şey görürsem haber veririm ama 1080p'de 1080p olur diye tahmin ediyorum. Belki 4k indirdiğiniz için kaplamalar daha iyi görünebilir.
  • Arapça var la türkçe yok yaşasın korsan !!

Reise e-devletten yazalım türkçesi olmayan oyunlardan daha fazla vergi alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulrezakbinberrak -- 11 Ekim 2017; 14:44:48 >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hicam bende steam dan aldım oyunu dun isten eve gidince denedim rezalet bir görüntü vardi o yuzden sanırım texture pack i her türlü indirmek gerekiyor gece indirime bıraktım bugün eve gidince tekrar bakicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam üzerinden oynamak için en uygun ve güvenilir nereden alabiliriz suan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

ya hocam anladıysanız banada anlatın allah askına ben 3 levelim oyundaki en düsük kaptan 9 level yanindada milyon tane asker var ben bunu nasıl kesicem ya ilk başta askerleri temizliyim dedim çok güzel gidiyodu baya gerçekçiydi sonra hepsini temizledim kaptana doğru gidicektim orkların hepsi gene saçma sapan şekilde spawn oldu ben boşamı uğraştım şimdi taktiği nedir bunun anlamadım level kasayım diyorum ork kesiyorum orkların xp verdiği yok 100 tane ork kestim 2 levelden 3 levele geçmedi ben daha 9 olacamda bilmem ne olacam

Hocam aynı durum benede de var oyundan tiskinmek üzereyim, bir tane "adam" öldüreyim diyorum, 3 kişi öldürüyorum, boss geliyor hemen, dönüyorum 2 saniye önce öldürdüğüm adamlar ışınlanmış, o kadar hızlı , bir anda 120 kişi geliyor üstüne 3 tane de komutan.. ben nefret etmek üzereyim.. levelim 7 oldu, ama daha kendi levelimde birini görmedim, daha oyunun başındaki kaledeyim, oyunda bir dengesizlik var.. bazen tem öldürmeye bir çizgi kalıyor, "hahahaaa" diyor gidiyor mini komutanlar, onu da anlamadım.. yani nereye gitsem hep orklar dışındakiler 6 level üstümde.. sinirlerim bozulmak üzere.. pc'ye almasaydım, ps4'e alsaydım yeminlen satışa çıkartmıştım o derece. bu ne ya, oyunun birincisinde bir tat bir keyif vardı, sanki dark souls oynuyoruz..
  • GTX 960 oynatmaz galiba
  • hayret daha oyun kırılmadı, ilkgünden kırıyolardı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

https://www.youtube.com/watch?v=EgPaDAkC2BM bu sizin sorunuzu cevaplıyor hocam sanırım adam texture pack yüklemiş ultrada oynuyordu ama 8.2 gb tüketiyor kart 8 gb sorun olmayacak mı acaba ?

O uyarıyı öylesine veriyor ya da bir hata var. Steam forumlarında birçok kişi ben de dahil o uyarıya rağmen en yüksek seçeneklerde texture pack yüklü oynuyorum bir sorun yok.
  • Dosya sistemi ilk oyun ile aynı, arch06 dışarı çıkarılabilir ise çevirisi yapılabilir diye düşünüyorum.

Oyun ise beklentimi tam karşılamadı ama oynanır, oynarken sıkılacağımı hiç sanmıyorum.
    Şu kale duvarlarını biraz daha büyük yapsalarmış daha görkemli olurmuş.
  • arkadaşlar oyunun çözünürlüğü sizede tuhaf gelmedimi texture pack i de yukledim sanki çözunurluk biraz yavan ilk oyunun çözunurlugu daha iyidi siz fark etmediniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_dky

arkadaşlar oyunun çözünürlüğü sizede tuhaf gelmedimi texture pack i de yukledim sanki çözunurluk biraz yavan ilk oyunun çözunurlugu daha iyidi siz fark etmediniz mi

sırf bu yuzden oyundan sogudum yemin ederim ayrıca ilk oyundaki hissiyat yok bu oyunda
  • omer_dky O kullanıcısına yanıt
    Full hd de oynuyorum bulanıklık söz konusu bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Full hd de oynuyorum bulanıklık söz konusu bende.

aynen kardeşim oyunda çözünürlükle alakalı bir sıkıntı var sanki oyunu 480p oynuyorum çok kötü ınsallah duzelir en yakın zamanda
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.