Şimdi Ara

Middle Earth Shadow of War Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması (İPTAL) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
12
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Animus 9 dolares e yapar bence bu yamayı
  • Animus girişmez ellerinde dos, ac, vampire masqurade falan bir sürü yama var. Millet ankette Dragon Age istiyor. Dragon Age bu kadar istenirken SoW'a girişmeleri pek olası değil.
    -----------------------------------------
    Apex olur diye bekliyodum ben. Dün aldığım duyumdan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 19 Haziran 2019; 20:6:57 >
  • Apex ekibinin elinde Mafia 3 varken sanmıyorum onların çevireceğini.
  • Whynotın başındaki kişinin oraya geçtiği söylenmişti bana o yüzden dedim. Mafia 3 ü bitirir sonra başlarlar belki diye.
  • Aynen bende duydum Apex ekibine katılmış galiba.
  • Bedirhan'ın oraya geçtiğinden emin misiniz?
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt
    Bana gelen bilgiyi söylüyorum; Apex çevirinin farklı bir sitedeki "yeni üyeleri bekliyoruz" gibi bir konusuna ismi yazılmış sonradan konu tekrar düzenlenerek ismi silinmiş. Konu düzenlemesi 2 gün önce. Doğru mu değil mi tam bilmiyorum dediğim gibi bana gelen bilgi o yönde.
  • Yok hocam, konuştum da öyle değil. Mr.Hahn13, Apex e katılmış ama yamayı Anonymous Çeviri'ye devretmek istemiş. Ama Ben yamayı RedWhite ekibine birkaç hafta önce verdiğimden dolayı Anonymous Çeviri de başlamayacak. RedWhite ekibi bugün konuyu açar.
    Sizin ekibin başı Mr.Hahn mıydı? Bilmiyordum. Ben apexe geçtiği için belki apex devam eder düşücnesindeydim.
    Why not çeviri Mr.Hahn yani bedirhan apex geçtiği yok ekibimizde olurdu apex çeviride bilgi kirliği vardı öyle bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 19 Haziran 2019; 22:20:32 >
  • Kim kime geçerse geçsin o mühim değil verilen emeğin sonu getirilsin biz oyunu Türkçe güzelce oynayalım yeterli. Şimdiden kim yapacaksa eline sağlık, kolaylıklar dilerim.
  • k3kin K kullanıcısına yanıt
    Transitör yaması doğru yapıldı Port hırsızlık anlamında değildir Yanlışınız var Her oyun sürümler güncelenir Türkçe yama çalışmaz mesala sen transitör oynuyorsun eski türkçe yama yükledin çalışmadı türkçe oynamıyorsun ve oyuna port yapıldı zaten yazılmış çevirmenlerde Grimm (eski yama çevirmeni ve proje yöneticisi)
    Eren Acar (V3 adapte ve çevirmen)

yazılmış zaten burdan çalma yok sadece günceleme var
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3kin

siz=(why not gibi gruplara övgü düzenler)

size böyle "çeviri grupları" müstahak zaten.

bu, çeviri yaptıklarına bin şahit isteyen rezil oluşumun azalarak bitmesine benim kadar çok sevinen başka kimse olamaz. 60 second yamasında olsun tropico 5 yamasında olsun üzerinde çalıştıklarını söyledikleri 1 tane bile elle tutulur işleri yok. en düzgün görünen yamaları transistor yamasını bile başkasının yamasını çalıp sitelerine koymalarından anlayabilirdiniz ne olduklarını. sürekli yalan dolan ve insanlardan para sızdırmak üzerine kurulu bir yapıları vardı.

bunları zamanında söyleyen ve açıklayan insanları forumdan uzaklaştırdınız, banlattınız sonuçta da bu olay size kapak olsun.

bu gruba dahil olup da forum ortamında adamım diye dolaşan yaşanan her gelişmede fikir beyan edebilen bu tipler asıl Türkçe yama bölümünün utanç kaynaklarıdır. bunlara prim verip birde çevirmenlere yazık oluyor vs gibi zırvalıklarla başımıza çıkarıyorsunuz.
    Port yapmak ne zamandır hırsızlık oluyor? Ben Grimm'in yamasını alıp, bu yamayı ben yaptım demedim. Hazır bir yamayı -Hazır Epic'te ücretsiz olmuşken- orijinal sürüme göre uyarladım. Bak ne demişim;
    "Bildiğiniz üzere Epic Games'te kısa süreliğine ücretsiz erişimde olan, Transistor'un Grimm tarafından daha önceden Türkçeleştirilmişti.
    Ancak gelen güncellemeler doğrultusunda bu yama çalışmamıştı. WhyNot Çeviri ekibi olarak çeviriyi güncel Epic Games sürümüne göre adapte edip, gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra sizlere sunduk."

Blogkaan yapılanın etik olduğunu söyledi zaten, hatırlatayım bölüm yöneticimizdir kendisi. Bu size yeterli gelmedi mi? Evet yama Grimm'in evet ben çok çevirmedim ama hırsızlık da yapmadım yani. Sadece olan bir şeyin üzerine koydum. Grimm'e mesaj attım hala cevap vermedi. Eğer 10 yıl sonra bile çıkıp "bu yamayı orijinale ben port edeceğim, yarım kalan işimi tamamlayacağım yama konusunu ve linkini kaldırır mısın?" dese 1 saniye bile düşünmeden kaldırırım ve yamayı da linki de yok ederim. Eğer hala yaptığımız hırsız olduğumu düşünüyorsanız o da sizin takdiriniz ama bence böyle iftiralara gerek yok.

Eski bulunduğum WhyNot Çeviri hakkında ilk ve son kez bir şey söyleyeceğim. Grup kapanmadan yaşanan bazı olaylar (Translate yamalar, yanlış alınan kararlar ve diğer özel sebepler) yüzünden samimi olduğum 4 arkadaşımla (Ki WhyNot toplamda yaklaşık 10-15 kişi) ayrılmıştık. Zaten 2 ay sonra (bugün) grup dağılmış, ne demek istediğimi anladınız sanırım

Arkadaşlarla toplanıp, kendi çapımızda çevirilerimize devam ettik. Birkaç yamamız bitti bile, son kontrollerden sonra hepsini aynı anda yayınlayacağız. İstediğiniz, sevdiğiniz oyunlar. Beğenmek/beğenmemek yine sizin takdiriniz. Çevirisi hala süren yıllardır beklediğiniz bir oyun var ki, bunu gerçekten seveceksiniz

Demek istediğim, yapıcı eleştiriler insanı geliştirir. Sizin eleştirilerinize her zaman ihtiyacımız vardır ama böyle "Hırsız" gibi seviyesiz hakaretler ve yalanlar insanı üzüyor doğrusu. İnanıyorum ki yaptığımız bu girişim bize karşı öfkenizi, hayal kırıklıklarınızı ve üzüntünüzü bir nebze olsun bitirecek ve onun yerine; hoşgörünüzü, sevginiz ve saygınızı tekrar kazanacağız. Laf olsun diye değil, gerçekten takipte kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Acar -- 19 Haziran 2019; 23:37:1 >

• kardes oyunu cevirecez diye orada burada reklam yapıyorsunuz yok şu kadar sürede çıkacak dediniz.vallahi siz türkçe yama yapıyoruz müjde falan dediniz size güvenerekte oyunu aldım simdide iptal diyorsunuz ayıptır yaptığınız bitiremiyeceksiniz niye milleti çıkacak diye bekletiyorsunuz ekran görüntüsü alarak translate çeviri yapacaz artık ondada bi bok anlamıyacaz sokarım oyununa diyecez oyle kalacak oyun.. oyunada yapacağınız işe hayvan gibi siy yapıyorsunuz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • terasus33 T kullanıcısına yanıt
    Kardeş gerek ekipteki gizli translate çevirmenler gerek ise diğer yöneticinin yaptığı usulsüz şeylerden dolayı ekipten ayrıldık. Ekipte o yüzden tutunamadı yama çalışmalarını iptal etti haklı olarak. Yamayı hakkıyla yerine getirebilecek bir ekibe devrettim. Yakında konusunu açarlar zaten.
  • hadi insaALLAH bi 6 ay da onları beklemeyelim ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionHD

Kardeş gerek ekipteki gizli translate çevirmenler gerek ise diğer yöneticinin yaptığı usulsüz şeylerden dolayı ekipten ayrıldık. Ekipte o yüzden tutunamadı yama çalışmalarını iptal etti haklı olarak. Yamayı hakkıyla yerine getirebilecek bir ekibe devrettim. Yakında konusunu açarlar zaten.
    Konusu açıldığında burdan da linki paylaşırsanız sevinirim..
  • Mert021 M kullanıcısına yanıt
    Açılan konudan yama çıkınca link paylaşılır, niye bir daha bu konudan paylaşsınlar. Kaldı ki en geç o konu açıldığında bu konu çöpe gider.
  • İptal Edilmesini Anlıyorum...

Sonuçta Kaç Aydır %10'u geçemedi En Mantıklısını Yapmışlar.. Bırakın Baska Zaman Baska Bir Grup Çevirsin :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.